Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Határozottan!
Jééé, él!
Nem én voltam, egészen más irányba jártam!
Hát nekem már 2 haverom is hagyott el bringát a fasza tescos v. vmi hasonló bringatartóról autópályán. Az egyik pont tavaly, a másik már régebbi story. Csak kisebb balesetek lettek belőle, amit a kötelező rendezett.

Mondjuk valszeg nem örülnék, ha 130-160-nál beköszönne egy bringa, főleg akkor, ha motorral van az ember.
Még mindig jobb mint a malteros vödör a 6-oson. Egyszer még a múlt században vé 6-os granadával utánfutóval jártunk dolgozni. Akkor láttam 150-nel 10 méter magas pattogással jönni magunk után.
Meg a legellenallas.
Fene a fizikaba.
A múltkor írtam, h én elhagytam a occó kínait az Árpád híd felvezetőjén. Hála nem esett rá senkire és össze se tört, nagy mák volt.
Ja, de Lovinál a súlyt is cipelnie kell a motornak.
Bakker ahhoz nagyon kell teperni. Nekem még a 6-ot sem sikerült elérni. Biztos nyugger vagyok, bár belülről ezt nem így érzem.
A gond ezekkel a csillivilli dobozkakkal hogy ha van az ember hajlamos teletomni nem hasznalt felesleges marhasagokkal.
En is ezt tettem.
Eleg volt.
Szerintem akkor sem eshet le, ha zár nem lett kulcsra zárva. Ha rápattintod a platnira, akkor az alul beakad a zárba-rögzítőbe és csak a piros pöcök megnyomása után enged ki. A kulcsra zárás szerintem csak a pöcök benyomását ill. magának a doboz kinyitását akadályozza meg. Nekem Monokey a rendszer, nemtom másik fajtáknál hogy van.
Pedig jó az. Az enyém simán bírja a 220-at. Nem voltot. Bár egyszer meglepődnék ha látnám pattogni az úton magam mögött. A BWS-re vettem kis givit, arra rá van írva, hogy max 110.
Akkor nekem is 6l körül fogyasztott, néztem is h mi a fasz van, aztán rájöttem h veled toltuk hazafelé rendesen.

GIVI MAXIÁval én is mentem már nem 1x telepakolva 200 felett, de 160-180-at rendszeresen és nem ül hátul senki, h adjon neki szélvédelmet. Szerintem stabil darabok, de csatlakozom az előttem szólókhoz, ha vki parázik akkor gumipókkal v. spanival át kell kötni.
Ha nincs doboz nem nyilhat ki.
Köszi. Tetszett ez a válasz.
Szerintem ki, de ahhoz vagy a dobozon lévő zárnak vagy valamelyik nyelvnek, pöcöknek vagy magának a platninak kell valahol eltörnie. Máshogy nem tudom elképzelni a dolgot.

Vagy még akkor ha csak rá lett fogatva a doboz a platnira, de a zár nem lett kulcsrazárva.. na akkor az ki tud nyílni, és akkor nagy eséllyel egyszer csak ugrik a doboz is. Kis szerencsével először csak a teteje nyílik ki és azt már ki lehet szúrni a tükörből is..
Azon gondolkozom, hogy a doboz kiakadhat-e a platniból. Megtörténhet-e ilyen? Mi a véleményed? Eddig úgy gondoltam, hogy ez nem fordulhat elő. De egyszer a dobozom majdnem leesett, az volt a szerencsém, hogy az utasom irányába lendült ki és megtámaszkodott a hátán, így le se esett. Arra gondolok, hogy még induláskor nem pattintottam be rendesen. De nem vagyok benne biztos.
ja, és nekem ráadásul a gyenge szarnak megbélyegzett monolock rendszerű platnim van
Félreértések elkerüléséért. Van a doboz, az csatlakozik a platnihoz és a platni csatlakozik csavarokkal a konzolhoz. Na ebből a két kapcsolatból az utóbbi engedte el magát.
A platni konzolhoz rögzítésénél a csavarok nem anyával vannak odafogatva, hanem valamiféle szorítós (elnézést a pongyola fogalmazásért, fogalmam sincs mi lehet a megoldás neve) megoldással. Na ez nem bírta a repülést, és több helyen kiugrott a csavar a helyéről, és csálén állt a doboz. Ekkor doboz le, csavarhúzóval a helyére visszahajtottam a kimozgott csavarokat és ennyi.

Szóval eddigi tapasztalataim szerint csak akkor lehet elhagyni a dobozt amikor már mi is majdnem leesünk a motorról
Akkor kipattant a helyéről?
Ha nagyon parázol, kösd át az egész hóbelevancot egy spaniferrel. Lelket nyugtatni tökéletes.. a krími túrán én is átkötöttem, mondjuk csak azért mert Sárkány aggódott, mivel legtöbbször ő jött utánam. Mondjuk azóta se volt átkötve és eddig csak egyszer akartam elhagyni, igaz akkor sikerült nagyon rosszul elkapnom egy későn észrevett fekvőrendőrt
Utassal voltál? Nincs már több keresztkérdés, csak ezt még mondd meg.
Gondom még nekem sem volt, de nem akarom megtudni, mennyi a tűréshatár
Mert szerinted én üres dobozokat szoktam hurcibálni magammal?