Gratula hozzá! Töltsetek sok balesetmentes kilómétert együtt
Majd írj még róla,milyen a napi használatban,én is nézegettem,csak sajnálom a GS-t lecserélni.
Megvan az új motorom: Suzuki Gladius. Már egy pár napja birtokomban van, de babonából nem írtam róla addig, amíg a nevemre nem került. Több szerencsés együttállás eredménye, hogy sikerült, mert kb. egy év múlvára terveztem. Eleve alig volt eladó, most is 2-3 van csak fenn, feketét pedig másfél éve nem is hirdettek. Én mindenféleképpen feketét akartam. A motor fekete Suzuki Gladius ixil kpiufogóval, plexivel, 2009. 05. havi, 13500km.
Annyira nyomatékos a motor, hogy 1.-2., de akár még-3.-ban is csak gázra kipörög a kerék. Fogyasztása forszírozott tempóban sem megy 5l fölé, de túrázva utassal /nem óvatosan/ 4-4,2-vel beéri. Ha nem én írnám, nem hinném el.
A GS sincs már meg. Akkora volt az érdeklődés, hogy még mielőtt felraktam volna a Ha.hu-ra, elkelt.
Sziasztok!
Nemrég elkezdett kattogni (kotyogni) a gs. Reggel mentem vele egy kb 40 km-t majd délután újra elővettem egy rövid menetre, a következő indításnál elkezdett nagyon hangosan kattogni a jobb oldali henger felől. A jelenség később nem szűnt meg, sőt indításkor egy fémes kattanás hallatszódik majd sokadjára beindul és kattog. Nem volt előjele egyik pillanatról a másikra történt, bár előtte egyszer hallatszódott indításkor a kattanás de utána rendben ment a motor. Volt e már valakinek hasonló problémája esetleg? 500 km-rel olajcsere után történt.
ActEvo 10W40-et nekem is csipegeti de amúgy ezt leszámítva minden rendben van vele. Kap +1 litert egy olajciklus alatt és kész. Én nem kísérleteznék más viszkozitású cuccal...
Mindig tettszett a glaudius...de valahogy mindig gellert kaptam :)
Majd írj még róla,milyen a napi használatban,én is nézegettem,csak sajnálom a GS-t lecserélni.
Annyira nyomatékos a motor, hogy 1.-2., de akár még-3.-ban is csak gázra kipörög a kerék. Fogyasztása forszírozott tempóban sem megy 5l fölé, de túrázva utassal /nem óvatosan/ 4-4,2-vel beéri. Ha nem én írnám, nem hinném el.
A GS sincs már meg. Akkora volt az érdeklődés, hogy még mielőtt felraktam volna a Ha.hu-ra, elkelt.
...valameddig
Nemrég elkezdett kattogni (kotyogni) a gs. Reggel mentem vele egy kb 40 km-t majd délután újra elővettem egy rövid menetre, a következő indításnál elkezdett nagyon hangosan kattogni a jobb oldali henger felől. A jelenség később nem szűnt meg, sőt indításkor egy fémes kattanás hallatszódik majd sokadjára beindul és kattog. Nem volt előjele egyik pillanatról a másikra történt, bár előtte egyszer hallatszódott indításkor a kattanás de utána rendben ment a motor. Volt e már valakinek hasonló problémája esetleg? 500 km-rel olajcsere után történt.
sebészek vizsgálják a beteg üszkösödő jobb lábát.
-Ketteske ! Van egy rossz hírünk. Ezentúl mindik csak bal lábbal tud felkelni ...
( én kérek elnézést )
t/
smilehun1 keres, de ez az infó mindig jól jön, ha megnézed megköszönöm!
Thx!