Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit akarsz vele pucolni? Ha láncot, akkor vegyél sima petróleumot. Ha a láncról felvert ragacsos foltokat, akkor is.
Nem.
A TSZ-ben lévő hombár méretű gázolajos levágta volna az ujjad ha betszed a kezed.
Trágyatúró DT lánctalpast mostunk vele amire Rákosi idejéből rászáradt anyag volt azt is leszedte.
Persze úgy néztünk ki egy ilyen mosás után mint a varacskosdisznó dagonya után.
1L Brigéciol 599-ért az olcsónak számít?
Nekem van 3 is. Csak mi házakat mosunk velük. :) Gépjárműre nem is használom. Könnyű kárt tenni. Egyszer véletlenül a kisbusz hűtőjén áthúztam. Eléggé szétverte.
jó cucc az! Megéri! Apósnak is van....szőnyeg tisztításra is alkalmas
100 bar?
Nem sok az egy kicsit? Tűzoltó fecskendő is 40-et nyomat tudtommal. Persze ott nagyobb a vízmennyiség...
Mi Tátig merészkedünk, de lesz vagy fél 8 mire oda érünk.
Úgy tudom van külön tisztítószeres tartályuk, akkor gondolom csak lehet Velük samponozni? Meleg vízre nem köthető?
Én először adok neki brigit...majd utána a nagynyomású....megbirkózik a feladattal pedig volt bogár és láncspray is bőven. Az tény hogy melegvizes hatékonyabb...én is legtöbbször omv-nél lecsapatom, kényelmi okokból.
Ezekkel az a gond hogy ilyen gépekhez szart sem érnek.
Nem a nyomás a gond hanem hogy hideg vizet nyomatnak.
Az meg az olajos-zsíros szennyeződést nem hozza le.
Próbáltam motorblokkot,gépalakatrészeket és csak maszatolta hiába 100 bar nyomást tud.
És a fröcskölt láncsprayt meg a bogártetemet nem veszi le.
Csak a sampon.
Azt hiszem ez 100-as, de már több mint 10 éve megvan.
Szép
Vagy 3 éve szemezgetek a 100 város kis Karcherrel, 17e-ért most is el lehet hozni, de ma pl 400 Ft-ból lemostam. 43 mosás, mire visszahozza az árát, plusz kellene hozzá még ez-az...

Tby, a Tiéd hány bart tud?
Na, látjátok, csak Tibi bácsihoz kell elgurulni és beállni a mosóba.
Frissen borotválva
Meló után egy Pilis kör, valaki?
Mondjuk én nem tolok mellette robogót, de nem először gyaloglom le a Vámházkörút Kelenföld p.u. távot. Mire kiérek a peronra majdnem 5 km.
Defektspré?
Most értem haza.....én most egy ideig nem mosok

Kelenföldön kaptam egy defektet a robogón...és toltam a garázsig...jahh a ruhámban még ott a téli bélés....Fogyi Klub.
A nagy adagos kiszolgálás jó dolog, de főleg csak a szemet gyönyörködteti. Általános tapasztalat az ilyen vendéglátóhelyeken, hogy nagy részét elcsomagoltatják, mert nem bírják megenni, kvázi 2 adagot kapnak 1 áráért. A vállalkozó érdeke pedig nem az, hogy otthon egyék meg, amit helyben is elfogyaszthatnak. Felfutóban lévő étteremnél jó üzleti fogás, de hosszú távon nem túl nyereséges és 1 csomagolás = 1 elveszített fogyasztási alkalom. A kaja mellé rendelt italokról már nem is beszélve

Szerintem Klafa hely! Igazi kockás abroszos (szó szerint ugyebár), imádom az ilyet
akkor azért nem láttunk senkit
jó hely, de mostanság csökkentek volna az adagok, aztán lehet csak a szemem romlik, mert simontornyán is ezt tapasztaltam
1,5 hete: 04.19. szombaton, de nagyon bejött Bár nem kajáltunk, mert ebéddel vártak bennünket, de ettől függetlenül mindennel meg voltam elégedve, ami azért valljuk be, nálam nagy szó
mikor voltatok ott?
mi péntek du. egy csomó mosdatlan endúrós
mondjuk más motorost nem láttunk
A fekete sem sokkal jobb mint a crome, de ezért vannak az ilyen vasaknak igényes gazdái
Egy kis ajánló:

Kígyósi Csárda Étterem és Panzió

Itt álltunk meg a Kawa-kanyaron, teljesen korrekt a hely, ha esetleg arra járnátok Csokis mandula volt a kávéhoz, nyami
Csináljunk egy közös mosást! Ráérsz most?