110/70 17R, illetve 130/70 17R
Előre szinte bármiből kapsz rá jót (Power, Roda2, Road3...), hátra már nem olyan nagy a választék, de amiket kapni lehet azok hátulra jók általában. Én pl. szélesebb felnivel már 150-es gumit használok, azokból meg van minden féle.
Kicsit keveslem a 10-et.
Jó minőségű mai olajok azért tudnak annyit hogy ne legyen gondom vele.
A pontot 150e Km saját 50e mások általi használat után passzoltam el.
Öcsém 200 felett jár a gastrával.............szóval nem cserélgetem sokat.
Én a 10ezer híve vagyok. A legtöbb személyautóban kőkemény 4 liter olaj van, ami nem túl sok, elég gyorsan elhasználódik... Persze egy ideig biztosan elmegy minden 20-30ezres csereperiódusokkal is, csak rám nem jellemző, hogy gyorsan váltogatnám a járműveket. Sokáig jónak kell lenniük...
Én se biztos, hogy következőnek dízelt veszek. Nem megyek annyit, hogy megérje, főleg, amikor beesik egy nagyobb javítás, mert előfordul, hogy beesik. Mondjuk én nem pont a fogyasztás miatt vettem, hanem imádom a nyomatékát.
Jó, a legtöbb ember hülye, főleg ha járművekről van szó... Vannak jobb és rosszabb konstrukciók, emiatt látványos különbségek, de ha a szervizt elhanyagolja valaki, akkor mindegyik szar lesz, max kicsit később.
Én pl. nem hiszek személyautóknál a 20-30ezres csereperiódusokban sem...
A géesöttá egy kiválóan pimpelhető szar
Előre szinte bármiből kapsz rá jót (Power, Roda2, Road3...), hátra már nem olyan nagy a választék, de amiket kapni lehet azok hátulra jók általában. Én pl. szélesebb felnivel már 150-es gumit használok, azokból meg van minden féle.
Ezek gumi nélkül is elmennek....fölösleges ilyen cuccokra költeni.
Google a barátod...
sikerült már találnod mocit?
Majd akarok venni ilyen mocit mekkora gumik mennek rá , könnyne lehet vásárolni rá jó gumit úgy értve nem hiánycikk?
Jó minőségű mai olajok azért tudnak annyit hogy ne legyen gondom vele.
A pontot 150e Km saját 50e mások általi használat után passzoltam el.
Öcsém 200 felett jár a gastrával.............szóval nem cserélgetem sokat.
Pedig annak idején igen rá voltam gizdulva a 75-ös lóherés verzióra.
Beleprésel az ülésbe még egy francos ducato is.
Én pl. nem hiszek személyautóknál a 20-30ezres csereperiódusokban sem...