Hál' Istennek az Alpintechnika nem annyira gyilkos. Minig úgy ereszkedünk, hogy a szemünk, kezünk magasságában legyen a munka. Nem kell görnyedezni, meg állni sokat. Az üléshez hozzászokás meg motoron és biciklin is jól jön.
Az építőipar ki tudja kezdeni az embert, különösen az ízületeket. Legalábbis az ismerősöm ezt mondja. Persze foglalkozási ártalom a legtöbb munkában van pl. egy steril számítógépes monoton munkának is van árnyoldala.
A bútorban az a szar hogy nem lehet sehova odabaxni.
A sittet igen.
Ma is két hete vitt fenyőszekrény megbillent ellentartottam azóta nem tudok lehajolni csak guggolni egyenes derékkal.
Virágok a lépcsőházban és a legrosszabb hogy aiz igazán nehéz,nagy,kényes cuccok csak 4.-től feljebb vagy magánház elbaszott szűk lépcsőin mehet fel.
Ami 3 lapból meg némi furnérból van az 120-as ajtón a földszint előszobájába megy.
A jövő héten 8 tonnát le-meg fel kell termelnünk 10 emeletnyire. Az jó? Igaz nem bútor hanem tetőszerkezet. Sajna a tapasztalat az, hogy a meló nem igazán javítja az embert, bármilyen fizikai is. Az építőiparban vagyok 14 éves korom óta. Gondolhatod, hogy raktam már meg pár száz sittes konténert.
Igen, így lenne hiteles a neven Ataaa79.
Ja és már 17,5 km/h -s átlaggal tekerek durván 20 km-eket vegyesen aszfalt és terepszakaszokon, így lassan 20 évesnek érzem újra magam.
Szépen megy le a bendő.
Azt tudom, hogy annál rondább színeket keresve sem lehetett volna találni. Meg hát az illesztések, összeszerelés, anyagminőség stb. is hagyott némi kivetnivalót. Ma már annyira valószerűtlen visszagondolni azokra az időkre, annyira más volt minden.
Pár hónap alatt visszaszedhető a korábbi izomzat, de akinek soha nem volt ilyen, annak 2-3 tél (közötte folyamatos edzéssel) is rámehet
De a nejloncsomagolt ülőgarnitúra szopás.
A sittet igen.
Ma is két hete vitt fenyőszekrény megbillent ellentartottam azóta nem tudok lehajolni csak guggolni egyenes derékkal.
Virágok a lépcsőházban és a legrosszabb hogy aiz igazán nehéz,nagy,kényes cuccok csak 4.-től feljebb vagy magánház elbaszott szűk lépcsőin mehet fel.
Ami 3 lapból meg némi furnérból van az 120-as ajtón a földszint előszobájába megy.
Lovi! Lehet mégis egy nappal később tudunk menni, és akkor szombaton jövünk haza. Úgy készülj! Biztosan csak jövő hét csütörtökön derül ki.
Jöhetnek a csajok.
Ja és már 17,5 km/h -s átlaggal tekerek durván 20 km-eket vegyesen aszfalt és terepszakaszokon, így lassan 20 évesnek érzem újra magam.
Szépen megy le a bendő.