Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy pár arasznyi szakaszon feszes, de ott is mozog durván 1,5 cm-t. Máshol ilyenkor 3-at legalább. Végül is 36 000 van benne.
Eddig nem tűnt fel ez az egyenetlenség, ezért sem foglalkoztam vele, csak mindig utánahúztam kicsit.
DID520 VX2 arany 75 Le-ig. (volt ebből DX2 is? Úgy rémlik mintha én olyat vettem volna pár éve, most meg csak olyat találtam hogy VX2)
Ha egyenetlenül nyúlik, akkor nem biztos h használ neki ha ráhúzol, vagy a legfeszesebb állapotában nézd. Inkább legyen egy kicsit laza, mint h túlfeszíted.
Elnézést. Most látom, hogy átlagfogyi. Az átlagfogyasztás 5,5l-t mutatott.
40 litereket simán. Kikellett volna próbálnom a max.-ot, de most már mindegy.
Ha adott tehát fix gázálláson mész 100km-t, nem fog olyan sokat fogyasztani még viszonylag magas fordulaton sem. A váltásokkal és a gyorsítással van baj, olyankor fogyaszt sokat. Az MT-én én is gyorsan átváltottam a pillanatnyi fogyasztás mérőt, annyira sokkolt. De attól még igaz, hogy homokba dugom a fejem. Egy hajszál pontos leírása annak, hogy mit csinálsz adott pillanatban a motorral és annak hogy milyen következményei lesznek. És aztán a benzinkútnál azt is megtudod, hogy átlagosan mit csináltál vele: pl. azt, hogy akinek alacsony a fogyasztása, az alig gyorsít és kevésbé használja magas fordulaton, hatodikban leginkább. Szerintem nem rossz megismerni saját motorozási stílusunkat, mert a motoros hajlamos túldimenzionálni azt, mint egy hiú nő, aki megszédül egy bóktól.
MT-07 atlagfogyira mit mutatott?
Neeeem basszus hanem az jelenti hogy az adott gázállással és fordulaton ha mész 100 Km-t akkor 50 liter lesz a fogysztásod.
De dombon ülő fűcsomó leszek ha minden körülmény ugyanaz 100 Km-en utcai felállásban tehát ez az adat csak a katalóguslovagoknak jó a való életben a sima átlagfogyi a megfelelő.
Nem ez a pillanatnyi baromság.
Ha 8 körül jön ki: azt csak azt jelentheti, hogy pontosan annyit gyorsítottál és olyan mértékben, hogy a pianósabb motorozásoddal együtti átlagod már lehetett 8l.
Ebben nincs igazad. Olvass utána. Olyan pontos mint a halál. És a jelenség fizikai törvényszerűsége is bonyolult képletek tömkelegével metsző pontossággal leírható, bizonyítható. A műszaki egyetemen masszív tananyag.
Ez a pillanatnyi fogyasztásmérő a leg blődebb dolog a világon.Van ilyen a kocsiban.............ha gyorsítasz akkor mutathat 60 lirtert is oszt valahogy mégis rendere 8 körül jön ki /100 Km.Igen mókusvakítás a dolog.
De asszem nekem a motoron is van................a büdös életbe nem használtam.
Igen. A tesztelt MT-éken volt pl.

https://www.youtube.com/watch?...

Érdemes megfigyelni a vége felé: amint el kezd gyorsítani, rögtön 40l körül fogyaszt, picivel később 50l körül /60km/h-ról 100-ra gyorsítás közben /. Szóval itt a bizonyíték, hogyha játszol a gázzal, gyorsulgatsz, kihúzatod stb. tehát ki is aknázod a tudását, akkor bizony sokat fogyaszt egy motor. Szóval akinek mindig 4-5l körül fogyaszt a motorja, az kétségbevonhatatlanul azt jelenti, hogy gyakorlatilag, nincs kihasználva a motorja, a motoros úgy bánik vele mint a hímes tojással.... és a sportmotoros videók inkább csak kirakatüzenetek, nem az a jellemző. A motorosok bizony inkább óvatosan járkálgatnak, kivéve Dipshit, aki lakott területen is csak egy atomvillanás. Szóval egyre inkább meggyőződésem, hogy az olyan motor, amelyik fordulaton kezd csak élménnyé válni, nem jó opció. Ezért írom mostanában, hogy most már olyan gépet keresek, amelyek lassan nem forgatva is élvezetesek.
Haver hozta Suzukiból vhonnan Pestről! Repülj rá mert én többért vettem!
Köszi!
Mennyiért vetted és hol?
Pinkbe 3600-ért láttam, szerintem rárepülök.
Igen ez kell bele! Ez a nyitott , én is most vettem nem rég.
Pfff, Te nem dolgozol pénteken (sem)?
Közben a láncom is kezd egyenetlenül nyúlni. Remélem a jövő heti 2000 még belefér! Majd viszek szerszámokat aztán minden nap húzok rajta picit.
Megerősítést kérek!
Ha itt tudsz lenni az Orczyn 14 órára akkor jó lenne.
De ha nem, elzötyögök ám odáig...
OK donkey!

Pénteken kell fuvar, vagy azt is megoldod HÉV-el?
Majd írd le a tapasztalatot a szervizelésről, danke.
Ja és ott állt még a GS-ed.
Volt egy piros Gixer is, nagyon szép volt. Ár nem volt rajta, meg időm sem volt pofázni, így majd pénteken ha megyek vissza megérdeklődöm.
Megoldottam a dolgot, reggel elvittem oszt. hév.
Reggel egész K-E. megyében akkora köd volt hogy 50 m lett volna a látótávolság ha 10 méter alatt nem ázott volna szarrá a plexi. Így csak a záróvonal és az út széle között tudtam terelgetni a vasat megérzésből. Ha felemeltem a plexit a vízpermettől és a reggeli hűvös levegőtől szétfagyott az arcom...nem egy élménymotorozás volt.
Mákod van, benne volt még a postaládámban, levélben küldöm a teljes verziót, addig is a válasz a kérdésedre:
Este küldöm az egészet pdf-ben