Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pagyag!

Azért a dolog nem ennyire vészes. Az, hogy jobban csúszik, csak azt jelenti, hogy nem tapad annyira.
De azért smirglizni nem kell! Elég, ha picit óvatosabban közlekedsz az első 1-2 száz km-en.
Még az a szerencse, hogy a "nagy" reggeli leülést elntéztem zuhanzás előtt! Komoly fejtörést okozna most, hogy hogyan is fejezzem be...
Dzsoki!

Azért most így a képeket nézegetve, lehet, hogy átértékelem a próba körről tett véleményem!
Naggggyon szupi a gép!
Már lelki szemeim elött van ahogy Teddy kinéz Össze vissza bekenve mindenféle kenöccsel, teleszedve magát minden gyógyszerrel Azért néha írj, hogy tudjuk, hogy egyben vagy még
Amúgy pedig mielöbbi jobbulást
Flectorral bekenve, Diclofenac tabival rásegítve... ha ez sem segít, jön a nagyágyú! Sirdalud tabletta. No, az kiüt rendesen... egy napig fel sem bírsz kelni, de utána penge.
Viszont azt ma délben be kell vennem, hogy holnap "tiszta" legyek!
No, éljenek a kemikáliáááák!
Flector vagy Voltaren kenőcs Ted!
De egy-két napot min. feküdni kellene, mert rosszabb lesz, ha terheled! 17 éves tapasztalatom van benne, persze nem biztos, hogy ugyanaz, ugyanott...stb.

ÚÚÚÚÚÚÚÚ besz.rok. Nagyon fááááj! No, most "rííííttam" ma utoljora ezzel kapcsolatban!
Címeres téglával... így Nyuszi és Zs is örülhet a derékfájásomnak!
Bepermetezek szombaton!
És ha jól tudom az a bizonyos B6 és B12 a sörben is fellehető!
Elég ha az övtáskát telepakolod téglával, az visszahúz... Szívesen segítek ha tanácsra van szükséged
Teddy!

Ha fáj a lumágód vegyél béres cseppet, szedd a maximumot a használati utasítás szerint, és a 3-4. napra kutya bajod. Nekem ez az egyetlen dolog használ, de ez 15 éve.
A béres cseppben lévő b vitamin fajta a kiszáradt csigolyák közti részt feltölti nedvességgel és megszűnik az idegi nyomás!
Uff, én beszéltem!

Ja, és a béres csepp nem összeférhetetlen az alkohollal, mint egyes gyógyszerek és fájdalomcsillapítók!
Most kell elkezdenem fogyózni! A pocakom húzza előre a gerincem. Amikor 102 kg-os voltam,akkor 2 havonta volt ilyenem... amikor 82, akkor meg 2 évente. Most a 92-az 92. No, nyomok is vissza egy 10-est! Mozogni kell, mert egész nap majdnem csak ülök... nem tesz jót a kondinak! Megszületett az elhatározás, hogy hétfőtől aktivizálódok! Hétfőtől...
Jó reggelt!

05.00! Mindig.

Ez alighanem lumboischialgia! Évente kétszer egy-egy hét fekvés nekem is becsúszik ennek okán.

No, az szép. Én akkor még fordultam egy jót a barlangomban. Vissza is bújnék most szívesen...
5:30-kor . Még nem is lett volna gond, ha nem éjfél után kerülök ágyba, és nem egy kretén ügyf. miatt kelettt volna bejönni dolgozni .
Azzal nem lesz gond... maximum segítetek holnap levenni a lovamról! Egyszer hazamotoroztam Mosonmagyaróvárról úgy, hogy ott feltettek a motorról, itthon meg levettek. Út közben semmit nem éreztem, de utána egy hétig nem bírtam mozogni. A tervem a következő: Feldaruzom magam a pacira holnap reggel, majd leesem róla Adonyban, és azonnal helyszíni érzéstelenítő kúrát kezdek!
Teddy!
A mociülés jól bírja a macitestet!
Jó reggelt!
Ez nem kizárt, ha 5.40 előtt keltél!
Reggel elcsúsztam a fürdőszobában... alig bírok menni! Kéne egy új derék... nincs valakinek egy alig használt, ami elbírja a macitestet?
Jó reggelt!

Teddy koma, hamarabb keltem volna mint Te?
Egy kis gumifüstöltetés is megteszi. (a hátsót legalábbis)
Persze ha szakad, akkor telefonon értekezés/!
Hát persze, legfeljebb mi hasogatjuk a fát, vagy segítünk bevásárolni!
Egyébként mára is szar időt mondott, azt majd meg döglöttem!
Egyedül megyek, de a bátyámékkal ott találkozok, mert ők elmennek csütörtökön és tesznek egy turát, még előtte Németországban és Csehországban, így csak szombat este találkozom velük, és vasárnap együtt jövünk.
Késő....én má lefürgytem..

Az nagy kaland lesz! Gondolom, nem egyedül mész

Láttom mindenki lassan motort cserél, de én hű maradok, és kitartok.