Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neeeeeem, egy GS megér ennyit! Egy F-es még többet is!
Baromira túláraztad
Szia!

Nekem van eladó, ha még aktuális, kicsit lépnék feljebb:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Sanya
Nem volt az elrohadva, csak ataaa így akarta leplezni, h dagadt volt és eltörte, mikor ránehezedett.
Igen jobb.... középtámasz sem rohad el.
Szerintem igen....mindent elintéz...a legvégén fizetsz.
Jó úton halad.
De szerintem szervizeléskor is sokat elárulnak a látottak. Ezek is egy-egy állomások.
Felújítva gondolom azért volt már a blokkja... Legalább egy gyűrűzés.
Tanulómotorom mondjuk egy 2005ös volt asszem, akkor volt benne 220ezer km körül, és ment probléma nélkül.
Igazából nem tudjuk. Mivel ez egy kezdőmotor, senki se megy el vele 120-150ezer km-t, jóval előtte túladnak rajta, utána meg ember legyen a talpán, aki az óratekergetések közepette megmondja, ténylegesen mennyi van benne...
Erről majd akkor lesz releváns beszélgetni, ha lesz benne 120-130ezer km.
Akkor a régebbi jobb?
Az enyém újabb és kiváló állapotban van a mai napig. Tehát nem igaz a hír!
Megbízható fickó?
Ez a régi-újblokkos különbség egy marhaság. Annyi van, hogy a régebbiek pár lóerővel többet tudtak. Ugyan az az alapanyag, a spanyol szerelésűeknél max a csavarok meg tartókonzolok anyagminőségében lehet különbség.
Nekem megvan még a levetett 2005-ös gyári gumim ha kell.
50%-os állapotban van. Természetesen ingyen odaadom ha erre gurulsz. De ha újat akarsz venni, próbáld ki a Pilot Streetet. Kíváncsi 18-19 ezerért milyen...
Én ismerem ....valószínűleg külföldön van azért nem éred el....az én motorom is tőle van.
Simán csinálhatták gyengébb anyagminőséggel később... És sanszosan csinálták is....
Köszi de pont az enyém is elég határesetes és vizsgára kell vinnem ebben a hónapban.
Ahol átmenne evvel a gumival ott 16000 lenne a vizsga ára, a KPM-nél meg hivatalosan 4700ft pont ezért gondoltam hogy azt a pénzt inkább ráköltöm a gumira.
Nekem van egy, műszakin már nem menne átvele
, de még pár kilóméter van benne. M3 első. Postáért vihető.
Nincs valakinek egy jó állapotú felesleges gumija előre?
Ja. Hátra: 130/70/17
A 110/70r17 gumi gyári méret előre?
öööö...lehet mondasz vmit
Miért vagy te ebben olyan biztos?
..és ha olyan mint a Titing ember?