Igazából nem tudjuk. Mivel ez egy kezdőmotor, senki se megy el vele 120-150ezer km-t, jóval előtte túladnak rajta, utána meg ember legyen a talpán, aki az óratekergetések közepette megmondja, ténylegesen mennyi van benne...
Ez a régi-újblokkos különbség egy marhaság. Annyi van, hogy a régebbiek pár lóerővel többet tudtak. Ugyan az az alapanyag, a spanyol szerelésűeknél max a csavarok meg tartókonzolok anyagminőségében lehet különbség.
Nekem megvan még a levetett 2005-ös gyári gumim ha kell.
50%-os állapotban van. Természetesen ingyen odaadom ha erre gurulsz. De ha újat akarsz venni, próbáld ki a Pilot Streetet. Kíváncsi 18-19 ezerért milyen...
Köszi de pont az enyém is elég határesetes és vizsgára kell vinnem ebben a hónapban.
Ahol átmenne evvel a gumival ott 16000 lenne a vizsga ára, a KPM-nél meg hivatalosan 4700ft pont ezért gondoltam hogy azt a pénzt inkább ráköltöm a gumira.
Nekem van eladó, ha még aktuális, kicsit lépnék feljebb:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Sanya
De szerintem szervizeléskor is sokat elárulnak a látottak. Ezek is egy-egy állomások.
50%-os állapotban van. Természetesen ingyen odaadom ha erre gurulsz. De ha újat akarsz venni, próbáld ki a Pilot Streetet. Kíváncsi 18-19 ezerért milyen...
Ahol átmenne evvel a gumival ott 16000 lenne a vizsga ára, a KPM-nél meg hivatalosan 4700ft pont ezért gondoltam hogy azt a pénzt inkább ráköltöm a gumira.
, de még pár kilóméter van benne. M3 első. Postáért vihető.
..és ha olyan mint a Titing ember?