Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te akkor most kötözködsz velem?
Szerintem is jó ár.A munkadíj meg,amolyan márkaszervízes ár.
Úgy látszik,ez ennyi...
Teszkoban nincs?
A szimeringet csapágyboltban kell venni, mert akkor nem "motoros cucc", így jóval olcsóbb. A 3600 egyébként tök korrekt ár.
Köszi,megnézem őket is!
Motorrad csak a 2 szimering 3600.Anyag+munkadíj:18.000.-
Suzuki Budakalász:24.000.-
Hollós:30.000.-
Személy szerint a Motorradban többször jártam,apró dolgokat vettem,de nagyon szimpatikus a hozzáállásuk,amolyan "szívesen megyek máskor is" érzéssel távoztam.
http://www.motoracing.hu/artic...

Ha lefelé görgetsz, a végén megtalálod a címet. Nagyon korrekt a Déczi és neve is van a szakmában. Nekem garanciában megcsinálta másodszor is, mert egy éven belül elromlott még egyszer.
A motorradot kedvelik a suzukisok.
Szám szerint?
Csak kíváncsiságból, hogy mégis tudjuk hogy merre érdemes menni ha menni kell...
Én is rájuk gondoltam.Beszéltem a Motorraddal,meg a Hollóssal is,hát...elég eltérő áron dolgoznak.
Suzuki Budakalász
Első.Eddig a bal oldali ködölt egy minimálisat,de most a jobb adta meg magát,de ez csúnyán folyik.Meg kell csinálnom,pár hét múlva megyünk Horvátországba,nem szeretem,ha valami nem oké a gépen.Van így is elég idióta az utakon,legalább azon ne kelljen agyaljak,hogy a gépemmel baj van.
Nem szívesen állnék neki,de ha nincs szerelő a környéken,akkor marad a házi szervízelés
Az 70e már 79e + amennyit letagadtak mikor megvettem. Szóval lassan aktuális. Nem néztem még, de majd ha mérem a láncot, akkor úgyis kiveszem a feszítőt. Ha szerencsém van, akkor csak feszítő.
Nincs spor ha van otthon.
...és megspórolja a trélert
Megamúgyis.............a gées nemromlikelemertfaék.
Ráadásul Perik GS-ébe is csak 70 körül van és amikor hézagot állítottak akkor sem szerelték ki a vezérműtengelyeket csak célszerszámmal csinálták. Tényleg nincs oka hogy gatya legyen.
Csütin úgy tekeregj felém ,hogy du. 3-4 felé indulok Szigligetre....aztán már csak jövő héten leszek.
Amúgy a vez .lánc feszítőjén próbáltál már ügyködni?
Tudja bánat,de a láncnak elég sokat ki kellene bírnia..
Emlékeim szerint (valahol olvastam) ,hogy gyepálós használat mellett is 80-100 e. km.-ig nincs baja..
Hívlak majd. Lehet csütin hazafelé arra tekergek. Mindenképp recsegek előtte.

köszi
Gurulj át vele valamikor...
Nem fogy ki, utántermelődik.
Krissalé már egy éve folyik és még mindig nem száraz.
Gyanakodtunk hogy valamiféle összeköttetésben állnak a telók az olajteknővel.
A legolcsobb ha haggya mig kifogy.
Első? Hátsó?
Elsőhöz nem feltétlenül kell szerelő. - ha van egy kis szerelős vénád.
Ha valaki tud olcsó,jó szerelőt Göd-Dunakeszi-Vác viszonylatban,kérem ossza meg velem. Szivárog a telóból az olaj
Köszi!