Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol vazze ? a benzinkúton ?
(a velencei kilátónál se nem )
Honnan tudtad? Egyébként kakaó párti vagyok.
Megittad a meleg tejcit, aztán már csukódik le a szemed mi?
Még holnap egyeztetünk.
Majd holnap még fixáljuk a talit ha többen bejelentkeznek.
Simán jó amit írtál! Nem fizetős ott a parkolás?
Reggel írja meg vki mikor és hol van találka, vagy még kb. 1 fél óráig fent vagyok, aztán csicsika.
Kerekcsere és a kékhold is olcsóbb szerintem, vagy legalábbis nem drágább, de tök mindegy, mindenki ott veszi, ahol akarja.
ataaa ! ha a 811-esen jössz pátkán a benyakúton koccanhatnánk. (mikor ?) írj ide vagy csörrents rám esetleg.
kis javallat: a rétesestől a velencei kilátó, és utána Nadap fele Lóberénynél vissza a 811-re ?
Ha csak én mondanám hajlamos lennék fékezési hibára fogni.
De mivel tőlem jobbak is mondták én inkább nekik hiszek meg amit én tapasztaltam.
Szóval PR széria elöl kilőve.
Hátul meg van 5 rugó különbség szóval leszek most fillérbaxó.
Nem egy Pr2-t koptattam már el.
Ez jónak tünik
Tuti hogy a fékezési technika a ludas, mert haver FZ6-osán is az van és úgy szoktunk szerpentinezni hogy neki elől sincs majrécsíkja. Nem tudom hogy csinálja.
Bár ő is óvatosabb fékező mint én, azt mondta eleinte nem is nagyon szerette használni az első féket.
Mondjuk rétesezőnél találkozhatnánk egy mindenkinek jó időpontban, aztán Északról megkerülve a tavat könnyes szemekkel megcsodálhatnánk a felcsúti stadiont, aztán Üvegtigris aztán Szécsényi-hegy (nem voltam még ott és már nagyon felmennék)
Ezek tippek, várom a kiegészítő javaslatokat.
Más a gumikeverék is, nem csak a minta. A PR2-re többen is panaszkodtak, hogy elöl csúszik, a PR3-ra nem igazán. Nem tartom kizártnak, hogy csak fékezési hiba miatt csúszott a PR2 is, de nem volt kedvem kísérletezgetni vele, főleg hogy minimális az árkülönbség.
írjátol ke az ötleteket...hajnalban olvasom...
Egyébként szerintem ugyan az a két gumi, annyi különbséggel hogy a PR3 esőben, porosabb úton meg változó körülmények között jobb, mert plusz vágások vannak benne. Ugyanakkor nagyobb tempózásoknál pont ugyanez a hátránya. Láttam már szétszakadozott PR3-at. Mondjuk szerintem ahhoz már 1000-es sportgép kell hogy ne bírja...
Mikor lenne az indulás?
Maradok a pr2-nél.
Ha még lehet kapni.
olcsóbb.
Legalábbis emberes méretben.
Revolutionék mellett az szól még, hogy nagyon olcsón fel is szerelik a gumit.
Amúgy a PR3 eddig nagyon jól bevált előre, kellett már benne rohadt nagyot fékeznem és ráadásul utassal, úgy se csúszott meg.
Tegnap a madaras teszko valutas 312-ert merte.
318 mai vételivel számoltam és olcsóbbra jött ki, mint amit Krissal linkelt. Mondj olcsóbbat!
Kékholdnak is jó árai vannak, tán 1-2 ezressel drágábbak, mint a kerékcsere.hu. A revolution már nem a legolcsóbb mióta 310 az euro.
Menjünk, persze ha nem áll majd esőre.
mennyünk...
(nyugis fogyasztás ! na erre kíváncsi lennék.. .)
Ha jó idő lesz összekoccolhanánk valahol aztán elmehetnénk valamerre nyugisan. Persze ez össznépnek szól!
Egy nyugis minimum fogyasztás érdekelne.
HolnaP RÉTESIZÉ?...már ha jó az idő..
Nekem is pozitív tapasztalataim vannak velük!