Egy kis KRK meg Tribalj más szemszögből. A narancssárgakabátos ezüst elejű ernyővel én vagyok. Március 21-ét ott szoktuk tölteni. http://youtu.be/bn0Kmw3670M
Húú Ganja, jók azok a dobozok, ráadásul nekem a topcase teteje is szürke! Hmmmm, meggondolandó.
Mondjuk nagy szükségem nincs rá, mert benzintyúk nincs hátul, magamnak meg legtöbbször elég a topcase + tanktáska hátra felpókozva. + nem nagyon találtam sehol oldaldoboz tartót a ciberére, ami felmegy a topcase tartóval együtt.
A sráctól vettem a GSXF-et, full jó arc. 5 géppel jönnek (nemtom mikkel), de tekintve az ízlésedet sohasem árthat a kapcsolatépítés
Lillafüredet pont a táv miatt mondanám jó fogyasztástesztnek. Tehetünk bele mindent (kanyar, TT, tatter...), így sokkal reprezentatív adatokat kaphatnál. Sőt, akkor meg lehet azt is játszani, hogy minden egyes ilyen szakasz után tankolunk, és akkor még számolni is könnyebb
Nem mellesleg látnánk legalább mellette az enyém fogyasztását is, és mivel m-re pontosan megegyeznének a távok, össze is lehetne hasonlítani.
Van már konkrét útvonalterv HR-ba? Képzeld, most beszéltem a Budakalászi szalonvezető sráccal, Ők is jönnek ki. Senj-ben szállnak meg, utána a Plitvicei-tavak környékén, ill. majd a tengerparton cirkálnak. Mondtam Neki, hogy megdumáljuk az útvonalat, és ha arrafelé leszünk, akár össze is futhatna a banda egy zabára, vagy kv-ra?!
Mi az a csónak alakú (öltözet)? Az a hideg ellen véd, vagy leszálltok vele a vízen?
Még két bagatell kérdés. Mi a címe az első cowboy nótának, és az az utáni melyik westernfilm zenéje?