Rendben igyekszem! Én is inkább azért gondolkodom az SV telóban mert olcsóbb is, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján , meg elvileg stabilabb lesz tőle a gép.
Köszi! Holnap fel is hívom.
Igen azt tudom, hogy új furatot kell ra fúrni, de meg attól is egy picit magasabb lenne mint alapból, de csak jussak el oda:D
Szia! Bocs. Nem jól emlékeztem. "samydawis" adta meg a számot.
"február 3. 17:12
0670 427 5150 Hívd fel lehet meg van még neki a kutyacsont"
Neki volt GS hátsó rugója is és SV fehér rugója is. Asszem 8-ért adta az SV rugót, de hívd fel, hogy mi van neki. Azt tudod, hogy az SV rugót kicsit át kell alakítani? Például, hogy újra kell fúrni.
Minden esetre Májer aki csinálta. De a legtöbb ernyős havernek valami ilyesmi a véleménye: "Isten szeretheti a barmokat, mert jó sokat teremt belőlük." Ebben azért van irigység is bőven mert ehez azért tudni kell.
Bocs, hogy ide írok.
Hátsó telóval kapcsolatban érdeklődnék, mert az enyém megadta magát és mondták itt fórumon, hogy te lehet tudnál nekem ebben segíteni, mert nemrég bontott egy ismerősöd GS-t.
Előre is kössz!
Nekem rossz.
Rendeltem 4db féknyereg rögzítő csavart 11 rugóért.
1 hónap után hoztak 8 db a két fél féknyereg összefogatására szolgáló csavart.
Ami szép volt meg jó is de baxhatom ha 10x80-as helyett csak 8x40-esek.
És még ők vboltak felháborodva hogy mé nem viszem el.
Utána a gyári bótban gyári csavart 4-et vettem két hét alatt 6 rugóért bár nem voltak olyan szép fényesek.
Még nem múlt idő, mert még nem cseréltem le.
DID VX2 arany 75 Le. a lánc, patentszemmel rögzítettem, sosem lazult meg a szem.
Most 36 000 van benne. Még nincs teljesen hátrahúzva a kerék, így van hova nyúlnia, csak egy ponton feszesebb, így lehet cserés lesz. Amúgy szép lassan elmenne szerintem 40 ezret.
Első lánckereket még nem láttam, de a hátsón sem látok cápafogakat. Azt hiszem azok JK gyártmányúak.
Ha cserélem, lefotózom.
A fogaskerekeid már csúcsosak voltak, vagy túl volt a lánc a 21 szemes mérethatáron? Végül is mennyit mentél ezzel a lánccal kb?
Kíváncsi lennék rá, mennyi km. kell ahhoz hogy úgy elhasználódjon egy lánc hogy elszakadjon.
Budapesten hol érdemes szervizeltetni a GS-t? Mik a tapasztalataitok, érdemes márkaszervizbe vinni? 33ezer km van benne..