Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót!
Az már szerintem beleér a villába...persze azt is át lehet alakítani...
..amúgy fel
A géesöttá egy kiválóan pimpelhető szar
K5 1000-re tuti.
Fel. Kiállításra.
180-ast fel lehet rakni?
110/70 17R, illetve 130/70 17R
Előre szinte bármiből kapsz rá jót (Power, Roda2, Road3...), hátra már nem olyan nagy a választék, de amiket kapni lehet azok hátulra jók általában. Én pl. szélesebb felnivel már 150-es gumit használok, azokból meg van minden féle.
Fekete.
Ezek gumi nélkül is elmennek....fölösleges ilyen cuccokra költeni.
Google a barátod...
Szia!

sikerült már találnod mocit?
szevasztok!

Majd akarok venni ilyen mocit mekkora gumik mennek rá , könnyne lehet vásárolni rá jó gumit úgy értve nem hiánycikk?
De jó, hogy ilyen kütyüről csak most halottam.....még szerencse, hogy meg sem tudom venni az ilyen autót. Az Sdi-ben ilyen nincs szerencsére.
Maradok az oocso gagyi benyasnal.
Jártam vele már jópár országban. Jól nevelt csak itthon szopatott meg egyszer 3,5 év alatt. Drága dolog egy turbó, maradok a 10 ezernél.
Oda minek posta. Veresegyházán van, gyalog megjárod 10 perc alatt.
Akkor nem.
El szívesen elhozom ha csak a helyet foglalja.
Kicsit keveslem a 10-et.
Jó minőségű mai olajok azért tudnak annyit hogy ne legyen gondom vele.
A pontot 150e Km saját 50e mások általi használat után passzoltam el.
Öcsém 200 felett jár a gastrával.............szóval nem cserélgetem sokat.
Én a 10ezer híve vagyok. A legtöbb személyautóban kőkemény 4 liter olaj van, ami nem túl sok, elég gyorsan elhasználódik... Persze egy ideig biztosan elmegy minden 20-30ezres csereperiódusokkal is, csak rám nem jellemző, hogy gyorsan váltogatnám a járműveket. Sokáig jónak kell lenniük...
Alfával csak rövidút lehet.
Pedig annak idején igen rá voltam gizdulva a 75-ös lóherés verzióra.
Ha rövid utakat mész többnyire akkor ezt igen jól teszed.
Ez egyértelmű érv.
Beleprésel az ülésbe még egy francos ducato is.
Én még óvatosabb vagyok, mert 10 ezrenként cserélem autóban.
15e-renként cserélem az olajat mindenben.
Én se biztos, hogy következőnek dízelt veszek. Nem megyek annyit, hogy megérje, főleg, amikor beesik egy nagyobb javítás, mert előfordul, hogy beesik. Mondjuk én nem pont a fogyasztás miatt vettem, hanem imádom a nyomatékát.
Jó, a legtöbb ember hülye, főleg ha járművekről van szó... Vannak jobb és rosszabb konstrukciók, emiatt látványos különbségek, de ha a szervizt elhanyagolja valaki, akkor mindegyik szar lesz, max kicsit később.
Én pl. nem hiszek személyautóknál a 20-30ezres csereperiódusokban sem...