Segítsetek nekem, csak mert baromira nem értek hozzá, ti viszont tapasztalt külföldre járók vagytok. Vágott slick gumival elmerjük hagyni a határt? Azt tudom, hogy a dobra figyelni kell ne legyen túl hangos.
Még nem 100-as a derekam.........csak 50%-os............fát vágok egy nyuggerhasítóval...........péntek-szombat dolgozom.........Ödön kipufogója is kuka..................sokadika van így inkább gumit veszek.................meg mittomén.............vizes mecsek és én nem vagyunk jó ómen.................
Nemtom, h jobb-e, vagy sem, azt tudom, h nekem most van a hátsóban 24e km, mondjuk már elég régóta csereérett, mert kockás, minta fene és középen már nincs minta.
Nekem elöl is az van fent, ezért akarnék hátra is, meg a GS-n a fő szempont, h minél többet tudjon elmenni, mert szinte csak városban használom, nincs kihasználva széle.
Felszerelik és az is olcsóbb asszem egy 500-al, mint a Kékholdnál. De vmi olyasmi van a honlapjukon, h április 30-ig csak kiszerelt keréken cserélnek gumit. Beszélj velük, honlapon ott van minden.
Kékholdnál hátsó nincs, és nem is tudják megmondani mikor lesz a pilot street ből. (Ettől függetlenül ott van a weboldalukon.) Egyenlőre olyan helyet keresgélek ahol lehet kapni elsőt és hátsót is.
El fog fogyni mir legmesszebb ersz es nincs nyitva semmi.es osztrak jard lecsukja a motort.
Egész nap sütött most ért ide.
Még nem 100-as a derekam.........csak 50%-os............fát vágok egy nyuggerhasítóval...........péntek-szombat dolgozom.........Ödön kipufogója is kuka..................sokadika van így inkább gumit veszek.................meg mittomén.............vizes mecsek és én nem vagyunk jó ómen.................
Holnap viszont jó idő lesz, max hirtelen zivatarok jöhetnek a melegtől, de ezt mára is mondta aztán semmi.
Gyere Mecsekelni!
Bökj rá G.térképen hogy melyik kútra gondolsz, és ott leszünk/várunk 11-ig!
Nekem elöl is az van fent, ezért akarnék hátra is, meg a GS-n a fő szempont, h minél többet tudjon elmenni, mert szinte csak városban használom, nincs kihasználva széle.
Mi is stornóztuk a horvátot....
Ez nem táv, belefér ha fel is szerelik.
A Metzeler jobb gumi?
Kékholdnál hátsó nincs, és nem is tudják megmondani mikor lesz a pilot street ből. (Ettől függetlenül ott van a weboldalukon.) Egyenlőre olyan helyet keresgélek ahol lehet kapni elsőt és hátsót is.