Térképes tervezést jobban szeretem, de látom így is miről van szó.
Lehet becsatlakozok Sukoró környékén, aztán Veszprémben leválok amíg meglesem a múltkor linkelt protektoringet...aztán "megpróbállak" utolérni titeket.
Ma is pöfögött 10 percet reggel.
Pöcc-röff...............Pedig vasárnap csak bikázva indult annyira szar az akksi.
Meg is lepődtem.
Jövőhéten már tényleg vennem kell egy vartát.
Akkor már nekem sem lesz az nekem sem.
Addigra megpróbálok annyit összeharácsolni, hogy ne legyen sürgős az eladás. Aztán eláll majd akár tavaszig-nyárig, hogy valaki a jó időtől felpörögve megvegye jó pénzért.
Szombat még jó lehet?
Van valami elképzelés?
Szlovákiába április-májusig nem szívesen megyek, mert ilyenkor még tiszta sóder minden arrafelé.
Nagyon nagy kört sem akarok leírni.
Most nem válnék meg tőle olcsón, mert ha el is adnám, pár hónap kiesne a maradék pénz pótlására hogy másikat vehessek.
Tehát ahogy Ganja írta, decemberben visszatérhetünk a dologra.
Térképes tervezést jobban szeretem, de látom így is miről van szó.
Lehet becsatlakozok Sukoró környékén, aztán Veszprémben leválok amíg meglesem a múltkor linkelt protektoringet...aztán "megpróbállak" utolérni titeket.
Molyolok hogy 120-nál nagyobb indítóáramos legyen de nemigen van ilyenben.
Pöcc-röff...............Pedig vasárnap csak bikázva indult annyira szar az akksi.
Meg is lepődtem.
Jövőhéten már tényleg vennem kell egy vartát.
Addigra megpróbálok annyit összeharácsolni, hogy ne legyen sürgős az eladás. Aztán eláll majd akár tavaszig-nyárig, hogy valaki a jó időtől felpörögve megvegye jó pénzért.
Lesz még napsütés, lesz még nyár :)
Van valami elképzelés?
Szlovákiába április-májusig nem szívesen megyek, mert ilyenkor még tiszta sóder minden arrafelé.
Nagyon nagy kört sem akarok leírni.
De amúgy ja..............munkanap alapból.
Tehát ahogy Ganja írta, decemberben visszatérhetünk a dologra.