Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább a kormánybefogók szípek.
engem már csak a fejidom zavar , (meg a színe) amúgy szééép.
igaz én naked hívő vagyok, meg savnya a szőlő...
Általában azt külön kell hozzá venni, ahogy ataa írja, asszem a D.I.D-hez 1-2e forint.
Pont hogy a hosszabb távon nem lehet semmi gond, inkább a motoros felvonulás gyök kettővel 40 fokban. De az enyém levegő/olaj és ott nincs semmi gond.
Én is vettem hozzá külön patentszemet.
De elértek a bowdenek, Zoli jól mondja, mindent tud.
Köszi ganja!
Igen mondjuk most ezzel a kormánnyal csak annyit jöttem vele míg hazahoztam a szerelőtől, de teljesen egyenesen ülök már rajta, és olyan kényelmes mint a gs volt.
Tul szeles volt.beleert az idomba es meg kenyelmetlen is volt.
Asszem.
Mi baj volt a másik kormánnyal? Nem értek el a bowdenek odáig?
Mivel duplán lett rajta kormány cserélve, így sokba!
De ha kapásból ez a kormány került volna fel rá akkor 26-ból megúsztam volna.
nincs valakinek eladóba egy hátsó kapaszkodó?
Szép a szarod!
Most már kényelmes is?
Es meg vas sincs benne.
Mennyibe fájt az átalakítás?
Ezeket a motorokat arra tervezték ,hogy kezdők tanuljanak motorozni...főzik is a tanpályákon...nyüstöli a sok kezdő..és furcsa mód bírja.....Persze jobban szereti ha szakavatott motoros kezeli...de a japánok "hülyebiztos" technikát gyártottak 20 éven keresztül.
A tanközpontok is szeretik az olyan motort ami többet áll..és sokat kell javítani..
...Konzekvencia : Ez egy hülye kérdés volt.
Szóval képes lettél volna füllenteni nekem! Na szép!
De köszike, akkor most már nyugodt vagyok én is!
Amiatt, hogy nem mondhatom őszintén, hogy szép a vasad, ha oldalnézetből csúnya a túrakormánnyal, de nem az, így már nem kell aggódjak, nyugodtan mondhatom: "Szép a vasad!"
Miért tán eddig aggódtál? És még is mi miatt?
Zsír, már nem aggódom
Bírja, én pl. városban használom, ahol azért nem az ideális a hűtés, de soha semmi baj nem volt vele.
A nevében a 600... szerintem azzal akar utalni arra, hogy még kezdő
Kezdő motoros...és mindjárt Rossi...
...Most vagy az öreg biker dugta végig Európát.. hátrahagyva egy rakás zabigyereket....Vagy az önérzet baszott nagy..
Na haza jött, így néz ki oldalról. Remélem most már látod Lovi amit látni akartál rajta.
Ha ilyeneket írsz,nekem az agyvizem fel fog
15 körül van.....nekem patentszemes variáció kellene