Látod ez a különbség közöttünk. Nem ismersz és ítélkezel. Én is sales-es vagyok csak már nem azon a szinten, mint Te. Növekedtél, de mennyit. Jól megy az üzlet, de még mindig operatív munkát végzel? Lehetne ezt sokkal jobban, csak nyitotabbnak kellene lenned.
Amikor 1250-ezel, az ua. a f@szság, mint ami mellett most kiállsz, semmi észérv nem szól mellette, de nehogy már egyetérts másokkal!
Nem a lovy-t védem, de te tényleg fordítva ülsz a lovon.
Zoli, ezt azért csinálod, mert különben szarabbul megy a bolt, vagy nem megy, vagy csődbe mész, ez a te döntésed a te vállalkozásod, kurvára nem jófejségből, hanem a saját vállalkozásod érdekében!
Nekem ne sírjon a kurva, hogy mennyi faszt szopkod le, baszki!
Én is csináltam a boltom és kurva jól bepörgettem, úgy is adtam el, de ennek az volt az ára, hogy nincs munkaidő, munka van és leszopkodjuk a vevők faszát!
Ha nem tetszik, nem csinálod! Nekem nem tetszett, mást csinálok! Senki nem tart pisztolyt a fejedhez.
....
Eredeti téma, csak hogy emlékeztesselek, mert már te sem tudod kit és miért védesz.
13h-ig volt nyitva egy bolt és 12:30 kor már be volt zárva. Ez normális?
ennyi.
Neked meg annyit mondok hogy a bizniszem tavaly is és most is úgy néz ki növekedett.
Ez talán köszönhető annak hogy olyat és annyiért is megcsinálok akár munkaidőn belül amit te tuti nem tennéd mert simán felkapnád a vizet.
Nem lenne akkora gyomrod ami bevenne annyi seggnyalást amit én nap mint nap kénytelen vagyok elviselni.
Egy ezerkettőötvenes 400.-ik vicctől bemorcizol én meg folyamatosan kapom a "ugyan magának van ideje összerakni ingyen a cipőtartót mert én lusta vagyok ezt megtenni" tipusú mindenféle beszólást.
Ekkor én szépen elgondolom hogy van azon a szaron KB 2100 forintom nyereségem lapraszerelve.
De nyelek egyet és mondom hogy vigye el az összerakottat majd munkaidő után (9 óra) ott maradok és 2 óra plusszal összedobom a cuccot hogy ne veszítsek másik vevőt mert nem látta azt a szart összerakva.
Te ezt megtennéd?
Szerintem nem.
Kényelmesebb vagy.
Az ellenoldalon könnyű kiskirálynak lenni.Egyszer tedd meg a másikat.Bármikor jöhetsz egy pár napra.Még fizetést is kapnál.
Ezt benézted, évekig volt saját boltom és most is ügyfelekkel foglalkozom, láthatóan érzékenyebben, mint te.
Szvsz. kurva rossz oldalra álltál ebben a kérdésben.
Mindent kretén húzást meg lehet magyarázni, magyarázat mindig van. Azért zártam be, mert csak nézelődni jönnek, tipikus lenézése a vevőknek, nem gondolom, hogy ez a jó út.
Akkor írja ki a 11h-i zárást és még jófejnek is fog tűnni, ha "zárórán túl" engedi az érdeklődőt jó véleményt kialakítani. Ha meg nem jön senki, nem fogják szidni, ha nincs ott délig és ebédre is hazaér.
Krissal igazi kereskedőre vágyik, akikről Te beszélsz azok ezt soha nem tanulták, de szatócsnak sem mondhatók, mert a vérükben sincs a kurázsi. Semmi gond, tanulni lehet, és az ilyen "eladónak" kell is.
Én pl. azért Budakalászon költöttem el 2 Misit, mert Ők voltak a legjobb fejek. Nagy értéknél sok múlik a lobbin, és nem tudhatod melyik munkásruhás érdeklődő zsebében van pár milla költeni való.
Hogy Krissal fog-e venni MT-07-et (vagy más többmillás gépet)? A válaszodból csak az biztos, hogy a Te businessed nem fog jobban menni, és Ugyanezt csinálod majd mint most, ha nem váltasz gondolkodásmódot.
Azt kell megérteni, hogy nem mindegy milyen véleménnyel megy el. Pl hogy erről a Yamaha szalonról 2-en is mondtak rossz véleményt én (és gondolom még jópáran) be sem megyek. Akkor Tegyük fel a kérdést: Hány potenciális vevőt veszített a bolt?
De nem fogsz bezárni hamarabb, vagy kiírod, nem?
Köszi, most olyan jól rávilágítottál, hogy igazad is van, én vagyok a hülye, hogy a nyitvatartási idő más időpontjában mentem, mint amit te vagy az bolt elképzelt.
Ne keverd a szezont, mert nem tovább maradtam volna, vagy később mentem, kurvára nyitvatartási időben mentem és volt zárva.
Mentegetheted a nagy boltos közös tudat védelmében, csak nincs igazad. Most mégis mi mellett állsz ki, hogy nyugodtan zárjanak be, én vagyok fasz, mrt nyitvatartási időben be mertem menni?!
Ha egy "vevő" szombaton zárás közelében tér be és csak "nézelődik" az nem vevő.
Csak időt tölt.
Minden szombatom egy órával tovább tart mert 10 kor kel,megfőz,felpakolja a családot,és a gyerkőcöt fárasztási célból és mert sétál még kéjeleg egy picit a boltban.
Sosem fog venni semmit.Már az első 3-4 méter mozgásából tudom mi a helyzet.
Szóval bocsi,jópofát vágok hozzá de idegesít.
Nem szólok csak mosolygok de pénzt nem fogok látni belőle.
Szerintem te sem veszel se ott se cegléden se balatonbogláron MT-07-est az elkövetkező 5 évben azt borítékolom.
Esetleg ha javasolnám egy ilyen motornézelődést ha 10-11-re időzítesz simán sikerrel jártál volna.
Annyira nem korai időpont egy mancsoláshoz és még próbakörre is mehettél volna.
Apja faszát a csóri kereskedőnek, aki munkaidőben nyitva van, amikor szart se vesznek nála, mert dolgoznak, de a kiírt időben meg bezár.
Zárjon be, szíve joga, de akkor kommunikálja is. Faszságokat ki tud írni a facebookra meg az oldalára, de azt, hogy hamarabb bezár azt nem...
Ha boltod van, ezzel jár, ne hisztizz.
Szia!
Nem vagyok itt nagy kommentelő, de mivel nekem is rossz tapasztalatom van az adott kereskedéssel, így gondoltam megosztom veled.
Egy hete én is MT-07-et mentem megnézni, kiderült, hogy nincs is nekik egy darab sem. Azt mondta az értékesítő, hogy minek kiállítani, el kell adni, így majd érdeklődjek telefonon, aztán ha bejön egy rendelés, akkor megnézhetem.Vicces volt, ott is hagytam. 3 percet ha beszéltünk. Nem hiszem, hogy így kell motort eladni, főleg nem egy ilyen sikeres modellt.
Máshol megnéztem, végül MT-09-et rendeltem.
Jelenleg a 07-re júniusi beérkezést sem tudják garantálni, olyan kereslet van a motorra. Az 9-esre nem is mondanak időpontot.
Korábban olvastam, hogy valaki Ceglédre ment és minden nagyon korrekt volt.
Amikor 1250-ezel, az ua. a f@szság, mint ami mellett most kiállsz, semmi észérv nem szól mellette, de nehogy már egyetérts másokkal!
Nem is magyarázom, majd rájössz magad egyszer..