Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én akkor is lefürgyök.
Jővő héten megyek Brno-ba a Moto gp-re

Régi nagy álmom élőben nézni és HALLANI a gépeket, mosd "összekuporgattam" a jegy árát és a legrövidebb úton 420 km, elmotorozok.
köszi! Igyekszem!
Jóccakát!

Aki eddig nem tette, az most máááá" NE FÜRGGGGYÖN LE!
Szoktak ilyet is csinálni. De szerintem, ha óvatos vagy, azzal rendbe teszed a gumit. Nem kell tőle félni, csak vigyázz! Egyenesekben kicsit megfékezgeted őket, a kanyarokban meg figyelsz, aztán jól van! Tényleg nem ördöngősség.
Az is szokott segíteni, ha homokos úton mész egy kicsit. De akkor meg tiszta gány lesz az új paci. Ügyes vagy te, megoldod szerintem minden furfang nélkül!
Fülllesmackó mond most nék-tek szép-meséket gye-re-kek! Ked-vencem a friss méz, s más fi-nom fal-atok, de a-zért szer-et-tek, hogyha kövér is is vagyok... Brumma-brumma-brumma, brumma-...

Eztet dúdolom!

Jóéjt Népek! Elvermelek, mert holnap erős dolog lészen...
Ohh értem! Köszönöm szépen a tanácsokat!

Úgy néztem,hogy ha szerencsém lesz akkor a Balatonboglár -- Kaposvár szakaszon talán pont nem kap el az eső,de akkor ennek ellenére tényleg nagyon óvatosnak kell lennem.

Olyat nem lehet csinálni,hogy veszek egy nagyon finom anyagú csiszoló papírt és mikor hazaértem egy kicsit végigcsiszolgatom a gumik felületét ezzel a finom csiszolópapírral? Bár Boglár - Kvár kb 60km. Addigra talán megkopik a dolog...

Igen-igen-igen!
OK!

Igyekezz még jó időben ideérni! A szüret meg ráér! Úgyis a jégbort preferáljuk.

Hi!

Igen, állítólag még rajta van egy réteg, ami az öntőformától való elválasztás érdekében szükséges. Ez kb. 50-60 km alatt lekopik.
De vannak itt nálam szakemberebbek akik pontosan el tudják mondani neked.
Az tuti, hogy nincs még megfelelő tapadás az új gumikon egy darabig. Csak óvatosan!

Grat az új verdához! Sok balesetmentes km-t!

Úgy beszéltük, hogy az augusztus nekem nem jó. Szeptemberben az utolsó hétvégém szabad. Ugyanis beíratkoztam a pécsi motoros napra. Így a tervezett 22-i szabad hétvégém is betelt! Mire meglesz a szüret ott leszek!
A hírek igazak! Az első 2-300 km alatt folyamatosan kell bekoptatni a gumit. Ugyanis a teljes futófelüleletn rajta van az a bizonyos csúszós anyag, ami a formából való könnyebb kiszedést segíti a gyárban. Alattomos dolog, de odafigyeléssel...egyre-egyre mélyebbre döntéssel szépen lekoptatható. Esőben viszont tényleg nagyon vigyázz... pláne a körforgalmakban...
Ami "gyilkos" ilyenkor: nedves út + "fehér" aszfalt és nedves út + új aszfalt.

Óvatosan gyere haza, ha száraz, ha vizes az út!
bandi bandi bandi
igaz, ezért többen furgonnal viszik a motort....
Köszi Viktor!
Rögtön tudtam, hogy nem rám gondoltál!
Jövő hétvége: Baja - CR?

Szombaton hozom haza a gépet Balatonboglárról.
Remélem nem fog elkapni az eső az első közös utunkon. pláne új motorral.
Sok embertől hallottam hogy a szalonból hozott új motorral azért is vigyázni kell mert a gumik nagyon csúsznak!? Ez igaz? mert állítólag a gumin van valami védőfelület ami, amíg le nem kopik addig nagyon csúsznak az új gumik, és nem egy emberke már elperecelt a szalonból kijövet az új motorral.
Helló Mindenkinek

Nagyon szép!

Mármint Bandika
Hát még élőben!

Ted? Mikor jössz végre errefelé?

Húúúúúúúúúúúú, de csecse!
Na itt van Bandika!
Sokáig tartott, nehézkes volt, de cserébe jó béna képek lettek!

Ezek nem nők... hanem állatkák! Nem kicsik... valószínű, hogy nem "betegek" és azért ilyen soványak. Elmeileg viszont van mit faragni rajtuk...
Há pont azé! Hadd lássuk, milyenek a NŐK!
Mert feletébb... hmmmm, hogyismondjamcsak... "nemszép".
Miért nem rakod ide fel őket
Próbáld ide
oil5@invitel.hu