Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én megvenném simán ha ezt a modellt keresném. Baja nem igazán lehet, viszont olcsóbb jóval mint a konkurencia... (mint ahogy írtam nem is olyan rég, a szegény tisztességes eladókról)

Évi 15ezer kilométert hajtott a motorba... ami nem egy extrém sok, szóval valószínű hogy a drágábban kevesebb kilométerrel hirdetettek egy részében is lehet már ennyi kilométer.. ez viszont full leinformálható, az pedig sokat ér.
na ez mennyire őszinte... ennyi van benne baze, 120ezer, na és ez valós, nesze 750....meg van egy kis puff is, de ez aztán igen... 120... 750 ...én vagyok csak hülye?

http://motorcenter.honda.hu/us...

Gyártmány Honda
Típ
us CBR 600F
Évjárat 2006
Megtett km 120000
Leírás Teljesen gyári állapotban. Ilyen szervizkönyvet még nem láttál! A km valós. Az összes szerviz precízen, pontosan 6.000 km-enként elvégezve egy helyen, azaz nálunk. A motorján nem is lehet hibát találni. A jobb oldalán esés nyomok a kipufogón, tankon és a fej idomon. Ettől eltekintve minden rendben rajta. Az ár pedig önmagáért beszél. Új gumiszett Michelin Pilot Power3 2CT és gyári új láncszett.
Ár 750000
SV- vel én sem tudtam 140-nél lassabban menni. Egyszerűen szeretek felváltani 6-ba, ha már egyszer 6-gangos és ez 120-140 között ideális az SV-nél.
És az a röhej, hogy sokszor áltálalános fordulatszám mellett erősebbnek érzed mint a papíron erősebb társait /pl. 600-as sor4-ek. / A steril villanymotor hatás miatt pedig tuning kipufogóban kell gondolkozni, ami miatt eltűnik az alul amúgy is kevés nyomaték és meg is nőhet a fogyasztás.
A csőlátás miatt lehetett, az meg a nagy tempó miatt...
Egyébként ma eszembe jutottál. Isteni piskótát ettem....
Itt vagyok erősíteni. ;-). A megalomániáról csak annyit, hogy sajnos igaz a magyar emberre.. én mindig beérem azzal ami van. ;-). Sok barátom mondta, hogy majd egy éven belül kimotorozod az 500 ccm-t.... hát még nincs meg egy éve, de nincs is ilyen érzésem. A gs-kém is elvisz ahova kell.
Pedig a motorozás veszélyes.
Pont mint a szakadék.

http://youtu.be/5WsK4-tlWxI
Aham :-D . Nagyon köszönöm.
Elég kemény volt kivárni de legalább mindig volt cél amiért lehetett dolgozni. ;-). Szerintem is jó választás volt, nekem eddig bejött. ;-). Természetesen vannak szebb, nagyobb és jobb gépek, de megfelel. Még kezdő vagyok a "vezető pozícióban" s azt hallottam, hogy egyik legideálisabb kezdő motor. Igen. . Csak most leltem rátok. ..de már tudom, hogy hamarabb kellett volna. Ilyen kedves fogadtatásban rég' volt részem. ;-)
hát...későn láttam meg
Hali!

Fini! Üdv MI nálunk!

Nekem is még GS-em van!

És már csak 6 napig hirdetem! Valószínűleg az idei szezont is együtt guruljunk meg.
Há 140-el a nulláson motorral tépni a trafinál?
nem kocsival voltam teee
Há 140-el a nulláson kocsival tépni a trafinál?
Nem is. Ezt meg honnan veszed?
jól beszélsz!
kis atyai aggódás volt a kérdésem...
Most már te leszel a kedvenc, annyira kevés GS maradt a körben. Tele vagyunk fake GS fórumozóval. Te egy üdítő kivétel vagy.
Pedig jó motor ez. Épp ma mentem vele és állapítottam meg, hogy magyarországi körülmények között / útviszonyok, forgalom, életkörülmények, pénztárca, időhiány stb./ sokszor még ez sem motorozható ki és hogy kis felesnek becézik, ez is inkább egy fajta megalománia. Nem tagadom bennem is megvan ez a hajlam / 900-as Hornet tetszik /, de egyenlőre maradok ennél. Ez egy stresszmentes "csomag", amit jól ki tudok használni, nem én függök tőle, hanem inkább fordítva.
Én a kocsival voltam így, hogy jogsi után 5 évre lett csak. Azért motornál még keményebb lehetett.
Szóval lassan 1 éve vagy GS tulaj, és csak most leltél ránk? Egyébként tényleg jó választás volt, bár mindjárt megjelenik valaki, aki szerinte ez max. csak a második legjobb megoldás lehetett...
éééén !?
naked-ben csak a mkp.t szeretem, motorost (pláne hölgyet!) kevésbé.
de a te értelmezésed is egy alternatíva
Ha minimum C kosár, akkor legalább annak a részednek biztosan sikere lesz!
Ataa Köszi a kérdést. 15 évig voltam utas. Nagyon sok helyen jártunk a párommal. 8 éve tettem le a jogsit, de sajnos a fránya anyagiak miatt csak tavaly tudtam megvenni a motorom. Olyan motort kerestem amiről leér a lábam, ami kényelmes, könnyű karbantartani, keveset eszik, ja és elérhető árban adják. Így esett a választás a gs-re. Imádom. Tavaly augusztusban vettem és kétezer kilométert pörgettem bele eddig.
Azt majd mi eldöntjük...
Hááát... :-D. Nem hiszem hogy nagy sikerem lenne... :-D