Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk ezek anyagban tényleg nem nagy kiadások, csak idő és meló.
Hát igazából ha nem jön valami hihetetlen vétel, akkor bizony CBR, eléggé bele vagyok pistulva
Pont ma mentem ki, hogy lefotózoma GS-t, meg a Nissanom is és mennek piacra, erre hívj Xj, hogy akkor valamikor rakjuk össze a GS-t, hogy ne így adjam el, (első szimering, polirral, meg a szelepfedő tömítsée gyöngyözik) meg fújjuk le a sárvédőt, mert pikkmapp megvan... most gondolkozom, tuti nem éri meg anyagilag, de kibaszott eveimnek jót tenne, hogy pöpes állapotban adom el... szvsz. hülye vagyok, még gondolkozom.
Hát akkor marad a cbr Kris.
Én is vettem már üléspróbát FZ6-ról. Nem alacsonyabb mint a Divim, talán még picit magasabb is, de sokkal könnyebb, szóval szerintem nem gáz még az ilyen törpöknek se mint mi vagyunk.

Az R1 amin ültem az már más, mert a hülye pucsítós póz miatt még annyira se ér róla le a lábam, mint egy hasonló ülésmagasságú rendes kormányos cuccról, amin többé kevésbé egyenes háttal lehet ülni.
köszi, hogy most szólsz
a faszt nem. Persze leér a lábujjam, legalábbis a középső mert az picit hosszabb
Baszod, nem a tankra kell ülni, hanem az ülésre, onnan simán leér!
Ez még a karbis változat.
Ne bassz, nekem semmi gondom nem volt vele. Mondjuk nem teli talpal, de nem dőlnék el vele az biztos.
Téged tuti érdemes elvinni motort vásárolni, te aztán tudhatsz alkudozni!
Hát ennek meg össze visza töredezett az első féktárcsája. Egész komoly mennyiség hiányzik belőle
Ilyen tegnap állt a kőbájker edzőterménél vagy hol.
Azaz ez:
És ez egy gyönyörű FZ6 ... amiről nem ér le a lábam
Nekem meg egykutya.
Nekem ez FZ6-S, nekem ez a Fazer
Én már rég mondom hogy jobb mint az a tehén.
Én röhögtem, de ne ijesszük el, szerintem csak nem tudja mennyiféle lehetőség van, ezért kérdezett átgondolatlanul.
Szerintem 2-3 éve még én sem tudtam kérdezni, csak nekem szerencsém volt mert elküldtetek a picsába, aztán belejöttem
Lahet, ha valaki szól időben, akkor múlt évben berakom egy szemeteszsákba a cuccom, mielőtt bepakolom a tanktáskába és nem ázok szarrá, ezért nem fertőzöm Lovy-t a terhes pókember kinézetemmel
Pont ez a típus van a világjáró cimboráimnak. Ha nincs kiherélve, garantáltan csalódásmentes paripa. Mindkét motor túl van már a 120e km-en, és hibátlanul üzemelnek. És a fogyasztásuk is leszorítható egész 4 liter közelébe.
Szia neked is, két dolog van ezzel kapcsolatban.
Jó a csapat szívesen segítenek, csak mutatkozz be és nem hátrány, ha kitöltöd a reglapod, mert a villamoson sem segítek ismeretleneknek frakkot választani a színházba.
A kérdés, hogy mire akarod használni? Mennyid van rá?
Ha túrázni akarsz évente egyszer 2 napot, akkor vegyél egy vízhatlan zsákot és gumipókozd fel, de lehet neked elég a tanktáska, az is lehet, hogy nem úszod meg a dobozokat.
Ha tanácsot kérsz, akkor kapsz használhatót, ha meg is fogalmazod a pontos kérdést, körbeírva a körülményeket, csak így van értelme kérdezni!
Egyértelmű.
Mennyiért adják?
volt néhány nyugtalanító momentum...és most nagyon virágnyelven írtam
Nem néztem órát...de még fönt lovival telefonoztunk jó sokat (szerintem ő pont most motorozgat azon a környéken) Aztán jöttem haza.....de reális lehet az időpont...a szemem ugyan vacak..de a sziluettekre jól emlékszem...

pl a fákat..házakat egészen messziről felismerem
Most akkor ezt nem értem, a képek alapján azt hittem megvolt a vétel, ezek szerint mégsem?