Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam a múltkor, h kérd el Csabától egy kanyarra, de beszari voltál. Tőlem is csak 2 év után merted elkérni. Legfeljebb azt mondjuk, h nem, sok veszteni valód nincs.

Brigi biztos rábeszélte volna Csabát vmi női fondorlattal és itt persze mondjuk a sütire godolok.
Brigi, ganja jó nézelődést, Lovi neked meg jó tsztvezetést, én meg indulok dolgozni.
Hihetetlen hogy idén sem tudok ráülni egy Gixerre sem, mert mindig közbejön valami. Lehet így még többet húzok le a GS-el...
Ne erőlködj....tudtommal mindenki hetero..
..öööö asszem én egy kicsit előbb mennék...bár lehet ,hogy alszom kicsit tovább... A mozdonyt is pucolni kellene...
..lehet ,hogy összefutunk..
Már megint be vagy b@szva és keversz valakivel
Régi téma, felejtsük el.
Emiatt nem aggódom, hisz akkor még mindig itt vagy nekem Te, akit baszogathatok

Nem is rinyáltam legutóbb, csak mentem volna mindig gurulni, ha jól emlékszem
Na ettől majdnem kiesett a zsömle a pofámból.
Ez még betegebb. .................
Csak nehogy az legyen, h megint elhagy a csajod, sztán itt fogsz a fórumon sírdogálni.
Bazz Lovi, mindjárt hányok!

Nem tett jót neked ez a munkahelyi előre lépés. A nagy arcod még nagyobb lett.
Ejj, hogy miért nem lehet itten privát üzenetet küldeni? Vagy csak én nem jöttem rá hogy kell?
Na ez beteg dolog.
Á semmi új, csak perik épp bevallja látens homoszexualitását, miközben a velem folytatott szexről ábrándozik. Nagy csalódás lesz, mikor megtudja, hogy hetero vagyok
csak 5-600méterrel 800pénzért tudná eladni aztán visszatekeri 320ra és árulja 1,3ért
igazándiból az sem gáz ha pár elem nem a gyári, de azt sem sérülésmentesként kellene árulni, sérülésmentes árban

régen elég sok motorvételnél is jelen voltam, ha az eladó nem volt szimpatikus már a motort se igen néztük meg, és sosem nyúltunk mellé, pedig kupec cigóktól is vásároltunk
ajajajjj...Vmiről lemaradtam az elmúlt napok-hetekben?
Tudtam, hogy szeretsz!
Igen, meg.
A szomszédom barátja nagyban kereskedik teherautókkal, kicsitől nagyig. Már sok-sok éve megy neki a bolt, ha átbaszós lenne, gondolom nem menne...
Telefonszám: húsz/9389hatszázhúsz
Hívd fel, mit veszíthetsz!?
Megvan még, engem lehet érdekel :)
Kicsit más!

Idén lehet, hogy megpályázom a LEG KEVESEBBET motorozó motor tulajdonos címét!
Ősz óta 122 Km.
Annyira nem akar idén össze jönni semmi, hogy az már katasztrófa.
Hali Szasztok!

Látom már megint eladás a téma. Csak annyit fűznék hozzá, hogy 1700 megtekintésből a HAHUn ketten hívtak fel, és egy jött el megnézni. S szerintem egy 2001 es új pacekos GS-ért friss vizsgásan nem sok a 430, szerintem.
Vizsgán összefutottam egy régi ismerősel, Olaszból hozz gépeket. Azt mondja mostanság a nagy robik mennek.. Azokat pikk-pakk viszik tőle, a sportosabb gépek ragadnak.
De holnap tervezzük. Én melózom max 1- 2-ig és utána onnan oda megyünk.
V-Stromról jókat olvastam. Talán még tetszik is.
Úgyse használta volna ki, szerintem tök felesleges lett volna megvenni. Azért h évente elmenjen 2 v. 3 túrára bőven jó a Hondája.

Ja, egyébként meg kapd be.
Holnapi áldozataim
- V-Strom 1000 2014
- GSX-R 1000 2014 (vagy Busa, ha jófej lesz a tulaj)