Mondjuk Budakeszi az nem egy szar környék... szóval el tudom képzelni, hogy a helyi viszonyok között simán lehet ilyen árakon dolgozni, mert ki fogják fizetni.
Példának okáért, Budán, a Duna parton én se azon lepődtem meg hogy 700 a limonádé..hanem hogy ennyiért sört is ihattam volna
Az 1500 az a pólus utáni éjjelnappali gumisnál volt de nincs centrírozás.Hátsónál tökmindegy de elsőt nem bíznám rá.
Az 1000-es meg Aszódon.Bár az egyszer vót eddig.Kérdés mindíg ennyiért teszik e.
Lassan kiderül.Kell majd gumiznom.
Motorgumista.hu-n rendeltem meg, és a Budakeszi Hofmann műhelyt választottam. 60 volt a két gumi, és 9850 forint a szerelés. Mind a kettő H-s gumi és gyári méret.
Szép arra a táj.Én ma jártam arra,Szob-Nagybörzsöny-Kemence-Vác-Göd.Apropó!Láttam ma egy GS500-as kollégát Gödön,úgy 1/2 5 körül.Nem ismeritek őt esetleg?(látom igen összeszokott csapat vagytok)
Nekem a cucc kell nem a píz abba nem tudom dugni a kanócot.
99,8-as az elismertsége a kinyainak szóval meg kéne jönnie.
Amúgy másik szimpla verzió.link
Jónak tűnik. Most , mielőtt gumit választottam volna, bújtam a netet és itt a fórumot rendesen. De valakinek ez, valakinek az jött be. Metzeler lett, aztán majd kiderül. Egyenlőre nekem nem a gumi és a motor a szűk keresztmetszet.
Példának okáért, Budán, a Duna parton én se azon lepődtem meg hogy 700 a limonádé..hanem hogy ennyiért sört is ihattam volna