Említettem, hogy munkába jaros motor lenne... és erre pont jónak tűnik az összes kompromisszummal együtt. Élvezkedni nyilván jobb egy sportgep, de kettőt együtt sajna nem engedhetek meg magamnak. Így marad a racionalitás. :)
Ingázni-túrázni tökéletes, csak nem kell tőle többet várni mint ami. A fék és a futómű nagyon nagy kínlódás lesz az R6 után és nyilván a teljesítménye sem lesz sehol. Cserébe viszont 4 liter körül el lehet vele járni és gumira-láncra is garantáltan kevesebbet fogsz költeni, nem beszélve az ilyen-olyan adókról. Ha ezt el tudod fogadni, akkor jó, ha nem, akkor inkább keresgélj a nagyobb gépek közt.
Persze hogy szeretjük, jól eltalált "kisnagymotor". Szívem szerint váltásnál megtartanám, aztán én is felraknám hirdetni egy pofátlanul nagy összegért. Egyébként én néha többnek érzem mint 47.
Valaki egyszer írta, hogy az esetek 90%-ában, kb. 30-50 pacit használ egy nagyvas... hát mi maximum ennyit
Szeretem és kurva jó cucc. Ha tartani akarod a tempót nagyobb vasakkal, akkor gépészkedni kell, de ennyi. Viszont, ha spórolni akarsz, akkor kérdezd Ganjat, ő cserélt lánckereket és rendszeresen etetett, 3,5-3,7 litereket, amikor én 4,5-öt. Mondjuk nekem a legelső példány van és szar a kezem is, alsó hangon 4,4-et, de általában 5 liter körül jártam. (naked 89-es, első gen.)
Ápropó Banshee spoiler.
Egy halom ukrán nehézfiút nyírnak ki papruhában a főhőseink és van egy csúnya közlekedési baleset.
Csak Mrs hopewell kufircol egy kicsit.
Viszont simán fejbelövi a nehézfiúkat.
Eladó Prexport 2 részes ruha! Hazudok ha azt mondom apósom 3x felvette új kora óta! Kimosni hülyeség lenne,mert eltűnne a gyári "szaga".
Ha méretet kellene írni, azt mondanám: 180cm ig és 90 kg-ig simán jó!
Akit érdekel csörögjön, és az árat együtt kitaláljuk!
06 30 635 9305
Ha már BMW akkor valamelyik/sőt, bármilyen GS (kislétrával ), vagy s1000RR
F-esek általában azért ennél drágábbak.
Szeretem és kurva jó cucc. Ha tartani akarod a tempót nagyobb vasakkal, akkor gépészkedni kell, de ennyi. Viszont, ha spórolni akarsz, akkor kérdezd Ganjat, ő cserélt lánckereket és rendszeresen etetett, 3,5-3,7 litereket, amikor én 4,5-öt. Mondjuk nekem a legelső példány van és szar a kezem is, alsó hangon 4,4-et, de általában 5 liter körül jártam. (naked 89-es, első gen.)
Jó, mondjuk az őrültséged ellen nincs ellenszer
Egy halom ukrán nehézfiút nyírnak ki papruhában a főhőseink és van egy csúnya közlekedési baleset.
Csak Mrs hopewell kufircol egy kicsit.
Viszont simán fejbelövi a nehézfiúkat.
Ha méretet kellene írni, azt mondanám: 180cm ig és 90 kg-ig simán jó!
Akit érdekel csörögjön, és az árat együtt kitaláljuk!
06 30 635 9305
http://youtu.be/SQDip9V49U0
Bezzeg ilyenkor sehol nincs ipse.