Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....én nem tudtam...jaa meg azt sem ki a fene az a H.C.
OK!
Jaaaaa

Simán jó, de aznap is csörögj rám emlékeztető gyanánt, mert mindent elfelejtek
Egyébként jó letted, lehet én is így teszek, és akkor nyugodtan össze tudok pakolni, semmi nem marad otthon.
De most nem erre gondoltam. Szerdán viszem a vasat délután. Ötig oda kell érnem!
Taxiszolgálat a szervizből te!
Várj, most kapcsolok, nem fehérváron találkoztunk volna? Ha 17h-kor indulunk kalászról, mikor érünk le?
Simán, mivel keddet mondtál először, kivettem mindhárom napot, hogy ne melóból induljak, az az 1 nap meg már minek maradjon bent

Szerintem így a hétfő-kedd tesztvezetésekkel fog telni
Lovi81!
Szerdán 17 óra körül jó lenne neked Budakalászon?
Nekem 34 000-nél jó volt, most 60 000-nél nézetem újra. Semmi gond nincs a verdával, de azért ellenőriztetem.
Nem olyan szigorú szerintem. Széles egyenes út, egy-egy autó alig.....meg elvégre mi is motorosok vagyunk.
Annyira beleéltem magam, hogy éget gumiszagot éreztem a szobámban és nem tudtam, honnan jön. Aztán jöttem rá, hogy csak képzelődöm.
Igaz. Nekem 36 000 km után sem kellett hozzányúlni.
Igazi idióta. Ne utánozzátok!
Tisztelt Fórumozók!
A szelephézagot milyen időközönként kell ellenőrizni a Gs 500-on. És mennyi a szelephézagok értéke? / Egy tulajtól azt hallottam, hogy ő bizony még ezzel nem nagyon foglalkozott vagy 30000 kilométer futás után sem. Igaz lehet ez, vagy kamu...?
És egy kis ráadás:

burn out and wheelie
Találtam én is Widinek egy Videót

GSX650F Wheelie
Az a matrica, nem?
És ha csak lemegyünk hogy hívják?
Felvonó.
Mondjuk logikusan lennhagyom a motort és felvitetem magam egy siklóernyősszevezővel.
Gondolom nemúgy megy hogy viszek ernyőt és repkedek a hegyekben bárhol ahol magas csúcs van.
Ettől a civilizált és rend a lelke mindennek krautok simán sikítófrászt kapnának.
Vissza kell termikelni az indulási hely fölé, majd ugyan oda leszállni ahonnan indultál
Megtaláltam az elsőrészt.
Bobozni el kéne menni.

http://youtu.be/NtLmI8WIVek
Widit kérdezd..................én az indulásnál összfosnám magam és nem a motor lenne a legfontosabb feladatom.
Talán a szélén látszik egy része de szerintem pont tükröződik úgyhogy passz.
A fordulatszámmérő megy bár nem hergeli nagyon.
Ha nem nemigen zavarja.
Nekem csak annak kapcsán vannak fenntartásaim, hogy O.K., tök jó mikor ilyen magasról elindulsz, de hogy a viharba jutsz vissza a motorhoz