Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esküszöm megoldom neked vhogy, mert már nagyon rá vagy kattanva a sütimre
Akkor tedd bele zacsiba...és csúsztasd a börrucid alá...igaz ,hogy az alakodon rontani fog....de kit érdekel ...ha én jóízűen majszolom
Elméletileg igen.
Kajáldák szoktak lenni ünnepnapkor is nem?
Akkor réteses sincs
ezzel egy próbléma van még nincs konzozlom
de már készül
Szerintem ahogy tegnap írtam írj be a tetsző motorok topicjaiba, akik rendszeresen fórumoznak még ha akarnak se tudnak nagyot kamuzni hisz a gépek élete ott van leírva.
Azt hiszem most lett tele a tököm a motorvásárlással.....Szerintem ezt az évet ki fogom hagyni..
A sok kamu,órapörgetős,mindenkit hülyének nézős, hazudozó aranyáras szarától megcsömörlöttem..
Áprilisig még eljárkálok a nyugger vassal...oszt annyi.
A Világ faszát is el lehetne költeni utazásra..oszt ha meg kamu volt a telefonban akkor baszkodjam ki a fogaikat?..Azzal sem lennék előrébb..
..én nem futnék össze itt sem...ha máshol sem....mert azt minek..
..ellenben rétest ennék....
...MegaztánaMónisütinélkülnemisjöhetelvileg
120.
akkor nincs más hátra maradnak a 100amperos vackok
ismerős vartát vett a drz-ben, jobban tolerálta a téli leállást mint a yuasa
Ebben igazad van, de évente egyszer kibírjuk na meg ekkora tömegben igen ritkán sikerül menni és a hering vagy birka érzés is kell a teljessé váláshoz. .....és persze itt sikerül néha olyanokkal összefutni akikkel máshol nem sikerül.
Na ezt nem szeretném.
akkor alul kell faragni
Nem.Az ülés van felette..............nem tudom lecsukni.
nem engedne felfelé másfél centit? ahogy nézem a többi méret jó lenne
nekem ilyen van az xt-ben elég jól tekeri(van akinek 3.éve hibátlan), bár a kábelokon kicsit trükközni kellett, de nem kellett toldani csak kitalálni merre menjen
Veszprémi protektoring nézés nem érdekel?
151x87x106-os a 9-es.Csak ez a méret jó.
Ördögöd van , eltaláltad
Lehet magánszemély. Előtte úgyis felhívom.
Csak szólok hogy szombat marc.15 max kirakatból nézed az inget.
Sajnos nekem is kell vennem akksit.. yusaya van benne... hiába töltöttem rá, alig akart beindulni.... mondjuk még a hétvégén rápróbálok, és ha nem, akkor venni kell egy újat. :(
Közben én is elgondolkodtam ezen.
Viszont egy rétes, meg egy Veszprém körüli motorozás, esetleg egy langallózás érdekes lehet. Tetszik a Balaton-felvidék...
Ezen én is gondolkoztam, hogy rohadt sokan lesznek!
Én biztosan nem mennék azzal a motorozz.hu brigáddal...kétszer voltam 1 évadnyitó..és egy másik progi....agyfaszt kaptam a tempótól és a ritmustól...
..mondjuk ennyi emberrel konvojozni nem egyszerű..