Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönet, jó arcok vagytok!
Ganja, thx!
Ebben a korban már minden nap ünnep
Akkor Te is vaksi vagy Ganja mellett! Azt írtam!
Köszi, névnapom van
Nekem patkóvesém van (alul össze van nőve), szóval ha kilopják nem marad. Bár túl gyorsan hajtok ahhoz, hogy ilyesmi miatt aggódjak Ááá, de olcsó vagyok így ciderezés közben
Bakker...elrontottam...bár mindegy ,hogy "ü" vagy "i"....
Isten Sokáááá
Ehh..pedig nekem egy csomóan mondták ,hogy várják már a vesémet.....most akkor minek védjem..
Bár tudom hogy a google a legjobb barátom mégsem találom ezért kérdezném: motorbontó ami kerepestarcsán van csak burgmanokkal foglalkuzik vagy más suzukival is?
Szili nap, nem szüli nap!

Vagy "Isten Éltessen!" is van Krissal?
A lidl-kesztyűt màr 3-ève nyùzom tök jòl bírja.
Boldog Szülinapot Kiáltok Krissal mester!
Kényszerűségből (és méregből) vettem egy ilyet.

Tud valaki jobbat? Olyasmit nézegettem volna, ami egyúttal kompenzálja a nadrág és a kabát közötti zipzár hiányát, és mint egy köztes rétegként teljesen beborítva és melegítve a derekam lehetővé teszi a hűvös időben történő motorozást

Ezzel is szemezgetek, de nem tudom, hogy nagyobb felületet takar-e, ill. jobb-e mint ami most van?

Valakinek tapasztalat e téren?

Egy új kabát sem ártana lassan, bár max. esztétikai okok indokolják, na meg a tisztíttatás 16eFt-os ára

Utóbbiból mindenképp olyat nézegetek, aminek a hátulja jó mélyre lenyúlik, és akkor talán nem kellene a vesevédő. Krissal, Neked nem hasonlód van?
El is felejtettem: BOLDOG SZILI NAPOT KRISSAL!
Tökéletes, csak a többieknek ajánlottam volna, olcsó fos, de legalább van :D
Hogyé?
Meg van teljesen új gyertyám, 2 pólusú 4db NGK CR9EK. Ha esetleg érdekel valakit. (Már bele volt téve motorba, de 5km erejéig, tehát nem túl használt :) )
Szervusztok van egy tiszta új akkum. GS500-hoz kaptam édesapámtól, de közben én is vettem magamnak :/
Fel sincs töltve savval így tönkre sem mehetett.
Yuasa
Nézek egy sisakhálót és beszabom a helyére.
http://maritime.hu/ MI itt szoktunk venni gumizsinórt. Van sokféle színben és vastagságban.
csak van más színben is :
http://www.vesport.hu/ugraloko...
Erre azt szoktam mondani, hogy én szegény ember vagyok. Nem tehetem meg, hogy szart veszek, mert nagyon sokáig kell szolgálnia. A gazdag megteheti, hogy évente újat vesz, én nem. Pont ugyanez a karbantartással is. Mivel sokáig kell mennie a gépnek, azonnal javítani kell, ha valami hiba előjön.
Jó példa a Sidi Vertigo csizmám. 5 éve bírja és csak mostanra kért egy új talpat. Még vagy 3 évig biztosan kitart. Persze lehet venni 30ezerért is csizmát vagy olcsóbban, de évente dobod a kukába...
azért csak nézz körbe pár gazdaboltban, te úribb környéken laksz, lehet nagyobb a választék mint itt putrifalván
vagy sunyiban kiszedsz pár dzsekiből a kínai boltban
vagy ruhafesték.... sufnituning korlátok nélkül
Hülyén nézne ki egy kék cucc a fekete-szürke táskán.
Bécsi úton tök alacsony árak vannak, tegnap voltam. Menjetek, érdemes megnézni! Nekem nem volt méret abból ami tetszett, de Nektek hátha...
ez volt a legvastagabb, volt ebből 2 méret is ami kisebb
feketét még nem láttam, de a kék jobban nézett ki