Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pfff az igen király :) ám mi baja szokott lenni egy ilyen motornak mi a gyengéje mit tanácsoltok mit nézzek majd alaposan vételnél?
Lófaszt 300-at!
Én attól függően hogy mennyire húzzuk neki 283 és 383 km között szoktam áthajtani tartalékba, ahol még marad durván 4 liter. Elvileg azzal is el lehet menni egy százast, de ilyenkor én megyek tankolni. Tehát ha teljesen kifogyasztod a tankot akkor is stílustól függően átlag 400-at elmész vele. persze az újabb GS-eknek nagyobb a tankja (20 liter) de szerintem a régebbiekkel is el lehet menni többet mint 300.
15 literes a tank? 5 liter környéki a fogyasztása?
300 km körül.
Szevasztok !

Tervezem hogy veszek egy suzuki gs 500 F motort de a műszerfalon nem látok egyiken se benzin mutatót mennyit lehet elmenni egy tankkal ? közepes gázon nem tötyörögsz de mégis haladsz :)
Előre is köszi széles utat!
Csörögj rám egyszerűbb elmondanom
Hello,
Pont az autóvillamossági ismeret érdekelne, gondolom kihoztál 1-1 szálat az index kapcsoló két irányú kapcsolóját áthidalva a két oldalnak és egy kapcsolóval kötöd össze hogy mindkettő villogjon. De ez csak 1 tipp. No erre lennék kíváncsi.
Egy kis doboz, egy kapcsoló, néhány alkatrész és egy kis autóvillamossági ismeret.
hogy mókoltad rá?
Majd fog a hetotvennel.
Tényleg nem fékez, tanúsítom
Nem fékezek!
És beszúráskor nem kell visszaváltani, fékezni?
Amikor még épp a kanyar előtt szúrsz be elé, kézzel már nincs idő köszöngetni.
Én is ezért mókoltam rá vészvillógót.....
Lovinak szerintem XXL kell a búrájára.
C3 src-vel. Csúcs. Tudom nem kell zenét hallgatni, de ebben az is majdnem tökéletes.
Lábbal köszönni? Akkor inkább sehogy.
Ma már én is azt vennék...
Amikor én vettem a sisakot, az volt a taktikám, hogy jót vegyek jó áron. Nem volt konkrét márka elképzelésem, ha jött egy akció valahol, felpróbáltam és döntöttem, jó lesz-e vagy sem. A végén egy Scorpion exo1000 jó lett
Vegyél egy schubit.
Szánok, csak nem tudom melyik éri meg. A shoxban is ennyik a jobb bukók
Sisak téma:
Sisak
Szerintem 170 EUR-ért a Nolan nem rossz. Már ha szánsz ennyit kupakra.
Most vagyok kint tényleg semmi extra nincs és a bélést sem tudtam leelőlegezni, majd hívnak ha van infó. Ezért full fölösleges volt kijönni, kár volt a benyáért

A kupakod sajna kicsi rám, L-es a méretem