Nem akar valaki szervezni hétvégére egy nyugger túrát?
Tegnap kicsit a keverék arányhoz is hozzányúltak, és kíváncsi lennék változtatott e valamit a fogyasztáson.
Amúgy egy korongot kellett cserélni, szinkron, meg keverékarány volt.
Most olyan a járása, mint újkorában. Elmúlt az az érdessége amit eddig tapasztaltam.
Szerintetek lehet különbség az EZÜST meg az ARANY DID lánc között az áron kívül?
Az arany az tuti jó, már 36 000-et raktam bele. A másik gyengébb lehet, vagy csak kinézetükben különböznek?
Ja és beszéltem Lajossal. Azt mondta holnap csak két DL lesz, és előre kellett jelezni ha akarsz velük menni. Azt mondja tumultus lesz, esélytelen sorra kerülni. Azért motorozhatunk egyet.
Volt ott egy Gixer, nem volt rajta cetli és elfelejtettem megkérdezni...ezt akár be is pótolhatjuk.
Lovi!
Úgy néz ki marad a csütörtök-péntek-szombat, szerda délután meg leutazunk Kanizsára. Majd Fehérváron az OIL kúton találkozunk 5-6 körül. Én is kiveszem a szabit szerdára, de haver dolgozik így pontos időt majd előző nap mondunk.
Ha szar idő lesz a 3 napra, akkor eltoljuk, de tegnap megnéztem és 0 mm csapadékot ír a 3 napra.
Motorosok! Május 24-én szombaton de 11.00 órától indul a Motoros Trophy melyre minden érdeklődőt szívesen várunk.
Megadott feladatok, és kérdések alapján teljesíteni az útvonalat, amelyet értékelünk, és jutalmazunk,értékes ajándékokkal.
Segédeszközök használata megengedett: GPS, Térkép, Mobil, stb. A verseny célja nem a” száguldás” hanem a tájékozódás és a leleményesség!
Nevezési díj: 1000 Ft/Ft
Várunk minden Motoros barátot sok-sok szeretettel!
Szombaton akkor így nem megyek Budakalászra, viszont Fehérváron a Kawa tesztel
Horvátoktól mindenki marad szombatig, vagy lesz aki pénteken eljön?
Azért köszi!
Szűrőt meg lánckereket Tatabányán a Pinkben veszek, lánc meg van Tarjánban is. Közel vannak.
Semmi rosszra nem kell gondolni, lánc, lánckerekek, légszűrű.
Tegnap kicsit a keverék arányhoz is hozzányúltak, és kíváncsi lennék változtatott e valamit a fogyasztáson.
Amúgy egy korongot kellett cserélni, szinkron, meg keverékarány volt.
Most olyan a járása, mint újkorában. Elmúlt az az érdessége amit eddig tapasztaltam.
Amúgyis gyakorolj a gixxerre...............arra kötelező.
De nem áldoznál 1800-at egy árányláncra?
Az arany az tuti jó, már 36 000-et raktam bele. A másik gyengébb lehet, vagy csak kinézetükben különböznek?
Volt ott egy Gixer, nem volt rajta cetli és elfelejtettem megkérdezni...ezt akár be is pótolhatjuk.
Úgy néz ki marad a csütörtök-péntek-szombat, szerda délután meg leutazunk Kanizsára. Majd Fehérváron az OIL kúton találkozunk 5-6 körül. Én is kiveszem a szabit szerdára, de haver dolgozik így pontos időt majd előző nap mondunk.
Ha szar idő lesz a 3 napra, akkor eltoljuk, de tegnap megnéztem és 0 mm csapadékot ír a 3 napra.
II.Motoros Trophy
Motorosok! Május 24-én szombaton de 11.00 órától indul a Motoros Trophy melyre minden érdeklődőt szívesen várunk.
Megadott feladatok, és kérdések alapján teljesíteni az útvonalat, amelyet értékelünk, és jutalmazunk,értékes ajándékokkal.
Segédeszközök használata megengedett: GPS, Térkép, Mobil, stb. A verseny célja nem a” száguldás” hanem a tájékozódás és a leleményesség!
Nevezési díj: 1000 Ft/Ft
Várunk minden Motoros barátot sok-sok szeretettel!
Jelentkezni: 06 / 30 969 0239 vagy 84 / 330 635
E-mail: info@rent-n-fun.eu
telefonon vagy a helyszínen du. 13.00 óráig.
Balatonföldvár Budapesti út 72 „Rent-n-Fun”
Jó szórakozást és eredményes versenyt kíván a
„Rent-n-Fun” Team
„Motozsolt Racing Team”
www.rent-n-fun.eu
Az előző versenyről itt találhatóak infók, képek:
http://rent-n-fun.eu/index.php...
Ha bárkinek kérdése lenne, akkor a szervezővel ezen a fórumon tud eszméket cserélni:
http://forum.index.hu/Article/...