Baszki, péntek reggelre már kemény esőt mond (18mm), a szombat meg egész nap esős (11mm). Ez minden, csak nem motoros idő. Itthon bezzeg 3 napig százágra fog sütni a nap
Amúgy tényleg szabin vagyok, mert eredetileg valaki azt mondta, hogy kedd este indulunk, na mondom a szerda mindenképp kell, de akkor már a kedd is, hogy ne fáradtan menjek Kanizsáig, és akkor meg már a hétfő minek maradjon benn
Amúgy mi miért nem megyünk le szerdán előbb Kanizsára és ott várjuk be a havert?
Nem egyszer jártam arra és Sirok-Mátraháza (ebben az irányban) márpedig jó szakasz!
Galyatető fele itt ott szar az út, de összességében nem rossz. Nem kell rögtön fosni ha már nem Hungaroring minőségi útra keveredsz...
A holtszakaszok meg arra szolgálnak hogy elvigyenek a jó szakaszokhoz. Arról meg ne is beszéljünk hogy a 3-as út mennyire holt szakasz...
Fél 2 is elmúlt , mikor egy spontán ötlettől vezérelve nem balra, hanem jobbra fordultam újpestről a nullásra és GO
Amúgy látszik nem sokat jársz arra, a siroki rész amilyen rövid, olyan tartalmas. Galyatető felé full sz@r az út és fölötte is sok töltelék szakasz van, bár tény, hogy a kanyargók jók.
Én is fogócskáztam az esővel, Hatvanban a MOL-on azért álltam meg kvzni is, hogy elvonuljon a java, így ázott út fogadott, úgyhogy csak óvatosan döntögettem, de Eger után már Istenes volt, ott adtam neki Vissza meg TT
1:17-nél vajon tudatosan kerülték a bicajost? Plusz 4:11-nél sem sok múlt Ilyen az, mikor a gép többet tud a pilótánál A magyar pályák leállósávján kíváncsi lennék hogy ismételnék meg?
Nekem megvolt, igaz elkapott egy kis zápor, Eger-Felsőtárkány között, de még a farmerom sem lett nedves, annyira kevés volt (na meg persze gyorsan át is halattam rajta )
Nem akartam hosszabbra menni, próbálgattam a láncomat hogy jó lesz e még. Kicsit be is szartam mert csattogott mint az állat, de Isti befújta nekem és úgy néz ki jó lesz. Kétszer megáztam vele, meg próbáltam leveretni a sarat róla vízzel és nem fújtam utána. Gondoltam 150-200 km-enként nem fogom fújkodni...kellett volna.
Azért megrendeltem az újat is.
A képek meg sorban:
1. Kékestető
2. Siroki vár
3. Olyan mintha Galyatetőn lenne, bár hasonló a látvány a Kékesről Délre nézve is.
4. Hol a fa....ban ilyen sz@r az út?
F.tárkány kimaradt,onnan jött az eső...amúgy 3-4 éve jártam arra,akkor volt frissen aszfaltozva meg a széle megszórva fehér kővel,amit a buszok,autók behordtak középre pár helyen,nekem tetszett akkor is,bár óvatosnak kellett lenni a gyenge beláthatóság miatt.
Egyébként ha arra járunk, Ceredet mindig útba ejtjük.
Felsőtárkány - Lillafüred milyen volt? Nem volt kavicsos? Jó kis út, hosszú is, az aszfalt is jó (kivéve a középső szakaszt), csak keskeny és gyakran homokos, kavicsos.
Lehet maradni kellene