Fél éves szünet után ma életre keltettem a GS-t. 5 másodperces indítózás után beindult. Elégedett vagyok. / Persze az akku folyamatosan töltve volt télen./ 250-es Jawa most pihenni fog, ill. fel lesznek szabályoztatva a fékdobok és próbálok szerezni ferodos fékbetéteket, azzal állítólag jobban fog, de nem lesz egyszerű, úgy tudom betiltották.
Hát én csak a gerincvédőre gondoltam nem a protektoringre csak szarul linkeltem be :)
Azt hiszem ha megveszem elmegyek érte és felpróbálom mielőtt kiköhögöm :)
Egyszerűbb ha folyamatosan mantrázod hogy:
Sérthetetlen vagyok..............sérthetetlen vagyok...........sérthetetlen vagyok..............és egy idő után már tudatosul is.
Jól értem hogy a protektoring-ben a gerincvédő is benne van, amit ki lehet venni belőle és külön is hordani, és az egész 16 000?
Vagy az csak a Protektoring és külön kell megvenni a gerincvédőt 7000-ért?
Mert ha az egész 16 000 lehet én is befizetek egyre. Nekem elég a tudat is, nem kell űrtechnika...
Crossos puha fűdbe esik orra.Aszfalt lenni keményebb de a legszarabb hogy olyan mint a smirgli.A hálós protektor egy aszfaltos-súszós kaland közben ha elkopik a háló kakukk a protektornak.
Az még haggyán hogy kidobod de mivan ha a második leérkezéskor már nincs rajtad a cucc?
Nem hiszem, hogy a krosszosok ezt a modellt hordják... FOX, az ok, de ennek a hátprotektora, valami hihetetlen gagyinak néz ki... Fox-ból van nagyon profi is, gondolom azt hordják:
Senki ne gondolja, hogy a 15ezres cucc majd azt fogja tudni, mint egy 40-50 rugós. Persze a semminél jobb és támogatok bármilyen protektort, akinek amire van pénze vegye meg, én is darabokból rakosgatom magam össze.
Nekem ilyen van. Rajtam nem csúszkál egy tapodtam sem. Igaz nem estem még vele, így nem tudom, hogy akkor mit alkotna. Viszont nyáron hőségben egy aláöltözővel alatta tökéletes volt.
Én használok. Ugyan nem fox, de tulajdonképpen a használat szempontjából lényegtelen. Kabát alá kényelmetlen felvenni, nyárra jó, meg ráadni utasra.
Én elkövettem azt a hibát hogy minden fedés nélkül hordtam, és így kiszívta egy kicsit a nap. A profik felvesznek rá cross mezt utcára is, és akkor ezt meg lehet úszni. Egyébként én nagyon szeretem.
Kabát alatt kurva kényelmetlen lesz, mert ez egy gagyi verzó és el fog csúszni, viszont nagyon nem is véd meg, mert egyszerűen nem tűnik jónak... én nem javaslom.
Ha nincs dzsekid, vagy kabátod, protektoros, azt nem úszod meg, venni kell. Amikor tanyázol, nemcsak a proti kell, hanem az anyaga is olyan kell legyen, hogy ne égjen rád.
A hátvédő, meg szerintem alap, van a dzsekiben is általában, azt mondjuk vagy kiveszed és hordasz gerintcprotit külön, vagy kicseréled egy jobbra.
Ha mondjuk kabát alatt akarja hordani, akkor arra pont nem jó, kényelmetlen.
Ha nyáron városban nem akar megsülni, akkor talán...
igazából átgondolva, mindenre szar
http://www.willhaben.at/iad/ka...