Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát aki állt már valaha a pult tulsó oldalán az tudja milyen jó érzés szombaton 12:00 kor bezárni.
A csori kereskedo meg fortyog hogy egesz delelott senki nincs a boltban ezert bezar mert tele a toke az utolso pillanatban sem erkezo csak nezelodovel.
Utálom ezt a mocsadék időt!

Pár éve a Pádison voltunk Húsvétkor, vmivel szebb élmény volt, mint itthon rohadni ebben a mocsokban.
Ganja, ha lesz kanalad és időd, dobjál már fel légyszi pár képet a sufnituningos karbiszinkronizáló "műszerről".
Ma mászkáltam és kezd néha meleg lenni a fröccsel csak rákészülök lelkileg, érted...
Jól tetted, nekem is ez volt a menü tegnap.
Üdv! Van tippetek hogyan kerül nagyon finom fém korgács a benzinbe? Tán maga a benzin a ludas? A gyári szűrő utáni átlátszó szűrőben gyűlik és egy másik ok miatt ha már volt nálam mágnes megnéztem a kosz milyenségét. 1/3-ada fém. Bántani nem bánt ott is hagytam a mágnest. Tovább nem jut el.
Mint érdekesség úgy kezelem, mert annyira szűröm a benyát.
Ilyenkor fröccsöt? Inkább ezt:

grog
Vettem bort és bubisvizet, ebből főztem fröccsöt, ez a program, talán így túlélem
Most én is a "nagyfaluban" vagyok, itt sikerült összehoznom
Ma már nem menj sehova.
A "nagy faluban" nincs ilyen gond, a tőlem 50m-re lévő pékség ma is és mindkét ünnepnap 23h-ig van nyitva
A Spar normál nyitvatartással üzemel.. igaz ott nem adnak adókedvezményt a cukorra
Nem hiszem el, tényleg nem sima szombat mert mindenki hülye kretén... lemegyek a CBA-ba, amire szintén kibaszott nagy betükkel ki van írva, hogy Húsvéti nyitvatartás április 19, szombat 6:30 - 16:00.
Nincs sikerszériám, mert 15:30-kor mentem le... hát zárva volt ez is
Viszont, ami tényszerű, hogy nyáron azért nem veszek meg néha dolgokat, impulzusvásárlóként, mert nincsenek nyitva normális időben. Konkrétan egy szolgáltató akkor legyen nyitva, amikor a célcsoportja szabad és igény van rá... én nem tudok lelépni munkaidőben, tehát ott fogok vásárolni, ahol nyitva vannak... kicsit fordítva ülnek a lovon.
Hülye vagy, csak nem forogsz bazeg...
Látom, érted a lényeget!
.és most csak ezért nem fogsz MT-07-et venni
De, sima szombat van.
Holnap és holnapután van ünnepnap.
Ha mégsem akarsz kinyitni, írd ki.
Hali!
Szeretjük, ha valaki kitölti a reglapját, ki fia borja, örült, vagy troll, esetleg tényleg motoros...
Visszatérve kérdésedre, legfontosabb neki az olajszint, mindig nézd, ez az élete záloga. Ha jó olaj van benne (bár van akinek 80ezreket ment noname olajjal) és szinten, akkor sima 130-es utazóval oda mész, ahova akarsz, én igazából a "Német autópályán" simán megyek vele 140-150 között, de akkor már figyelni kell az olajra hosszabb távon, mert csipegetheti, ha forgatod.
Ma nem sima szombat van...
Döglődnek a motorboltok? Végignéztem és a REDBaron kivételével, mindenki 13-14h-ig van szombaton nyitva és hétköznap munkaidőben basszák a rezet... nehogy idomuljanak hozzánk, vegyünk mi ki szabit.

Na jó, most már én is rohadt kíváncsi voltam, megnézek magamnak egy ilyen MT-07-et, itt van a közelben a Harmati Yamaha. Felhívtam Ganját, keljen fel, pedig éjszaka dolgozott, nézzük meg, már kezd érdekelni, hátha életben legalább hangja jobb. Oldalra fel, facebookra fel, minden ok, 13h-ig nyitva. Elgurultam Ganjaért, aztán át Budaörsre és mi fogad 12:30-kor? A nagy bezárt kapu, leoltott villany és egy nagy kiírás, hogy szombaton nyitva 13:00.
Ideges vagyok? Kurvára... apjuk faszát szórakoznak az időmmel és pénzemmel.
Meg is érdemlik, ott voltunk 5 percet (dühöngtem) és addig még két szerencsétlen távozott csalódva, az egyik motoros nadrágban ült a kocsiban a párjával...
Sziasztok. Én még új vagyok itt. Most vettem vénségemre egy GS500E mocit. Az lenne a kérdésem hogy országúton mi ennek az utazója mit szeret igazán ami se nem sok, se nem kevés. Köszönöm szépen.
inkább hívj fel..20 2 666270