Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha barmilyen biztositos esemeny tortenik slick gumival es megnezi a karszakerto,radverik a balhet....
Osztrákokat nem érintjük, de akkor ne induljunk neki, mert ha úgy van nagyon megbasznak...értem én
El de ket dolgot jo ha eszben tarthatsz.
El fog fogyni mir legmesszebb ersz es nincs nyitva semmi.es osztrak jard lecsukja a motort.
Segítsetek nekem, csak mert baromira nem értek hozzá, ti viszont tapasztalt külföldre járók vagytok. Vágott slick gumival elmerjük hagyni a határt? Azt tudom, hogy a dobra figyelni kell ne legyen túl hangos.
Jaaaajjjjjjj...úgy tudtam, hogy ez lesz!
Mezőberényben vagy hol volt tornádó.
Egész nap sütött most ért ide.
Nem semmi...nézd a tubákat, minden napra jut egy tornádó. csak valahogy nekem nem sikerül látnom egyet se...
Ok, ha előbb odaérnénk is megvárunk.
Ja és itt olyan fekete felhők vannak hogy.............

Még nem 100-as a derekam.........csak 50%-os............fát vágok egy nyuggerhasítóval...........péntek-szombat dolgozom.........Ödön kipufogója is kuka..................sokadika van így inkább gumit veszek.................meg mittomén.............vizes mecsek és én nem vagyunk jó ómen.................
Ez van.
Holnap viszont jó idő lesz, max hirtelen zivatarok jöhetnek a melegtől, de ezt mára is mondta aztán semmi.
Gyere Mecsekelni!
Mindenki esőnapot tart?
Legyen 11, mert lehet még elálldogálunk egy negyed órát Siófokon.
Bökj rá G.térképen hogy melyik kútra gondolsz, és ott leszünk/várunk 11-ig!
Randi 10:40-kor a dombóvári shell kúton?
+l
Siófokró Dombóvár-Sásd-Mánfa, aztán ott elkeringünk a jobb szakaszokon.
Nemtom, h jobb-e, vagy sem, azt tudom, h nekem most van a hátsóban 24e km, mondjuk már elég régóta csereérett, mert kockás, minta fene és középen már nincs minta.

Nekem elöl is az van fent, ezért akarnék hátra is, meg a GS-n a fő szempont, h minél többet tudjon elmenni, mert szinte csak városban használom, nincs kihasználva széle.
Felszerelik és az is olcsóbb asszem egy 500-al, mint a Kékholdnál. De vmi olyasmi van a honlapjukon, h április 30-ig csak kiszerelt keréken cserélnek gumit. Beszélj velük, honlapon ott van minden.
Melyik irányba?

Mi is stornóztuk a horvátot....
Köszi!
Ez nem táv, belefér ha fel is szerelik.
A Metzeler jobb gumi?
Szia

Kékholdnál hátsó nincs, és nem is tudják megmondani mikor lesz a pilot street ből. (Ettől függetlenül ott van a weboldalukon.) Egyenlőre olyan helyet keresgélek ahol lehet kapni elsőt és hátsót is.
suzuki gs 500 alkatrészei eladók tel 06704275150