Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként itt egy kicsivel olcsóbb, ha közelebb van hozzád esetleg.
kerekcsere
Szemezgetek vele én is, mert Metzeler Lasertec nem lehet kapni már 1-2 hónapja és nem is tudják mikor lesz, állítólag a forgalmazó se tudja megmondani. Már 2 helyről is rendeltem (kerekcsere.hu, Kékhold) és semmivel nem biztattak. Úgy látszik túl jól megy a Metzelernek.
Sziasztok,

Valakinek van tapasztalata a Michelin pilot street radial gumikkal kapcsolatban?
Táncos múlt? Peep Show?
Én bármikor eljárom a verybunkóst.
Állok elébe, vmi táncos múlttal rendelkezem
Holnap 10-kor innen indulunk Mecsekezni, akit érdekel jöjjön. Bagolybaszó kavicsos utakat kerüljük...
Téged fog felkérni.
Én is pont erre gondoltam, hogy Istinél lesz rá alkalom...
Hogyne, Istinél megfelelő ital elfogyasztása után táncházzá alakulunk és népi hömbörgösöket ropunk. Egy kis ízelítőt Ataaa már a múltkor bemutatott, egész ügyesen csinálja.

Olyat is tud mint itt a lyányok a vidin ( tánc ) csak neki nem boros kancsó van a fején, hanem 1,5 ásványvizes palack.
Na B+, most vettem a 2000-ből 2 flakont ÁKCIJÓSAN-E!
Tartasz nekünk belőle bemutatót, mert nekem fogalmam sincs ez miféle tánc?!
Kerti pattintós az erdélyi néptánc, már nagyon kevés helyen táncolják.
brigéciolt nem szabad tenni bele, az egyből vizes emulzió lesz amikor jön ki és ekkor semmit se ér
előtte lespriccelni, várni mosni a jó módszer
de csak a d3 ami jó a 2000 kb annyit ér mint a konyhai mosogatószer

vannak ezekhez a mosókhoz spéci koncentrált szerek amik hihetetlen jók, de az áruk se kispályás
Miaza "kerti pattintós"?

Valami bogár népi neve vagy társasjáték?
A slag pedig locsolótömlő magyarul. Egyéb kérdés?
Költői kérdésnek szántam, de azért köszi, hogy elmagyaráztad, így talán már mindenki érti
Bármire ráköthető, hagyományos kerti pattintós csatlakozó van rajta, a slag másik végét meg arra kötöd amire akarod. De az igaz, h az olajos szmötyit nem hozza le. Tby jól csinálja, vmi olajt oldó szarral átmosni, kicsit hagyni, h oldja a cuccost, sztán mehet a nagynyomású. Persze azt is lehetne, h a vegyszeradagolójába brigit stb. raksz, de nem árt, ha az oldónak hagy az ember időt a melóra.
Hali! Szasztok!

Nem tudom ezt láttátok é már, hát érdemes végignézni!

http://www.sportmotor.hu/motor...

Vajon meddig gyakorolták?
Sziasztok. Május 1. Valami gs500 tura?
Vacillálunk.....1-2-án még tűrhető lenne de szombatra mindenhol esik....
Émmeg azt hogy blutyburuggy.
MTZ váltót mosattak egy sráccal amire rászóltunk hogy ne tegye be a kuplungharangba már betette.
Simán pofánvágta a visszaforduló vízsugár és jött vele a 20 éves olajos dzsuva.
Mint a rajzfilmeken a niggerek...............csak a szemefehérjét láttuk.
Van aki ezt mondja, van aki azt
De ha kiömlött a narancslé arra a zunlight a legjobb.