Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztosítást online meg lehet kötni Netrisken, vagy bárhol.
Eurót meg váltunk, aztán ha máskor nem, ellőjük Pünkösdkor.
Mastercard megoldja es bankautomatabol is jon ki kuna.
Nézem a Foreca-t is, mintha Senj körül forogna a ciklon Remélem mákunk lesz, ha meg nem... leteszteljük az esőgúnyákat
B+ 4-7-3mm-ek Mondjuk vígasztal, hogy vasárnap már 11mm-t ír, csak az a gondom, hogy ha Senj-ben ennyi, akkor a hegyekben full párás lesz az idő, köd, miegymás, szart sem fogunk látni

Persze Nagykanizsáról még elég nyitott minden, csak a biztosítással, meg az ejró váltással Máj. 1-jén nemtom hogy bírkózunk meg?! Mire leérünk sem igen lesz már nyitva a posta, bár igaz, biztosítást neten is lehet kötni, Cash viszont csak kellene majd. Szerda délig ezt azért ki kellene találjuk. Meglátjuk akkor mit mondanak
Azé gumiruhát ne haggyátok otthon.
Beszéltem sráccal, szerdán lemegyünk hozzá, aztán csütörtök reggel megnézzük a legfrissebb jelentést. Ha nagyon nagy gáz lenne, akkor is elmegyünk valamerre motorozni!
Utasbiztosítást ott is meg tudjuk kötni havernál.
Az amcsikat nézzétek.

Az accu elég pontos.

De végig esőt ír.
Én is gyűjtöm az érdeklődést, majd együtt menjünk, hogy tudjunk röhögni! Bár lehet Widi engem visszadob a túlsúly miatt
Egyszer szavadon foglak.
Attól az 1-2mm-től ami az időképen van nem is lennék parás, de a köpönyeg p-szo-ra 4-6mm-t ír (most). Az már esőruhás

Mindegy is, figyeljük, aztán majd jól meglátjuk. Ha szerencsénk van, 1-2 napot csúszik az időjárás, és csak vasárnap jön a zuhi, akkor meg jók vagyunk Addig vadászok valami normális esőcsizmát
Lovi, időjárás jelentéseket nézegeted?
Nagykanizsán végig esőt jelez a köpönyeg, de szerdára az időkép is.
Horvátországban is vegyes képet látok. Szombatra viszont mindegyik mutat kis esőt. Remélem ez javulni fog az elkövetkező 2 napban...
Legközelebb Pünkösdre időzítjük az első többnapost mert ez a tavasz kiszámíthatatlan!
Ez tényleg így van az első fékkel. A trainer azt hallgatta, hogy kinek milyen hangot ad ki. Hang alapján megmondta, hogy van még tartalék jócskán a fékben. 100-ról első fékezés 45 méter, a második 35 méter volt. És tényleg búgnak az fékbetétek....
Nem tennem.......de nem fogod szeretni a szar utat.
Monjdjuk az enyém "csak" sport-túra, de a legkeményebben van és így is full kényelmes. Ha puhábbra rakod, esetleg zavaró lehet nagyobb tempónál a kanyarokban, de GS után szerintem az is all inclusive
Nem ott szokott sokat enni, hanem inkább itthoni tempózásoknál.

Más...

Ha egy sportmotor állítható futóművét a legpuhábbra állítom, az mennyire puha, és mennyire tolerálja a szarabb utakat?
Amint fenn van a bukógombám (beszerzés alatt), kb. az első utam oda vezet
Azért ne keverd a SK hegyi levegős fogyasztást az itthonival, emlékszel, ott nekem is keveset evett
Jó pap holtig tanul.
Zoli, lehet el kéne menni Kakucsolni valamikor.
Ez 4 l alattinak felel meg. Eddig a legjobb 383-nál lett áthajtva, az olyan 3.6-os fogyi, de mostanában nem volt ritka hogy még 300-at sem mentem el tartalékig, tehát ez átlagosnak mondható.
Minek Neked Training?

Amúgy melyiken voltál? Tapasztalatok?
Előtte mennyit evett?
Velence-Orbánia-Glasstiger Tisztára bejártuk a világot
Eddig azért a motorozás tűnik a legdrágábbnak. Időt meg csinálok magamnak. Ha ki akarod próbálni szólj!
Merre jártatok ma?
Nem bírtam magammal és elmentem a városba motorozni. Kíváncsi voltam keverékállítás után mikor kell átrakni tartalékba. 333.5 -nél kellett ami jónak mondható. Volt ebben nyugger tempó, meg haladósabb is végsebesség méréssel. Úgy tűnik nőtt a fogyasztás.