Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a meret,kivitel,szin megfelel megkeresed tibiUA-t az xx forumon es joaron tudott hozni ilyet.
Ahhoz a Shoeihoz kétség sem fér, de talán az indokoltnál kicsit nagyobb levegőt igényelne tőlem...
Annyi féle cucc van.................shoei qwest-et kéne kipróvbálni még.
Sisak függő, S vagy M az ami jó rám.

A Diesel Hi-Jack még mindig nagyon a lista elején van nálam (de ahogy nézem S-est már itthon nem, csak mondjuk az FC Motoról rendelve tudnék venni), próbáltam, hihetetlen kényelmes, kompozit sisak, 1 kg az egész és csak 30 euro hozzá egy plexi. A HJC IS Multi a Nolan N43Air-rel pedig mint alternatíva jelenik meg a listámon (a betehető áll mint opció, néha jól jöhet).

Nolan volt már a kezemben, jól összerakott sisak, kicsit nehéz (200-250grammal nehezebb a jelenleginél), a plexitartó csavarját könnyű elveszíteni (ellenben nem egy nagy valami, szóval le is lehet gyártatni műanyagból egy marékra valót tartalékba. Akinek ilyen sisakja volt, annak volt is tartalék kupakja, mert néha pótolni kellett az elhulló csavart).
A HJC-t nem ismerem, szóval azt még jól meg kéne fogdosni vásárlás előtt..de hasonlónak tűnik. Ha pedig cross sisakként használható, tehát kényelmesen hordható cross szemüveggel, és nem csak marketing duma az egész akkor nagyon is megfontolandó a Nolannal szemben.

Lényeges, hogy ezekből a sisakokból van olyan fényezésű, ami bejön..
Ha xl es kell akkor gond lesz mert az hombar fejre valo.
Rajtam lotyog.
Plane mert nyulik a szivacs mint a rossz gatya.
Amugy van ilyenem........nagymotoron utaltam.
XS-nél azért lényegesen nagyobb fejem van
Mert nem tudja szegény hogy motorral megyünk.
Sziasztok , tudna valaki segíteni . 2004 es gs500 am van , pár cuccot cserélnem kellet , így a moci meg lett bontva ,de a bontási fényképek elvesztek. Ez új Karbis fém tetős.
1-kellene a vákuum cső bekötése , és tank vákuum csöve hóvá megy ?
Tud valaki segíteni lenti képen láthatók , fekete T hóvá megy ?
Köszönöm
patrik1199@citromail.hu
Miért ír útdíjat a Google?
itt van egy neked való..
Givicumi béjjbééé
Így fog kinézni. +577 fel-le
Lehet csak 11 körül indulunk.
Addig szóljon aki jönni akar. Tempót ismeritek.
mármint itt a sportmotoron.
És az újak? Sokszor gyanúsan olcsók.
Használt alsógatyát se vesz az ember.
Használtat nem vennék!
Innen a sportmotorról nem érdemes venni sisakot?
Az inkább a Schubert, meg a Shoei ezek inkább jobb középkategóriások.
Ezek prémium kategóriás sisakok mind.
A 2. egész jó Az akciósokat nem néztem. A napszemüvegről és a színes külsőről viszont nehezen mondok le, ezért vizslatom a Nolan-t

szotyi javaslata is jó, de a Nolan olcsóbb

Mindegy megnézem majd élőben az xliteot is, egy helyen kapni, a HJC-t meg böngészem addig

Köszi!
Speciel én 68e-ért vettem az RS2-t egy plusz plexivel.
Szerintem jó sisak. Könnyű is és viszonylag csendes is, bár 100 fölött szerintem nincs az a sisak, ami elnyomná a szélzajt.
A kivehető állúak szerintem jobbak mint a felnyithatósak.. N43Air már van 60 körül is.

A Kelomotornál a HJC IS Multi le van értékelve 50-re..az is ilyen.
Tapasztalataid róla?
Az tényleg 60 körül van
Van aki nézelődik és ha sokkal jobbat talál, akkor rárak még egy kis csipit és megveszi... én spec, annyiért nézelődök, amennyit szánok rá...
.... ezt most átgondoltam... szóval azt akarom hinni, azt közben úgyis drágábban veszek
60 ezres kategóriában én is Nolanokat látok, mert neki felhajtható kell, ha jól emlékszem... az meg drága mindenből...
Az enyém HQ-1-es,zajos,füldugóval szinte tökéletes és nagyon kényelmes.