Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nesze...
Snassz katonás? Dark Waderes nincs?
Neked erre gondoltam
Tuti szélzajos....................füldugó meg snassz lenne.
Én is!
Bevállalnám!
Na ezt tudnám elképzelni rajtad
..pilóta szemüveges cafe racer stílust akarok
Januárban azért vettem mert a régi lötyög,zajos..már csak robogózni jó..
Nem volt tervben motorcsere
....aztán jött a motor csere.. Fz6/vagy boci volt a palettán..aztán mi lett belőle?
..bevallom ,hogy a shadow-hoz sem színben..szem stílusban nem passzol....

Azóta vettem rohambilit is...de az sem tetszik
Konkrétan hülyeség volt. Olyanra hallgattam, akire nem kellett volna.
59-es fejre S-es bili... elég merész választás
Lehet, hogy szarabb minőségű sisakoknál ez tényleg így van, fene se tudja.
Az első bilim egy Nolan N42 Classic volt, szintén S-es. Hordtam 5 évig, állandó homlokcsíkkal, de a nyitott mivolta miatt annyira nem volt kényelmetlen. Most a csajomon szokott lenni, akinek 56,5cm a fejkerülete és neki is ott van a homlokcsík mindig... Az a sisak nagyon nem akart kitágulni, pedig az én fejem 59cm... Más márkáról meg nem tudok nyilatkozni, valószínűleg a jövőben is csak X-Lite kaliberű bilit fogok venni.
Egyébként minek vetted meg, ha egy használat után eladod? Ráadásul úgy hogy "pont passzentos"...
Nekem egy 600km-es túrán végig kényelmes volt.. Xs létére...szóval tudja a fene..
A felnyitható sisakom 3 év alatt annyira megült..hogy mostanra már bármivel tömöm ki...lötyög mint az állat...és nem kicsit! Amikor vettem...még ez is nagyon passzentos volt..
Az előző X-Lite-om S-es volt, mert hallgattam én is arra a baromságra, hogy akkor jó a sisak, ha újonnan nagyon passzos, kicsit még talán szorít is! A lónak a faszát, 50km után már nagyon kényelmetlen volt, 100km után meg ott volt a csík a homlokomon tőle...
A legbiztosabb módszer, ha az ember mér egy fejkörméretet és az alapján választ. Vannak jobban és vannak kevésbé pontosan méretezett sisakok. Az X-Lite pl. kimondottan az a fajta, ami szűkebb, tehát hiába írja az L-est 59-60cm-re, egy 60-as fejre már sanszosan szoros lesz. De olyan különbség egyik gyártónál sincs, hogy azt XS-es legyen egy normál felnőtt méret...
Hát ez az! És mégis jó...szóval mindenképpen próbálni kell..
..pedig normál méret a fejem.
XS-es? Az gyerekméret... 54cm-es fejkerülethez írják...
jelzem,hogy nekem pont passzentos..és számolva azzal ,hogy idővel minden szivacs kicsit összeül..akkorra lesz tökéletes!
Dabasra most ért ide. Épp leszakad az ég!
Én most akartam elindulni Vác,Szob felé.Kiléptem az ajtón,el kezdett esni az eső
Nem egy motorosbarát idő ez
3 körül Gyál és Üllő közt mentem, úgy eláztam, még egy pici jeget is kaptam. Pont belefutottam. Most bezzeg szépen süt a nap, bár legalább megszárad a cucc.
Köszönöm , király vagy !
Ebben a sisak ügyben úgysem tudnak neked okosat mondani! Fel kell próbálni egy vagonnal és azt kell megvenni, ami a legkényelmesebb, és megfelel a szempontjaidnak.
Én kerestem ősszel nyitható sisakot. Végigpróbáltam a az olcsótól a drágáig minden márkát, de csak az MDS passzolt a fejemre. Emléxem, hogy amikor a jelenlegi MDS sityómat vettem, akkor is csak az volt kényelmes, meg a Nitro.
Egyszóval lehet a legújabb überbrutál technológia csilivili festékkel, ha nyomja a kobakom, akkor ingyé se kell. Szóval próbálj, ne hallgass senkire!