Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha beszóóóósz, olyan ágyat kapsz, ami rendbe teszi a porckorongsérved! Deszka!

No, megintézem a szállást. Igyekszem legalább annyira jutányosan, mint amennyibe nekünk fog fájni! És, ha minden jól megy, csak néhány száz méterre lesztek tőlünk.
Mindenünk van egyébként!
Csak doboz, konzol híján, kettőnknek 3 napra a tanktáska és esetleg hátizsák nem elég.
Sátor, hálózsákok, stb. már nem férne el.
Csak a lehetőség biztosítására lenne szükség, ha jövő héten nem rendeződne a doboz sorsa!

Tudjuk mindannyian, hogy óriási szíved van (mint a porckorongsérv! )
Nehogy megsértődj! Sajnos nagyon jól tudom, hogy mit jelent az ilyesmi! Nekem már régen műttetni kellene. Remélem gyorsan rendbe jössz!

Mi hiányzik a campingszerkóból? Persze a szállás is megoldható... kitörpölöm. Ha sátor kell, akkor az van... de csak kódisoknak! Az a nagy szívem ne vóóóóna! Mindent meg tudunk oldani, ha jöttök.
Mindkettőtöknek.

NA, akkor ZiMacskával ellentétben mázlid volt. Kűttem mélt. Aranyos nagyon! (Köszi Niki)
!

Meglep, mert eddig nem volt gond. Egyébként készségesek voltak, csak kicsit elmentünk egymás mellett.

A vámmal nem. Ez csak a láccat!

!

dzsokigs....hu

Köszi! Mint az otthoniak!

Mijé nem lep meg a szitu? capkocc az asztalra te is?

Ha a vámmal vóna gond, akkor abban tucc úgyis segíjjeni, nem?

Nagyon ott van! Catttoltam is az előbb képet!
Tündériek!

mi is a mailcímed? kukaccitromail.mi?
Dehogyis ugrott!

Ted! Ha nem jön meg időben a cucc, tudnál intézni/szerezni korrekt óccó szállást egy szegény kódis-párnak?

Húúúú, köszcsi a mailt Nyusz. Küldtem rá kontrát, de az már szebb látvány.
Sziasztok!
Zimacs, amúgy én is most irattam át mocit és a párom azt mondja, hogy már nagyon rég óta 24 Ft a köbcentinkénti pénz. Az hogy 500-at számoltak és nem 489, ez van, buktál 264 Ft-ot.
Nekem is 500-at számoltak nem kereken 500 köbcentis motorra.
Amúgy 5e-ért én is átiratom bárkinek fél óra alatt. Persze, ha megvan minden hivatalos okmány. :)
!

Itt is lemaradt az eleje.

Nagyon is!
És "odaát" is bizonyos fokú visszacsippentést véltem felfedezni!

Nem jött meg a dobozom, konzol, platni.
Felhívom őket, kiderült, hogy másról alkudoztunk, mást, máshonnan rendeltek. Augusztusban már nem is lesz.
Mondom: pénteken indulnék 3 napra, utassal, stb. Kell!
Állítólag jövő hét közepére meglesz.
Kíváncsi vagyok. Ha mégsem, ugrott a Baja-CR túra.

Kicsit fájdítom a szíveteket

Én most munka helyett inkább elmegyek motorozni

Üdv, aztán nem lelökni az útról a fekete kisCsikót
Köszi Ziza! Szükség van most mindenre... mingyááábepisilok! Ehhh. (kicsit azért sajnáltatom magam "férfiasan" )
lemaradt:

!

-szöveg-

moszmivanmá? én kedves vagyok. túlságosan is tán.
!

A barátság új dimenziói kezdenek megnyílni előttünk!

HI!
Na, mit sikerült tegnap?

Kollégám a bnőjééknél vágódott el a füdbőben, úgy, hogy lezúzta a zuhanyzó oldalát, ami a derekén nagy horzsolást is okozott. Állítólag szakadt a család a röhögéstől az eseten. Kollégám mg vinnyogott napokig a fájdalomtól...
No mizu? Csapkodod az asztalt finoman és nőiesen?

Azon filóztam, hogy nem lehet, hogy az az 5e ft, amivel többért iratták át a géped, az ún "többletköltség", h soron kívül el legyen intézve? (csak egy ötlet....)
Halihó!

Jobbulást a Macinak!
Köszi, Blue, nagyon jót röhögtünk! Élvezetes volt az előadásmód! nem lehetne repetázni holnap délután belőle?