Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fazék
Nem,a fazer a régebbi,fz6 újabb.
Nemeztmondom?
Fz6 inkább...
3/4 3kor indultam lefelé fenntről.
Fazék,fazék,fazék,fazék.
Ja, értem. Azt mondta jövő héten néz még egy 750-est, meg egy Fazert.
Sárga szarvasmarha.
kb annyira volt szar poén mint amennyire értelmetlen a kérdés....azt veszed,használod amelyikre telik,igény van,tetszik....
..nem komplikált...szerintem.
De most komolyan...egy ilyen mocival..egy 300 km-es túra...lófütty..
12 év alatt....valahogy baromira nem reális.
A szarom legalább 4 évet állt a garázsban letakarva felbakolva.... Anya faszfej pasija sem vitte túlzásba a használatát..mert szerintem csak pöcsnövelésre kellett neki....mégis többszöröse volt benne....pedig a tavalyi évben alig mentem..
Muhaha jót nevettem
Az első gumit,Michelin Macadamnak nézem,a banditon is ez volt a gyári,27e km-t bírt,mint a bakelit.....
Milyen színű a motor ?
Mert ha fekete akkor béna lesz rajta a rózsaszín......bár ha kocka forma akkor még dekorálhatod....a gömbölyű padlizsán táska sokat rontana a a megítélésén....bár ha előre teszed akkor bármi is lehet..
Ha csak dekor elemként kell...vegyél kicsit....sok kicsit..
Köszönöm mindenkinek aki jött velem "szar"nézőbe..
Remélem ,hogy a tulajnak is 3x több napot jósolnak a túlélésre...csak ,hogy őt is érje valami meglepetés..

Csak az nem lim-lom aki volt fönt Dobogókőn

sammyt láttam amikor ment lefelé...asszem
Ez jó kis karika volt.. Szárligeti lehajtó után jóval...már a híd után voltam amikor már nagyon vacak lett....félreálltam a pihenőnél..aztán csak kattogott az indításra.. gyors elsősegély..és fordultam is visszafelé...Mi több a moci is megtáltosodott...csak a kuplung ne csúszna..
Bocsi GS500F
Üdv!
Kis segítséget kérnék GS550F milyen oldaltáskát lehet rakni tud nekem segíteni valaki?
Köszi előre is.
Mi?
Nemtom, nekem vhogy nem volt bizodalmam ahhoz a géphez, de nem tudnék nyomos érveket mondani, h miért.
Nem mértük csak tapintásra, válszélességet néztek a fiuk. De az enyém 20000-el újszerű volt hozzá képest.
Meg is mértétek?
Az én féktárcsámnak a km-ek alapján 2x kopottabbnak kellett volna lennie. Persze használatfüggő.
Lesz vagy nem vétel?
Nem is 200, vmivel több, mert Érdtől 200.
DOT számot kellett volna nézni a gumin, mert elvileg a gyári volt rajta. Viszont szerintünk több volt abban a motorban mint 11 e.