Nem.
A TSZ-ben lévő hombár méretű gázolajos levágta volna az ujjad ha betszed a kezed.
Trágyatúró DT lánctalpast mostunk vele amire Rákosi idejéből rászáradt anyag volt azt is leszedte.
Persze úgy néztünk ki egy ilyen mosás után mint a varacskosdisznó dagonya után.
Nekem van 3 is. Csak mi házakat mosunk velük. :) Gépjárműre nem is használom. Könnyű kárt tenni. Egyszer véletlenül a kisbusz hűtőjén áthúztam. Eléggé szétverte.
Én először adok neki brigit...majd utána a nagynyomású....megbirkózik a feladattal pedig volt bogár és láncspray is bőven. Az tény hogy melegvizes hatékonyabb...én is legtöbbször omv-nél lecsapatom, kényelmi okokból.
Ezekkel az a gond hogy ilyen gépekhez szart sem érnek.
Nem a nyomás a gond hanem hogy hideg vizet nyomatnak.
Az meg az olajos-zsíros szennyeződést nem hozza le.
Próbáltam motorblokkot,gépalakatrészeket és csak maszatolta hiába 100 bar nyomást tud.
És a fröcskölt láncsprayt meg a bogártetemet nem veszi le.
Csak a sampon.
Szép
Vagy 3 éve szemezgetek a 100 város kis Karcherrel, 17e-ért most is el lehet hozni, de ma pl 400 Ft-ból lemostam. 43 mosás, mire visszahozza az árát, plusz kellene hozzá még ez-az...
A nagy adagos kiszolgálás jó dolog, de főleg csak a szemet gyönyörködteti. Általános tapasztalat az ilyen vendéglátóhelyeken, hogy nagy részét elcsomagoltatják, mert nem bírják megenni, kvázi 2 adagot kapnak 1 áráért. A vállalkozó érdeke pedig nem az, hogy otthon egyék meg, amit helyben is elfogyaszthatnak. Felfutóban lévő étteremnél jó üzleti fogás, de hosszú távon nem túl nyereséges és 1 csomagolás = 1 elveszített fogyasztási alkalom. A kaja mellé rendelt italokról már nem is beszélve
Szerintem Klafa hely! Igazi kockás abroszos (szó szerint ugyebár), imádom az ilyet
akkor azért nem láttunk senkit
jó hely, de mostanság csökkentek volna az adagok, aztán lehet csak a szemem romlik, mert simontornyán is ezt tapasztaltam
1,5 hete: 04.19. szombaton, de nagyon bejött Bár nem kajáltunk, mert ebéddel vártak bennünket, de ettől függetlenül mindennel meg voltam elégedve, ami azért valljuk be, nálam nagy szó
A TSZ-ben lévő hombár méretű gázolajos levágta volna az ujjad ha betszed a kezed.
Trágyatúró DT lánctalpast mostunk vele amire Rákosi idejéből rászáradt anyag volt azt is leszedte.
Persze úgy néztünk ki egy ilyen mosás után mint a varacskosdisznó dagonya után.
Nem sok az egy kicsit? Tűzoltó fecskendő is 40-et nyomat tudtommal. Persze ott nagyobb a vízmennyiség...
Nem a nyomás a gond hanem hogy hideg vizet nyomatnak.
Az meg az olajos-zsíros szennyeződést nem hozza le.
Próbáltam motorblokkot,gépalakatrészeket és csak maszatolta hiába 100 bar nyomást tud.
És a fröcskölt láncsprayt meg a bogártetemet nem veszi le.
Csak a sampon.
Vagy 3 éve szemezgetek a 100 város kis Karcherrel, 17e-ért most is el lehet hozni, de ma pl 400 Ft-ból lemostam. 43 mosás, mire visszahozza az árát, plusz kellene hozzá még ez-az...
Tby, a Tiéd hány bart tud?
Defektspré?
Kelenföldön kaptam egy defektet a robogón...és toltam a garázsig...jahh a ruhámban még ott a téli bélés....Fogyi Klub.
Szerintem Klafa hely! Igazi kockás abroszos (szó szerint ugyebár), imádom az ilyet
jó hely, de mostanság csökkentek volna az adagok, aztán lehet csak a szemem romlik, mert simontornyán is ezt tapasztaltam
mi péntek du. egy csomó mosdatlan endúrós
mondjuk más motorost nem láttunk
Kígyósi Csárda Étterem és Panzió
Itt álltunk meg a Kawa-kanyaron, teljesen korrekt a hely, ha esetleg arra járnátok Csokis mandula volt a kávéhoz, nyami