Nagyjából egyik motorról sem ér le biztonsággal a a lábam ... és a v-strom az álom. .. és már vannak erre megfelelő eszközök. .. és van egy csomó alacsony pasi, aki ugyanúgy alkalmazza. A túramotorok, ugye magasak... Sajnos ezek tetszenek.. :-D
Sikerült találnom egy nagyon jó anyagot! Nézd meg a videót is, benne lesz a lényeg. Én próbáltam is mind a kettőt, és egyszerűen sokkal jobb az új DL 650.
A páromnak 1000 V-stromja van... az valami álom, de sajnos nem ér le róla a lábacskám :) Sőt.... a 650-ről sem... szóval majd valami "szakemberrel" kell majd beszélnem ülésmagasság ügyben :DD.
Zümmögős 600....ezt sem hallottam még így megkülönböztetni 2004-2005 környéki darabokat nézek.
..hacsak a szomszéd nem adja el a régebbi sárga nem zümmögősét.
Na azt átnézés nélkül megvenném. Nagyon rendben van. Olyan mint én...állandóan buzizza...mi több ez sem sok esőt látott...
..De nem akar megválni tőle..nagyon szereti.
A lényeg az, hogy jólérezzék magunkat a társaságban. Teljesen mindegy, hogy milyen géppel gurul az ember, a közös téma a fontos. Valószínű, hogy nekem sem a Gs lesz az utolsó motorom.. nagy álom a "kicsi" V-strom :)))))).
Ez azért van, mert régen majdnem mindenkinek ez volt.....
De ugye az idők és az igények változtak - de ez a topic vonza az általában jófej embereket. És bár nekem is már majd 8 éve hogy elment a GS-em, de még mindig bejárok ide, mert jó arcok vannak, akikkel már több esetben össze is futottam (utoljára a tavalyi évadzárón)
Beton mögé a Dunakeszi madarasteszkó letérőjénél szoktak.
De ott ótómatikusan 80 a max speed.
Amúgy kocsival mindenhol 120 a max-om.
Pont ilyen miatt.
Motoron nem de ott nuku rendszám elöl.
Azt akkor már nem is említem, h lev.szűrő 18e km, szelepellenőrzés, gyertya stb. 24e km, de mivel a gyertya íridiumos, szerintem qrvára nem érdemes annyinál cserélni, bár én pont lecseréltem.
lyik_a_jobb
Sikerült találnom egy nagyon jó anyagot! Nézd meg a videót is, benne lesz a lényeg. Én próbáltam is mind a kettőt, és egyszerűen sokkal jobb az új DL 650.
Ez olyan mint a csípős kaja.
Megeszem és szaladok valamit inni mert csípős.
..hacsak a szomszéd nem adja el a régebbi sárga nem zümmögősét.
Na azt átnézés nélkül megvenném. Nagyon rendben van. Olyan mint én...állandóan buzizza...mi több ez sem sok esőt látott...
..De nem akar megválni tőle..nagyon szereti.
Holnap egy Duna part pesti oldali gurulás Szob felé esetleg?
Nem összetéveszteni Abonyt Adonnyal!
A lényeg az, hogy jólérezzék magunkat a társaságban. Teljesen mindegy, hogy milyen géppel gurul az ember, a közös téma a fontos. Valószínű, hogy nekem sem a Gs lesz az utolsó motorom.. nagy álom a "kicsi" V-strom :)))))).
Ez azért van, mert régen majdnem mindenkinek ez volt.....
De ugye az idők és az igények változtak - de ez a topic vonza az általában jófej embereket. És bár nekem is már majd 8 éve hogy elment a GS-em, de még mindig bejárok ide, mert jó arcok vannak, akikkel már több esetben össze is futottam (utoljára a tavalyi évadzárón)
600-as vagy 1000-res?
Ha 600-as akkor melyik?
Régebbi (2 téglalámpás) vagy az új (zümmögős)
De ott ótómatikusan 80 a max speed.
Amúgy kocsival mindenhol 120 a max-om.
Pont ilyen miatt.
Motoron nem de ott nuku rendszám elöl.