Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már voltam arra TE!
Az enyémet is moshatnád.....ezen vazze minden meglátszik
Ejj...............na majd pünkösd.......................én már most figyelem az időjárást.
Majd meglátod, és a végén ezt fogod csinálni:

Hajlamos vagy helyeket túlmisztifikálni, de persze, akár arra is mehetünk. Megbeszélem Babymmel, hogy mi legyen a program, aztán majd egyeztetünk...
Lehet bennem van a hiba...
Odázzuk egy kicsit.
Holnap esni fog. De pénteken meglássuk. Voltál már Cereden? Mert ha nem, akkor még sehol nem voltál. Oda elmehetünk meg megmutatom a 25-öst is ha még nem jártál arra.
Szotyi, Ti hogy álltok a tervezgetéssel?
Na ugye, nem csak nekem nem volt egyértelmű
Akkor elmarad a horvát kaland?
Csütörtökön egész jó motorsport programok lesznek a Duna parton, lehet aznap "csak" majálisozunk. Péntek még jó idő, talán ismét egy Bükk karika (már jók az utak, ha nem esik lehet csapatni 1000-rel ) Ma utólérem magam házimunkában, esetleg lemosom a vasat.
Holnap valamerre, ha már úgyis kivetted Te is?
Biztos nem fogalmazol egyértelműen

Nemtom, még képlékeny a cél..
Nézegetem a radart is, azért a végső ítéletet este, vagy holnap reggel mondjuk ki! Vagy már eldöntötted?
Te is csak írsz és nem olvasol.
Már írtam hogy áttoljuk Pünkösdre a HR-t.
Csütörtökön itthon motorozunk. Akár Pécs is lehet. Te merre akarsz menni?
Pillanatnyi felhőkép, és HR pár napja már ilyen. Ahogy látni az accu-n csak rosszabb lesz. Szerintem egy Péccsel, vagy Bükkel többre mennétek Ti is...
Most ez mi?
Hajrá, szép időtök lesz
HR
Esőruhát bekötve a nyílásokat lehetne használni.
Az mindig van nálunk...
Bár nekem egyre kisebb...
Nincs avval semmi baj csak úszógumit vigyetek.
Ja, mert a vízátfolyásos eláztatott hegyi szerpentin minden motoros álma, mi?
Hát az már parasztünnep, mert locsolni biztos nem kell.

A 18 mm már elég sok.
Sajnos ez már elég fos így! Mindegy, meglátjuk Pünkösdkor milyen idő lesz.
Azért csütörtökön kiruccanunk valamerre a srácokkal...ahol nem fog esni.
Én valszeg Pádisra megyek, mondjuk kocsival, de esőben, esetleg havasesőben azért ott sem fasza. Én bízom a jó időben, egy kis zápor azért nem vág földhöz engem se meg titeket se. Addig legfeljebb benzinkutaztok vagy Lovi miatt úgyis sokszor meg kell majd állnotok kaja miatt.