Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen , én is olvastam róla.
előkeresem a szerződést és jövő héten meghallgatom mit mond a bank. lehet én értelmezem rosszul a levelet. aztán majd lépek tovább.

Mi volt a szitu, és hol?
"Motoros túra Indulási hely: Budaörs-AGIP kút (47.452937,18.956721)
Úticél: Velencei-tó É-i oldal - Sukoró VVSI evezőstelep (47.234541,18.623897)

Indulás: 2014-03-15 Motoros túra típusa: Felvonulás Max. létszám: Nincs korlátozás
Érkezés: 2014-03-15 Nehézségi fok: 1 Szervező: motorozz.hu
Megtett út: 0 km Várható utazóseb.: 50 km/h Túra azonosító: 5169
Résztvevők: 269 fő 196 motor Részletes lista "
jájjj...
Lehet nem ártana beszélni egy ügyvéddel. Az sem mindegy hogy a kereskedő, vagy a bank írja alá a szerződést. Egyre több pozitív ítélet születik ilyen ügyekben.
Egyelőre jegelem mert gyorshajtásos csekket várok
valakinek tapasztalata ?
ma kaptam meg az elszámolást a motor hitelről.
naiv és tudalan vagyok de valamit nem értek.
7 évre kötöttem a szerződést (persze hogy
"svájci")
én úgy gondolom (-tam) a 7. év végén 0.-Ft a tartozásom.a leírt tőketartozás és a fenmaradó 12 havi törlesztés összege köszönő viszonyban sincs egymással ! szopatóba vagyok ?
nem is t'om miről beszélsz !
nem is volt tolongás a "fogyiversenyre" !
egy FAGYI vagy serversenyre az igen, az menne...
Amúgy is már csak nyomokban tartalmazunk GS öccázat....mi leszünk a potrohos motoros fórum
Az arcodrók már nem is beszélve
Többek között nekem is.....de azt hiszem ,hogy itt nem sokunknak kicsi a bélése
Nekem pl. a hasam is nagy.
Miből merészeled azt gondolni ,hogy csak a szánk?
Nem tűnik izgulósnak.
Ne izgulj jó fejek ám, csak a szájuk nagy!
ÖÖÖ..Csaj...vagy meleg vagy?..Már a szívatás végett?
Az enyém is eltűnt....de azért küldtem rá egy mailt..persze anyanyelven (csatolva a google fordító linket ahogy ő szokta)
Kedvesen utaltam a családjára,szeretteire...nagy és maradandó fájdalmakra...stb..Természetesen a saját stílusomban
Remélem olvassa.
Erősen hajlok a Fazék felé...de már nagyon tudom ,hogy mit nem...és iszonyat határozott vagyok...
...asszem..
..valahogy,talán..
"Csak hát ezt szinte senki nem értékeli, még az se, akinek amúgy a legnagyobb szája szokott lenni ilyen téren."

Én akkor ilyen kivételes eset vagyok, mert tisztességesen adtam el és "sokat" futott motort vettem következőnek is..
Rendben, de ez a ritkább no meg ha ez bejön 10-ből csak 1X már akkor is megérte a tetűnek...
Mert a nagyon kedves vevőnek erre van igénye. A vásárlók rendszerint olyan hülyék, mint a segg, új motort akarnak egy szarabb állapotú használt áráért. Nem fognak kapni, de ha az illúziót meg tudják venni, az már jó nekik. Úgyse vallja be soha senki, ha egy nagy rakás hulladékot vett...
Ezek mellett én is annak a híve vagyok, hogy adjuk reális áron a dolgokat, nem tekergessünk órát, stb. Csak hát ezt szinte senki nem értékeli, még az se, akinek amúgy a legnagyobb szája szokott lenni ilyen téren. Nem véletlen, hogy amikor a GS-emet hirdettem, őszintén leírva, hogy törve volt és annyi km-rel, amennyit futott, összesen egy telefonom volt rá másfél hónap alatt, igaz az el is vitte.
Nem igazán fogja a többséget érdekelni, ha megtudja a kilométert. Eljön, megnézi, bólogat..aztán elmegy. Szerintem sokan csak azért mennek el bevallottan sokat futott de karbantartott motorokat megnézni, hogy legyen viszonyítási alapjuk (mert még az életben nem láttak olyan motort amiben több lett volna óra szerint 30k-nál). Aztán ha ez a viszonyítási alap megvan, elmennek ábrándot venni..és kiszűrik azokat a visszatekert órás gépeket a pakliból amik, nem néznek ki jobban, vagy egyenesen rosszabbul néznek ki mint a referencia gép.
Ekkor sikeres a kalandjuk, hiszen lesz egy óra szerint keveset futott motorjuk, amiről már ők is majdnem elhiszik hogy valós a kilométer.. vagy nem sokkal több mint ami az órán van (egyébként meg keveset tekerni minek? szóval ez is egy önámítós gondolat)
Nekem nem ott van, ahová a forgalmi szerinti lakcím szól, így akár el is jöhet szétnézni. Ha meg onnan ellopja, ahol áll, akkor megérdemli, vigye!
Én pl. a gs-hez és a ciberéhez is vezetek egy doksit, mit mikor, mennyi km-nél cseréltem, javítattam, hol-mennyiért vettem az alkatrészt. Ha jönne vevő, azzal kezdeném, h olvassa el. Persze lehet ilyet is gyártani bárkinek utólag. Na mindegy, lehet én vagyok a fasz.
Bármit, kiderül a lakcím és körül lehet nézni, hogy milyen körülmények között tárolják a gépet.....