Azért a dolog nem ennyire vészes. Az, hogy jobban csúszik, csak azt jelenti, hogy nem tapad annyira.
De azért smirglizni nem kell! Elég, ha picit óvatosabban közlekedsz az első 1-2 száz km-en.
Már lelki szemeim elött van ahogy Teddy kinéz Össze vissza bekenve mindenféle kenöccsel, teleszedve magát minden gyógyszerrel Azért néha írj, hogy tudjuk, hogy egyben vagy még
Amúgy pedig mielöbbi jobbulást
Flectorral bekenve, Diclofenac tabival rásegítve... ha ez sem segít, jön a nagyágyú! Sirdalud tabletta. No, az kiüt rendesen... egy napig fel sem bírsz kelni, de utána penge.
Viszont azt ma délben be kell vennem, hogy holnap "tiszta" legyek!
No, éljenek a kemikáliáááák!
Flector vagy Voltaren kenőcs Ted!
De egy-két napot min. feküdni kellene, mert rosszabb lesz, ha terheled! 17 éves tapasztalatom van benne, persze nem biztos, hogy ugyanaz, ugyanott...stb.
Ha fáj a lumágód vegyél béres cseppet, szedd a maximumot a használati utasítás szerint, és a 3-4. napra kutya bajod. Nekem ez az egyetlen dolog használ, de ez 15 éve.
A béres cseppben lévő b vitamin fajta a kiszáradt csigolyák közti részt feltölti nedvességgel és megszűnik az idegi nyomás!
Uff, én beszéltem!
Ja, és a béres csepp nem összeférhetetlen az alkohollal, mint egyes gyógyszerek és fájdalomcsillapítók!
Most kell elkezdenem fogyózni! A pocakom húzza előre a gerincem. Amikor 102 kg-os voltam,akkor 2 havonta volt ilyenem... amikor 82, akkor meg 2 évente. Most a 92-az 92. No, nyomok is vissza egy 10-est! Mozogni kell, mert egész nap majdnem csak ülök... nem tesz jót a kondinak! Megszületett az elhatározás, hogy hétfőtől aktivizálódok! Hétfőtől...
Azzal nem lesz gond... maximum segítetek holnap levenni a lovamról! Egyszer hazamotoroztam Mosonmagyaróvárról úgy, hogy ott feltettek a motorról, itthon meg levettek. Út közben semmit nem éreztem, de utána egy hétig nem bírtam mozogni. A tervem a következő: Feldaruzom magam a pacira holnap reggel, majd leesem róla Adonyban, és azonnal helyszíni érzéstelenítő kúrát kezdek!
Jó reggelt!
Ez nem kizárt, ha 5.40 előtt keltél!
Reggel elcsúsztam a fürdőszobában... alig bírok menni! Kéne egy új derék... nincs valakinek egy alig használt, ami elbírja a macitestet?
Egyedül megyek, de a bátyámékkal ott találkozok, mert ők elmennek csütörtökön és tesznek egy turát, még előtte Németországban és Csehországban, így csak szombat este találkozom velük, és vasárnap együtt jövünk.
Azért a dolog nem ennyire vészes. Az, hogy jobban csúszik, csak azt jelenti, hogy nem tapad annyira.
De azért smirglizni nem kell! Elég, ha picit óvatosabban közlekedsz az első 1-2 száz km-en.