Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok tényleg megint a benzinen megy a polémia?
Még mindig nem vettem észre az árán kívül egyiknél se hogy jó vay rossz.
Uygyanúgy ment az 1,89-euros JP-től mint a 404 forintos letenyeitől a gép.......................vagy csak én vagyok fakezű és nem érzem.
Úgy,ahogy mondod.Már a Klacska is bejár a MOL töltőkre.És az etanol se kedvez,főleg,hogy mint tudjuk,az etanol képes a vízzel keveredni...
Itt csak az a bosszantó,hogy sok pénzért sz@rt kapunk
Egyszer kipróbálom már valamelyik prémium cuccot,valószínűleg az OMV-jét.Hátha...
És épp ezért tankolok az ósony kutakon mert ott annyi embernek kéne benne lenni a kamuban, hogy szerintem az gyakorlatilag kivitelezhetetlen.....és tapasztalatom szerint ott a mennyiség és a fogyasztásom is állandó...
Így van...azt adják elvileg kúthálózatok, a mellettem parkló kolléga pár évig tartályozott és mondta, hogy a kutakon neki kellett hozzá adni az aktuális adalékot....amiért szerintem most kutanként eltérhet a minőség és a mennyiség az talán azért lehet mert ugye gyakorlatilag már minden kút fanchise tehát vállalkozók működtetik és próbálkoznak mindenfélével mint pl. az etanol plusz hozzáadásával amitől szarabb lesz a benya vagy a mennyiségi trükközéssel....
ez még akkor volt amikor azt reklámozták
amúgy egy vicc ez az üzemanyag, csepelen volt olyan baleset hogy hidegben kutyulták össze az gázolajat (külön külön nem volt jövedéki termék) aztán kicsapódott a cucc és jó pár hétig ott állt a szerelvény amire le tudták engedni
Akkor az adalékolásban van a trükk!
Már rég mol üzemanyag van az ömv-ken is, talán még az osztrák határhoz közelebbi kutakra kintről szállítják.
persze, csak szeretek kötekedni, meg ott melóztam vagy 10 évig
aztán a "csak osztrák benzint forgalmazunk" kutak osztrák rendszámos tankerjai is a molba jártak anyagért, nem egyszer láttam
amúgy talán a shell 100as benzine ami kb legjobb szagú égés után
Öhm...van benne igazság,de a lényeg azért átment,gondolom
Igen,a Shell nem olyan jó,mint amilyennek hirdetik...én is a "hazait" preferálom
szabadkikötőbe nemigen fut be nafta, hanem mellé
Én az összes szaromba csak zöld/kéket tankolok a moci prémiumot kap . :)
Ki volt az akivel felfedeztük ,hogy a Shell benyától nem tud kipörögni rendesen a GS. ?
Ezzel egyet értek.Mindegyik kút ugyan azt a naftát kapja.Esetleg Auchan kap Pozsonyból,néha Csehből,vagy Románból,ami a Szabadkikötőbe fut be.(dolgoztam eme körökben).
Egyedül az OMV prémium nafta jön Schwechatból,ott adalékolják,mert nem bíznak meg a magyar melós "szorgalmában".

Az oktán szám pedig sokszor a prémium üzemanyagnál még alacsonyabb,mint a normálé.
No de mindegy,lényeg,hogy működik a gép!
Az se fog ártani, bár vmikor bepastoltam ide egy cikket az itthoni nagyobb benzinkutak benzineinek tesztjéről és nagyjából az jött ki, h lófasz mindegy melyiket tankolod, nincs jelentős különbség.
Bízzunk benne.Most nem tudtam menni vele,majd a hétvégén gurulok,akkor meglátom,milyen lett.Bár nem gondoltam,hogy ilyen sok kosz van benne.Spuri jó ötlet,egy időben használtam az autómba is.Lehet,hogy kap majd egy kis OMV prémium naftát,ha jól viselkedik
Elso korben spurit a tankba.
Lehet megussza a takaritast.
Azért lehet h majd egy karbipucolást megérdemel ezek után.
No,kiengedtem egy kis szmötyit a karbiból,beállt gyönyörűen 1500-ra az alapjáratom.
Köszi mindenkinek,aki segített!
bizton állítom hogy igen.
ez is olyan mint a mónikasó senki se nézi de mindenki tud mindent róla
És ezt senki nem értékeli
nem könnyű kialakítani a tökéletes testet( a gömb a legtökéletesebb forma)
nekem 20 év kellett hogy a jelenlegi magasságomhoz megduplázzam a testsúlyom
rengeteg energia kellett hozzá, egy etióp falu nem fogyaszt annyitmint ami nekem ehhez kellett
És szívós munka.
Az genetika.
mármint hastájékon, biztos mindig oda fogod a cuccot
Ki a @szt.