Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt nem kellett volna kozolni.
Én alsógatyában reggelizek...
Már a nadrág is rajtam van.....félig..
Dósan dósan sietek...de már nem vagyok gyorsvonat....hanem csak egy nyugger gőzös
oksa, lehet 5 percet késünk
Alacskai benzinkút?
Samy 10 kor kocc?
Gyere nyugodtan Brigi mert Ganja meg én is most keltünkés jó esetben érünk oda 11-re.
Tovább ott leszünk és megvárunk mindenkit.
Akkor mindjárt gooo
ki mikor !
ataaa-val egyeztettünk. 11-kor a rétesesnél (ganját ébreszti )
Hahóóó, mikor indul a társaság? Mennénk mi is!
Énnekem lassan jó, ha elindulok fél tiz körül akkor kb fél 11- 11 körül ott is vagyok
Igazából nem én. Így vettem. Csak akkor még nem tudtam mit kell nézni vétel előtt. Le volt ültetve és amikor visszaemeltem már meg sem lehetett feszíteni a láncot. Dehát így tanul az ember. :) Én is DID-VX2-t vettem rá és JT lánckerekeket + patentszemet.
Akkor a végletekig használtad.
Én is így mértem. Az a durva, hogy nekem ehhez képest a 21 csapon volt még +8mm-es a nyúlás. A teljes láncra nézve ez kb. 4-5 cm volt ami szépen látható is volt amikor az új lánc mellé raktam a régit. Nem is lehetett már megfeszíteni a láncot.
ataaa,

Pontosan úgy van a 21 szemes teszt hogy megszámolsz 20 szemet 21 láncszem "tengelyezést" és ha annak a hossza meghaladja a 319.4mm-t akkor célszerű cserélni. Itt a kép a factory service manual ból.
Itt a pontos idézet:
"• Count out 21 pins (20 pitches) on the chain and measure
the distance between the two points. If the distance exceeds
following limit, the chain must be replaced.
Service Limit: 319.4 mm (12.57 in)"
ebéd után még zabálni ?
du 2 . nekem jó, bár bizereg a csuklóm és nincs túl sok vasárnapi ótóós du...
Én fogyózok, szóval majd nézem h zabáljátok a rétest és hogy híztok.

Hát akkor én előtte elmegyek még Tát felé, ha csak 2 van tali.
Mert mindig csak zabálni akartok...
Én délutánra gondoltam. Mondjuk 2-re a rétesesnél, aztán zabálunk egyet.
ez szerintem (nekem) jó. találka rétesesnél ?

"ataaa
[139240] tegnap 19:31
Mondjuk rétesezőnél találkozhatnánk egy mindenkinek jó időpontban, aztán Északról megkerülve a tavat könnyes szemekkel megcsodálhatnánk a felcsúti stadiont, aztán Üvegtigris aztán Szécsényi-hegy (nem voltam még ott és már nagyon felmennék)
Ezek tippek, várom a kiegészítő javaslatokat. " (Nadap fele)

samydawis ! Te mikorra érnél a réteseshez ?
Hát az biztos, h nem szoktál nézelődni, basszus a múltkor is megegyeztünk, h a következő kajáldánál megállunk. Kb. 8 mellett mentünk el, aztán Lovival meguntuk és megálltunk, de az látszik, h néha belenézel a tükörbe, mert visszafordultál.
Akkor mikorra van tervrzve a találka és hol?
Én csak negyed tiz körül tudok indulni
Ha megszültétek a programot...valaki jó előre csörgessen meg...ébresztő gyanánt..
Pr2 elsőnek a közepe csúszik,ha már finoman lefekteted az oldala tapad,a Pr3-at bele lehet préselni az aszfaltba semmi gond vele,sztem......most voltam vez.tech tréningen,az oktató szerint tökéletes amit a fékkel művelek,3-at fékeztem aztán mondta,hogy üljek le pihenni,ezen nem igen lehet fejleszteni,lényeg,hogy akkorát fékezz,hogy búgjanak az első tárcsáid mikor megállsz.
Volt ott valami sorompó vagy mi a pékf...a. Persze meleg is volt, meg be is voltam öltözve meg ugye nem is vagyok az a nézelődő motoros, így szúrtam egy 1-est és bő gázzal tovább álltam.