Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sir Winston Churchill: " csak semmi sport"!
Hál' Istennek az Alpintechnika nem annyira gyilkos. Minig úgy ereszkedünk, hogy a szemünk, kezünk magasságában legyen a munka. Nem kell görnyedezni, meg állni sokat. Az üléshez hozzászokás meg motoron és biciklin is jól jön.
Ne bátorítsd ennyire Őket, mert ehhez azért kell előélet is.

Pár hónap alatt visszaszedhető a korábbi izomzat, de akinek soha nem volt ilyen, annak 2-3 tél (közötte folyamatos edzéssel) is rámehet
Vagy emegy az ember sebészhez mint Győzi.
1 tél alatt meg lehet csinálni, ha ráér az ember.
Az építőipar ki tudja kezdeni az embert, különösen az ízületeket. Legalábbis az ismerősöm ezt mondja. Persze foglalkozási ártalom a legtöbb munkában van pl. egy steril számítógépes monoton munkának is van árnyoldala.
Mostanában inkább gurtnizok.Az könnyebb némileg.
De a nejloncsomagolt ülőgarnitúra szopás.
Ja meg fogás sincs rajta. Mármint a bútoron.
Ha egyhetesre hízik irány a tara kanyon.
Még lemehetünk előbb, és akkor 4 napos.
A bútorban az a szar hogy nem lehet sehova odabaxni.
A sittet igen.
Ma is két hete vitt fenyőszekrény megbillent ellentartottam azóta nem tudok lehajolni csak guggolni egyenes derékkal.
Virágok a lépcsőházban és a legrosszabb hogy aiz igazán nehéz,nagy,kényes cuccok csak 4.-től feljebb vagy magánház elbaszott szűk lépcsőin mehet fel.
Ami 3 lapból meg némi furnérból van az 120-as ajtón a földszint előszobájába megy.
Így van! Ahogy telnek az évek, egyre szaporodnak az ízületi panaszok, a gerincbántalmak..., csoda ha sérv nélkül megúszod
A jövő héten 8 tonnát le-meg fel kell termelnünk 10 emeletnyire. Az jó? Igaz nem bútor hanem tetőszerkezet. Sajna a tapasztalat az, hogy a meló nem igazán javítja az embert, bármilyen fizikai is. Az építőiparban vagyok 14 éves korom óta. Gondolhatod, hogy raktam már meg pár száz sittes konténert.
Ki kell írni máshogy.
Fasza, már kiírtam a szabit baszki
Én máig be tudom gombolni.
Ha jövő nyárra szervezi akkor talán össze tudnám hozni, idén elég az is ha be tudom gombolni a motorosnadrágot.
Volt előtte egy kis bonsai cipelés is havernál.

Lovi! Lehet mégis egy nappal később tudunk menni, és akkor szombaton jövünk haza. Úgy készülj! Biztosan csak jövő hét csütörtökön derül ki.
Na, ha Isti szervez nyárra bulit, akkor már csak kockahasú, kigyúrt motorosok lesznek.

Jöhetnek a csajok.
Hordjatok sittet................jó cardio edzés.
Hajrá! Belőlem is eltűnt 13 kiló. De nem sajnálom.
Azaz! Rátámaszkodtunk, és ezerrel toltuk. A lámák mindig pofára estek vele.
Igen, így lenne hiteles a neven Ataaa79.
Ja és már 17,5 km/h -s átlaggal tekerek durván 20 km-eket vegyesen aszfalt és terepszakaszokon, így lassan 20 évesnek érzem újra magam.
Szépen megy le a bendő.
Azt tudom, hogy annál rondább színeket keresve sem lehetett volna találni. Meg hát az illesztések, összeszerelés, anyagminőség stb. is hagyott némi kivetnivalót. Ma már annyira valószerűtlen visszagondolni azokra az időkre, annyira más volt minden.
Nekem narancssárga volt (vagy rozsdabarna, ahogy tetszik)