Köszi ganja!
Igen mondjuk most ezzel a kormánnyal csak annyit jöttem vele míg hazahoztam a szerelőtől, de teljesen egyenesen ülök már rajta, és olyan kényelmes mint a gs volt.
Ezeket a motorokat arra tervezték ,hogy kezdők tanuljanak motorozni...főzik is a tanpályákon...nyüstöli a sok kezdő..és furcsa mód bírja.....Persze jobban szereti ha szakavatott motoros kezeli...de a japánok "hülyebiztos" technikát gyártottak 20 éven keresztül.
A tanközpontok is szeretik az olyan motort ami többet áll..és sokat kell javítani..
...Konzekvencia : Ez egy hülye kérdés volt.
Amiatt, hogy nem mondhatom őszintén, hogy szép a vasad, ha oldalnézetből csúnya a túrakormánnyal, de nem az, így már nem kell aggódjak, nyugodtan mondhatom: "Szép a vasad!"
Kezdő motoros...és mindjárt Rossi...
...Most vagy az öreg biker dugta végig Európát.. hátrahagyva egy rakás zabigyereket....Vagy az önérzet baszott nagy..
igaz én naked hívő vagyok, meg savnya a szőlő...
Igen mondjuk most ezzel a kormánnyal csak annyit jöttem vele míg hazahoztam a szerelőtől, de teljesen egyenesen ülök már rajta, és olyan kényelmes mint a gs volt.
Asszem.
De ha kapásból ez a kormány került volna fel rá akkor 26-ból megúsztam volna.
Most már kényelmes is?
A tanközpontok is szeretik az olyan motort ami többet áll..és sokat kell javítani..
...Konzekvencia : Ez egy hülye kérdés volt.
De köszike, akkor most már nyugodt vagyok én is!
...Most vagy az öreg biker dugta végig Európát.. hátrahagyva egy rakás zabigyereket....Vagy az önérzet baszott nagy..