Szerintem ahogy tegnap írtam írj be a tetsző motorok topicjaiba, akik rendszeresen fórumoznak még ha akarnak se tudnak nagyot kamuzni hisz a gépek élete ott van leírva.
Azt hiszem most lett tele a tököm a motorvásárlással.....Szerintem ezt az évet ki fogom hagyni..
A sok kamu,órapörgetős,mindenkit hülyének nézős, hazudozó aranyáras szarától megcsömörlöttem..
Áprilisig még eljárkálok a nyugger vassal...oszt annyi.
A Világ faszát is el lehetne költeni utazásra..oszt ha meg kamu volt a telefonban akkor baszkodjam ki a fogaikat?..Azzal sem lennék előrébb..
Ebben igazad van, de évente egyszer kibírjuk na meg ekkora tömegben igen ritkán sikerül menni és a hering vagy birka érzés is kell a teljessé váláshoz. .....és persze itt sikerül néha olyanokkal összefutni akikkel máshol nem sikerül.
nem engedne felfelé másfél centit? ahogy nézem a többi méret jó lenne
nekem ilyen van az xt-ben elég jól tekeri(van akinek 3.éve hibátlan), bár a kábelokon kicsit trükközni kellett, de nem kellett toldani csak kitalálni merre menjen
Sajnos nekem is kell vennem akksit.. yusaya van benne... hiába töltöttem rá, alig akart beindulni.... mondjuk még a hétvégén rápróbálok, és ha nem, akkor venni kell egy újat. :(
Közben én is elgondolkodtam ezen.
Viszont egy rétes, meg egy Veszprém körüli motorozás, esetleg egy langallózás érdekes lehet. Tetszik a Balaton-felvidék...
Én biztosan nem mennék azzal a motorozz.hu brigáddal...kétszer voltam 1 évadnyitó..és egy másik progi....agyfaszt kaptam a tempótól és a ritmustól...
..mondjuk ennyi emberrel konvojozni nem egyszerű..
de már készül
A sok kamu,órapörgetős,mindenkit hülyének nézős, hazudozó aranyáras szarától megcsömörlöttem..
Áprilisig még eljárkálok a nyugger vassal...oszt annyi.
A Világ faszát is el lehetne költeni utazásra..oszt ha meg kamu volt a telefonban akkor baszkodjam ki a fogaikat?..Azzal sem lennék előrébb..
..ellenben rétest ennék....
...MegaztánaMónisütinélkülnemisjöhetelvileg
ismerős vartát vett a drz-ben, jobban tolerálta a téli leállást mint a yuasa
nekem ilyen van az xt-ben elég jól tekeri(van akinek 3.éve hibátlan), bár a kábelokon kicsit trükközni kellett, de nem kellett toldani csak kitalálni merre menjen
Viszont egy rétes, meg egy Veszprém körüli motorozás, esetleg egy langallózás érdekes lehet. Tetszik a Balaton-felvidék...
..mondjuk ennyi emberrel konvojozni nem egyszerű..