Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neeeeem
No látom felkerült.Már nem ér bele sehol?
Persze, mihelyst hazakerül a szerelőtől felteszek oldalról is képet.
Arra gondolok, hogy ugye a sportkormányhoz van kialakítva az idom, és így emelt kormánnyal nem nagy-e a távolság a kormány és az idom között? Persze csak esztétikai kérdés. Oldalról is lefotózod? Úgy jobban látnám. Így fentről nézve amúgy patent!
Ezt hogy érted? Így ezzel már ugyan úgy ülök, mint a gs-n azelőtt. De menni még nem mentem vele.
Nem áll el nagyon (erről nem annyira látom)?
Most nézem hogy Periknét írtam.
Hellóóóó srácok!
Nem tűntem ám el teljesen. Lovi ígértem neked a képet a kormányról, most már fent van rajta a végsőőő
Rendben, de mégis mennyi az :)
keress kérlek a gezahu@yahoo.com on
Eléggé hihetetlen is. ...persze vannak csodák.
Azért az SV-t nem hajtották csapágyasra ahogy elnézem a km-et.
Vagy az utas az ölében fogja.
Ez könnyen lehet, persze vannak jó ragasztók amivel a hátsó ülésre lehet rögzíteni.
Azért mert lehet csak a dobozt adják, a konzolt meg nem. A konzol sincs rajta a gépen.
A CBR-nél írja hogy hátsó doboz, meg zárható doboz. a képen miért nem látható?
A Periknének a színüsszeállítása szerintem jobb. Ez olyan RR-es.
Teljesen gyári..sérülésmentes nem rozsdás ....ár priviben
El is felejtettem, ataaa, ím a fotók, amit ígértem (egy hibát csak találtam, sérült volt a kipuff, gyanús, hogy jobbra borultak vele)
A gyári ár 80%-ért tudok egyet...mert ugye egyben van az egész
Mennyiért adod a gyári dobot? Eredeti állapotban van?
1,6D Golfot lemértük anno,16mp alatt röppent 100-ra!
Csak hátsó dob van.
Típustársak!
Kellene egy gyári kipuff a vasra, van valakinekjópénznek a feléért?
Cégautó gyanánt vezettem régen egy 1.6D Audi 80-ast. Nem lehetett megölni a motorját meg a fogyasztása is verhetetlen volt, de 140-nél többet nem lehetett kitaposni belőle és arra se nagyon lehetett rábírni, hogy szedje a cipőjét...
Ifa nem szorított meg még Trabival sem....aki meg olyan ledudálós fajta az téged is ledudál a TD passattal is
Volt nekem is szívódieselem. Igaz még csak 1.6D . Addig nem is volt baj amíg egy ifát utol nem értem vele (jó ritkán). Előzéskor szinte mindig ledudáltak a gyorsabbak.