Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GS500, ER-5 mellett még a CB500 (újabb CBF500) jöhet szóba az 500-asok közt. Ezek mind jó kezdőmotorok. Azt hogy unalmas nem mondanám. Mi nem szoktunk unalmasan motorozni...
Sziasztok!
Hosszú évek után végre eljutottam oda, hogy megvehetem első "nagy" motoromat. 8 éve simsonozok és mellette volt két évig egy 125-ös Gilera enduro is. Most csinálom az A2 jogsit és eddig szentül hittem, hogy nekem GS500 kell, de ma, hogy voltam vezetni és Kawasaki ER-5 a tanuló motor megingott a hitem Igaz még GS-t nem próbáltam de ez is nagyon bejött. GS-ből minél újabbat szeretnék legalább 2005 évjáratút. Tudnátok mondani egy-két dolgot ezekről a motorokról? Olvastam teszteket de szeretnék minél több embertől tájékozódni, vagy esetleg tudtok még más kezdőmotort ajánlani? Árban max 800e.
Ja és a GS-ről több helyen olvastam, hogy "unalmas, egyszerű motor". Vélemény?
Megjegyzem ,hogy az igazán jó nincs sokáig hirdetve..és többnyire az árát is megkérik.....amúgy bátran állítom ,hogy a piac nagy része valahol sántít..
..csak egy példa éppen mára.
RMC motor..gs 500..."állítólag" 2005-ös üzembe helyezés....persze mese az lehet hozzá....de basszus ezüst a váz

VT-ből van olyan amiiből már másfél éve nyomatja a hirdetést a tulaj...mégpedig ,hogy Ő hozta amerikából a papának....közben RED BARON-os motor..
...Vagy amit itt többen láttak velem GSX-F 600...valóban első a tulaj... valóban 10200-at mutat az óra...de a hátsó tárcsa kopottabb mint egy 30 ezret futott motoré...és az idomról is lekoptatta a motorosnadrág a festéket..
...persze van a másik oldal...FZ6..3000 km...igaz ,hogy az S2 előtti...de meg is kérik az árát...egy 7 éves új motor..

..tudomásul kell venni ,.hogy egy ilyen mutatvány nagy telefonszámlával...rengeteg elpazarolt benzinnel, utazással és pofára eséssel jár....na meg mesehallgatással..
nemáá...lepucoltam a szaromat
Mennyit szánsz rá amúgy?
Mint ahogy írtam korábban, el kell menni megnézni és kipróbálni.
Ezer tesztet elolvasni, tulajdonosokkal beszélni a motor tulajdonságairól. Szerviz, ráfordítások, alkatrészek stb....
Persze hogy számít a kinézet, az esztétikai állapot, de a képek alapján senki nem lesz itt, aki azt mondaná neked, hogy inkább ezt, vagy inkább azt. Te leszel a vevő, tiéd a döntés. Az a jó, ha többet is megnézel és tudsz választani. Márpedig 39 motor van ott ( tudom, hogy kisebb a merítés a lehetőségek függvényében) amikből lehet választani. Nézz meg többet és sikerülni fog. Fotókat fölösleges minősíteni, a motort kell.
Üdv.
Még ma kell gurulni,holnaptól jön a rossz idő,egész jövő hét végéig esővel,11 fokkal
Esős idő lesz.
Holnap?
Progi?
Nyugger running?
Kekel ne legyél már olyan faszkalap mint az a seggfej Kolondrum volt...Korodból ítélve ivarérett vagy már ..minek után feltételezzük ,hogy a seggedet egyedül is képes vagy kitörölni.
Gondolkodj és próbáld értelmezni az információkat.
Nézz utána a típus gyengéinek (itt minden segítséget megkaptál)...az AKMT oldalt böngészd sokat
Logikusan...de akár a logikát is nélkülözve...egy kikozmetikázott motorról való fénykép alapján véleményt mondani...az olyan mint az EZO tv-s.-s jóslás...vagy a kézrátétellel történő szívműtét...bár az egy halott esetében akár sikernek is elkönyvelhető..
...jahh és tanulj meg "linkelni"
....na jahhhh...mert a nőket már olyan régen kipipáltátok ,hogy utolsó emlékként a cd. ugrik be..
Megint segítséget kérnék, hozzáértőktől )

A valamelyik nap linkelt fekete gs-t ma meglesi nekem egy nagyon kedves fórumozó aki a közelben lesz, közben találtam még egyet, ez 7 évvel fiatalabb, és HD képek is vannak róla, nem csak pixeles kis sz@rok.

Mi a véleményetek?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_50
0_e_magyar_rendszamos-7872641
többek között...
Ki hallgat már CD-t?
Nálam ez csak nőre és láncfűrészre vonatkozik.
Jóóó reggelt!
Na úgy néz ki mi 2 körül érünk ki.
Ne is mond! Főleg amikor haverod söralátétként a saját lemezeden szervírozza a sört neked.
Motort,Autót,Pénzt,Nőt,Cd-t kölcsön nem adunk!
...most még a motor egy karikára....aztán a csaj....de amikor a Cd-t is...az már mindennek a teteje
Nem tudom meddig. Se motor se felszerelés, bizonytalan ideig vagyok bent...szívás.
Jól van naaa...ami késik nem múlik
Lehet még nekem is nehéz dolgom lenne ez ügyben, de valóban szereti a hasát.
Köszi, én is melózom még utána megyünk.
Meló után sem tudsz jönni? Meddig húzod az igát?
Mostmar ense adnam oda senkinek.
Nekem még Brigi sem adta oda az SV-t.