Ügyi voltál Zimacs, hogy rájöttél a turpisságra, asszem hazamegyek és átnézem az összes ilyen akciónkat, ami eddig volt, asszem jó kis summával fogok majd hazatérni.
Én utánna se néztem full naívan. Köszi!
"Ezt szííííja, ezt meg szorííííjjja erősen!"
Egészen fürge vagyok, de néha szisszenek akkorát... és akkor majdnem le kell térdelni!
De lényegesen jobb, mint reggel! Rá kéne tenni egy lapáttal a Hápi-féle gyógymódból!
Nyuszi, Te is kérdezted hogy mizu, bocs, nem láttam... szóval az illetéket rendeztem, a beígért cuccokat megkaptam, nem is kellett a boltost sokat noszogatni. Azt hiszem neki is elege volt már, ahogy nekem is, és kínos volt neki, hogy le akart húzni, és rájöttem. Nagyon szépen megkértem, hogy ne keljen már még egyszer visszamennem. A km óra visszatekerésről természetesen nem tudott nyilatkozni, de most már nem is érdekel, ezzel már úgysem tudok mit kezdeni. De legalább tudom, amit tudok. :)
Mindenkinek szép hétvégét !
Oké, akkor kukucs meg: hatályos 1990. évi CXIII. tv. (Illetéktörvény) 24.§. (1) bekezdés. Előtört a belső ellenőr vénám, néha hasznát veszi az ember a munkájának.
Itt a link annak, aki kíváncsi rá. Nem kettőszáz, hanem 3200 Ft volt a különbség. (487*18 vs. 500*24) És még ez sem tűnhet akkora pénznek, viszont ha át akarnak verni, az nekem nem mindegy. A pnzt szó nélkül visszafizették - no comment. Én részemről pontot tettem a dolog végére.
Nekem a barátnőm esett ki a kádból, úgy, mint (asszem) a McDonald"s-os reklámban volt! Letépte a csapot, abba próbálkozott megkapaszkodni... Hááát, mit mondjak, NEM röhögtem rajta! Szegény, kék-zöld volt sokáig! Dehát most na... Nagyon kellett röhögni, mikor eszembe jutott...
De az igazat megvallva kicsit duzzasztottab létszámra gondoltam!
Csatlakozom! Boldog Szülinapot az Ünnepeltnek! Aztán nehogy egy újabb vérszomjas állatkát kapjon...
Én utánna se néztem full naívan. Köszi!
Egészen fürge vagyok, de néha szisszenek akkorát... és akkor majdnem le kell térdelni!
De lényegesen jobb, mint reggel! Rá kéne tenni egy lapáttal a Hápi-féle gyógymódból!
Holnap nagy bulit csapunk Neki!
"Érzi e má kend, hogy javú...?"
! Ti nem jöttök-mentek Tecáékhoz?
Nemértemnyuszi...
Teddy: Márhogy Zimacsnak.
A tegnap esti inkvizitórikus vallatás után már bevallotta volna.
Mindenkinek szép hétvégét !
Ügyes voltál! És nem is kellettek a kopaszok! A kialkudott cuccaid is megjöttek?
Itt a link annak, aki kíváncsi rá. Nem kettőszáz, hanem 3200 Ft volt a különbség. (487*18 vs. 500*24) És még ez sem tűnhet akkora pénznek, viszont ha át akarnak verni, az nekem nem mindegy. A pnzt szó nélkül visszafizették - no comment. Én részemről pontot tettem a dolog végére.
Mai jelszó: Neszójáábee!
Nagyon köszönöm!