Hát mikor én volt qrvára nem volt kedvük dolgozni.
De épp most néztem, h nem ma volt.
Első gumi METZELLER LASERTEC 18.900,- + 2.500,- szerelés Chiliriders-Budakeszi (2011.03.22)
Mielőtt kiválasztottam a szervizet, megnéztem a véleményeket is. Róluk jót olvastam. Amikor odaérte, 10 perccel előtte, már vártak, egyből neki is ugrottak. Modern, tiszta műhely, kb. 40 percig szerelték. A szerelés árában minden benne volt, új szelepek, ki és be-szerelés, centírozás, és a gumikat nitrogénnel töltötték fel. A srácokon látszott, hogy élvezik, amit csinálnak. Szóval csak azt akarom kihozni, hogy az ilyen szervizekben nem sajnálom azt a plusz egy ezrest, nekik is pénzt kell keresni.
Mondjuk hobbiból lehet aká ingyen is, de ha ez a megélhetés akkor ki kell számolni, hogy mennyiért éri meg hozzányúlni......a szerviz nyitás anno nagy csalódás volt......
Mindenképpen. Terveim szerint pörögni fognak bele a kiló méterek rendesen. Ami most idegesít, az a kuplung megcsúszása magas fordulaton. Mintha már olvastam volna ilyesmiről itt, mindjárt keresgélek is kicsit, hátha megtalálom.
Lehet, de én csak a ki-be szerelésről beszélek. Azért a gs-ből és a ciberéből is kikapom akár az elsőt, akár a hátsót max 5 perc alatt és én nem szerelek minden nap x kereket.
Mindegy, mindennek ára van.
No igen, a gumin megvan a haszon bár szerintem ha egy gumis csak egyszer belefut egy olyan tulajba aki kifizetteti vele ha véletlenül lehúzza a fényezést a felniről az ezután nem fog 1000-ért még kiszedett kereket sem szerelni. ...sok helyen ezért nem vállalnak már motor kereket...
Messze ők voltak a legolcsóbbak, de ha annyiért adták volna mint a konkurencia, akkor is oda mentem volna szerintem. Összesen kb 10-15k-val volt kevesebb az egész procedúra mintha máshol csináltattam volna.
Hááát nem annyira kicsi egy nagyobb gépnél no meg az anyagi felelősség, igazából az első-hátsó+szerelés elvisz vagy egy órát és egy szerviz óradíja nem kevés......én anno 2500-ért csináltam/kerék....ma már nem tenném annyiért....
Nem hiszem hogy azóta drágább lenne, de a revolutionmotornál kerekenként fizettem egy ezrest plusz 500 forint volt a két új szelep. Nekem semmit nem kellett csinálni, csak várni. Ha Budapesten ér megint a gumicsere, legközelebb is hozzájuk fogok menni.
A gumicsere közben figyelmeztettek hogy szar az egyik első kerékcsapágyam is, szóval nem csak az elvárható minimum szintet hozták.
De épp most néztem, h nem ma volt.
Első gumi METZELLER LASERTEC 18.900,- + 2.500,- szerelés Chiliriders-Budakeszi (2011.03.22)
Mindegy, mindennek ára van.
A gumicsere közben figyelmeztettek hogy szar az egyik első kerékcsapágyam is, szóval nem csak az elvárható minimum szintet hozták.