Az első nekem nem reális, mi a faszt tudok csinálni egy rendszámmal? Szvsz. és meg is írom, hogy lekérdezem a zöldkártyát, hogy lopott-e, ügyfélkapun...ennyi... létezik-e a motor.. a jó az lenne, ha látnám, hogy a legutóbbi vizsgán mennyit írtak be km-nek... na szerintem ettől félnek.
A második felvetésed jogos, ez para.
Háát, mondjuk ha el akarnék adni egy motort és telón megkérdezi valaki a rendszámot akkor én sem mondanám meg, majd ha személyesen találkoztunk talán, illetve akkor már látszik. ....amúgy ma már az is meleg ha házhoz jön a vevő jelölt, találkozunk egy áruház parkolóban, próba, pénz és tárgyeszköz csere oszt jónapot, nem kell a háznál, hogy próba után elköszönünk mondván nem kell neki és valamelyik éjjel meg eltűnik a gép.
Tegnap írtam a hasznaltmotorok.hu-ra, hogy van egy csaló hirdetés, csatoltam a levelezést is és képzeljétek, most írtak, hogy levették!
Legalább valami működik!
Tök segítőkész eladó, mindenre válaszol, sztorizik, majd.... megkérdezed a rendszámot, hogy szeretnéd lekérdezni és többet nem válaszol! Eltűnik... persze mindeben 15-30ezer km van...10 évesen... hát hogyne... faszért kell tényleg ennyi csaló fasz!
Másik:
Írok a kereskedésnek és mintha száguldana a piac, le sem szarnak napokig... olyan kurva jól megy a bolt, hogy nem is kell válaszolni? Szerintem csak análok és kész.
Hali!
Ne már, csak egy tárcsa, laza menet, ...
Ha használtat veszel, felkészülhetsz némi költségre, mondjuk legyen tarcsiban egy kiló, szvsz. te még ebben bőven benne kell legyél, no para!
VAgy csak nézelődj a környéken?!
Amúgy mit szeretnél venni?
Én most csinálom a "B"-t...
Holnap lesz a vizsga.
Decemberben végig kocsikat néztem, de ami messzebb van, mint 80km-er, azt rögtön dobtam.
Végül ~200km lett az eredmény, de csak azért mert a Ewing család kocsiját veszem meg:-))
Én inkább azt rühelem, mikor jelentkeznek, ígérnek mindent....szabaddá teszem magam....és cseszik eljönni.
Bár lehet, hogy ez azért van, mert a telefonban lealapozom, hogy próbakör csak a KP átadása után van:-))
Vagyis hirtelen már nem olyan jó móka az ingyen motorozgatás:-))
Na ettől én nagyon félek ,hogy az örömbe üröm vegyül! ellenben még nincs fél éve ,hogy vetted...ergo az új törvények szerint az eladónak vállalnia kell valamilyen garanciát...
Nézz utána...hátha lehet valami kármentést csinálni..
"László Atya" (Szfvár. )innen inul oszt vissza pár motorral.. Invitált, de nekem nincs sok ingerenciám 150-160 db motor között 50-nel vonulni.
sértés nélkül, de nekem ez jutott eszembe : http://youtu.be/wY2JJ078-QI
Ebben igazad van . Én is most szaladgálok jobbra balra ugyanis mostanában a jó idő miatt már tudtam menni egy ezrest a motorral, és kiderült hogy a kis eldoles annyira jól sikerült hogy megnyomta a csúszó csapok vasat is, és a tárcsa is görbe lett az egyik oldalon elolvastam... Természetesen a gyári tárcsa darabja 80-90 ezer Ft.... Még jó hogy csak az egyiket kell cserélni...
Szóval, eldöntöttem, hogy soha többé hasznalt motor, inkább iszok Lidlis sört 6 évig megint mint az Er 5- nél...
Nem kell messzire menni, csak be kell kukkantani a kupola alá a félkörívbe.
Visszatekergetős-hazudós faszokat meg pláne nem értem, szerintem ezek azok akik 60 fillérért még az anyjukat is megba...