Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem köszi a gyors választ :)
Mondjuk az E léghűtéses F meg olajos. Szóval én nem variálnék ill. nem hinném h sokkal kevesebbért ki lehetne hozni, mint venni egy F-est.
Szevasztok!

Lehet buta a kérdésem de hát mind1 :)
Suzuki gs 500 E re rárakhatóak e a F idomok vagy teljesen más a 2 motor? Mert én F szeretnék de az kb 100-150 ezerrel drágább annyit meg nem ér az idom vagy van valami amiben jobb az F es az E től?
Válaszotokat előre is köszi!
Vagy ha nem is megy rá simán de rárakható? :)
nelbasztam nolan n90
Lovi, ma küldték hírlevélben. Nemtom, h ilyesmit akarsz-e, ill. jó vagy sem, csak gondoltam pasztolom, mert akciós.

nolna n90
Flex...és ha már a kezedben van vághatsz a lámpára hűtőnyílásokat....mert az olyan dögös..
Ha már okosan szétnyírtad a csavart...akkor mini lángszóró...melegítés kocogtatás....szívás..
Hát pedig pont azt a 2 v. 3 csavart kell kiszedni ami a karimát rögzíti a hátsó lámpatesthez, króm karika le és akkor kijön az egész lámpa a hátsó fémrészből emlékeim szerint.
Ha nincs benne a kis cső, akkor az nem gyári. Ki van vágva és ettől hangosabb.
O.K.
Üdv!

Kis segítséget kérnék hogy még is mi a trükkje annak h szét tudjam szedni a lámpaburát? 93-as GS-en? mert minden csavart kiszedtem, de nem nagyon akarja az igazságot, egy csavar van amit meg nem tudok kiszedni sehogy se, a króm kamián keresztül megy befele, de az isteniért se tudom kiszedni, és elképzelésem sincs h tudnám szét szedni h hozzá férjek az izzókhoz. Ötletek?
Amennyiben összehozod a melót, majd referálj itt, kérlek. Nekem is van egy sisakom, ami már kicsit leharcolt, megcsináltatnám velük, tartaléknak jó lenne. Bár annak így is jó.
Utána rákerestem, asszem 10500-ért láttam hozzá plexit is. Lehet, hogy van olcsóbban is, nem volt nagy kedvem utánatúrni.
nézem, de ahogy látom ehhez is olyan problémás a plexivétel mint a gp1-hez
mert nekem minden évbe off lesz legalább 1db
szeretem letenni az arcom(is) az anyaföldre
Sziasztok! Segítséget kérnék. Szereztem egy GS500 gyári dobot, de szerintem már nem gyári. A képen látható belső rész nincs meg. Így szokták "tuningolni"? Így sokkal nagyobb a hangja? Én sportdobbal vettem, de szeretném kipróbálni milyen halkabb dobbal vagyis az eredetivel. Lehet amit vettem dobot csak műszakira lesz jó fényképhez és ugyan olyan hangos mint a sportdob vagy esetleg hangosabb?
Veszel meterben taskaszalagot ketcentist es rateszed a csatot.
0km-es Givi combtáska valakinek? Rám sajna kicsi lett!
Köszi!
Szokott itt a "ruha, csizma, stb" topicban valaki irkálni, hogy sisakfelújítással foglalkozik. Azt hiszem Szigethalmon vannak. Valami brigililla - vagy mi - a mélcímük. Keress rá.
Ezt nézd meg. Plexi nem tom mennyi hozzá.
Nekem X-Lite X-701 van, jó könnyű és viszonylag csendes is.
Itt van belőle kifutó szériás már 70 körül is.
Ami jobb sisak az PL X-lite,Shoei,ARAI,Roof,Schubert,nolan.
Felhajtóstól frászt kapok és jóval nehezebb,napszemüveg kell a fenének.
Maradok az RS2-nél.
Igaz vacilláltam a Shoei quest és ez közt de mivel nem akartak eladni shoei-t így maradt az RS2.
Nem bántam meg.
Bár inkább felső középkategóriának mondanám nem prémiumnak.
Áfa nélkül itthon se lenne több
Látom, ezt még át kell gondoljam!

Köszi!
Nekem egy agv stealth van, anno 90ezer volt. Azt hittem, hogy tuti lesz, de 100felett nem hallasz benne semmit a szélzajon kívül, elég hangos a motorom, sokszor azt se hallom. De ha agv mellett döntenél, érdemes ebayről rendelni miután shoxnál felpróbálod, a horizontot kint megkapod 70-75ért itthon meg 110.