A lábamon semmi nem látszik. Tegnap négykézlábas is volt a végén. Jegeltem is, meg éjszakára vizes törülköző. Ma már bicegek.
Az a szar hogy a jobb lábam is fáj hátul a térd alatt a vádlinál.
Nem tudom hogy ez az 500+ eredménye, vagy az ugrás?
Ha holnapra nem jön rendbe, akkor távmunka. 2 hét múlva semmi baja, de a motor szerintem nem lesz meg, hacsak nincs valakinek egy E-s lámpaszettje, indextartója.
Egy jó műanyagos meglehetősen sok dolgot rendbe tud szedni. Az én fejidomom nem is tudom hány darabra tört anno, mégis tökéletesen összerakta. Bizonyos mértékű hiányt is ki tudnak tölteni más műanyagdarabokkal, de ezt látnia kéne egy profinak.
Megnézi pontosan milyen anyagból van a fejidom, aztán azzal megegyező műanyaggal kipótolja a hiányt. Mondjuk ez elég macerás, ezért szeretik azt ha az utolsó pici kitört műanyagszilánkot is viszik neki a teljes cuccal együtt, hiszen azt könnyebb visszavarázsolni, mint egy újat belefabrikálni.
A konzolt nem féltem melegíteni, úgysem látszik. Lefújom zománccal aztán csilli villi.
A fejidom rázósabb. Nekem néhol úgy roncsolta a szikla hogy szabályos pár centis lyuk keletkezett. Az ilyeneket a műanyagos tudja javítani? Esetleg glettel?
Holnap szerviz,letisztitom a taskaracsot,kap egy festest,hetfon gumizok,va ra ket hetem hogy kijojjon mi nem klappol es rendbetegyem.
Remelem a lanc meg jo egy otezerig mert az mar nrm fer bele.
Es go.
Megvolt, csak elmentem "fájdalomcsillapítóért"
Ki lehet bírni. Járni szarabb. De mondom nem a bokám, hanem az ujjperceim szerintem lábfej tájon. Bár néha már nem tudom honnan jön a fájdalom.
Össze kéne rakni a masinát 2 hét alatt, gyertya, légszűrő, lánc és gumicserével. És ki kell próbálni hogy stabil e döntögetéskor, különben nuku H.ország.
Ha jó helyen van a proti, akkor nincs gáz. Én utólag vettem észre hogy kőporos a térdem, tehát az is érintkezett a sziklával. Lófaszt nem éreztem belőle.
Jaja, nekem kuplungkar, váltó hajlott és a dekli lett áramvonalasabb. Monjuk egy bukócsővel meg csak pár karc, de gombával is laza lett volna...
Viszont a könyököm, na az gáz volt, azonnal cseréltem is a protikat, de nem akarom letesztelni ... szar volt a következő éjszaka az tuti.
Sima egyszerű hidegvízes törülköző, de mihamarabb bugyoláld be és hagyd is rajta éjszakára is. Meglepően hatékony, rontani biztos nem fog. ja és polcold fel, ha boka.
Az a szar hogy a jobb lábam is fáj hátul a térd alatt a vádlinál.
Nem tudom hogy ez az 500+ eredménye, vagy az ugrás?
Ha holnapra nem jön rendbe, akkor távmunka. 2 hét múlva semmi baja, de a motor szerintem nem lesz meg, hacsak nincs valakinek egy E-s lámpaszettje, indextartója.
A fejidom rázósabb. Nekem néhol úgy roncsolta a szikla hogy szabályos pár centis lyuk keletkezett. Az ilyeneket a műanyagos tudja javítani? Esetleg glettel?
A motorrol johet.
Bar csaloka.
A ruha sokmindent eltakar.
Remelem a lanc meg jo egy otezerig mert az mar nrm fer bele.
Es go.
Ki lehet bírni. Járni szarabb. De mondom nem a bokám, hanem az ujjperceim szerintem lábfej tájon. Bár néha már nem tudom honnan jön a fájdalom.
Össze kéne rakni a masinát 2 hét alatt, gyertya, légszűrő, lánc és gumicserével. És ki kell próbálni hogy stabil e döntögetéskor, különben nuku H.ország.
Számít?
Jobb vagy bal?
Ezt a törölközőst megjátszom, köszi! Hétfőn lábra kell állnom valahogy.
Viszont a könyököm, na az gáz volt, azonnal cseréltem is a protikat, de nem akarom letesztelni ... szar volt a következő éjszaka az tuti.