Egyébként jó letted, lehet én is így teszek, és akkor nyugodtan össze tudok pakolni, semmi nem marad otthon.
De most nem erre gondoltam. Szerdán viszem a vasat délután. Ötig oda kell érnem!
Tisztelt Fórumozók!
A szelephézagot milyen időközönként kell ellenőrizni a Gs 500-on. És mennyi a szelephézagok értéke? / Egy tulajtól azt hallottam, hogy ő bizony még ezzel nem nagyon foglalkozott vagy 30000 kilométer futás után sem. Igaz lehet ez, vagy kamu...?
Mondjuk logikusan lennhagyom a motort és felvitetem magam egy siklóernyősszevezővel.
Gondolom nemúgy megy hogy viszek ernyőt és repkedek a hegyekben bárhol ahol magas csúcs van.
Ettől a civilizált és rend a lelke mindennek krautok simán sikítófrászt kapnának.
Simán jó, de aznap is csörögj rám emlékeztető gyanánt, mert mindent elfelejtek
De most nem erre gondoltam. Szerdán viszem a vasat délután. Ötig oda kell érnem!
Szerintem így a hétfő-kedd tesztvezetésekkel fog telni
Szerdán 17 óra körül jó lenne neked Budakalászon?
A szelephézagot milyen időközönként kell ellenőrizni a Gs 500-on. És mennyi a szelephézagok értéke? / Egy tulajtól azt hallottam, hogy ő bizony még ezzel nem nagyon foglalkozott vagy 30000 kilométer futás után sem. Igaz lehet ez, vagy kamu...?
burn out and wheelie
GSX650F Wheelie
Gondolom nemúgy megy hogy viszek ernyőt és repkedek a hegyekben bárhol ahol magas csúcs van.
Ettől a civilizált és rend a lelke mindennek krautok simán sikítófrászt kapnának.
Bobozni el kéne menni.
http://youtu.be/NtLmI8WIVek
A fordulatszámmérő megy bár nem hergeli nagyon.
Ha nem nemigen zavarja.