Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy úgy is lehet mondani, hogy Zolinak sok boldog nőt
első kerék tárcsa nélkül?
Sziasztok!Nem tud valaki eladó első kereket vagy honnan lehet szerezni?
Holnap? Holnap?
No, ez meg Neked jutott eszedbe (most itthon kiteszek a nőknek fejenként 200ft-ot és ha akarnak vesznek belőle virágot vagy el sörözik). ...Bódog nőnapot Móni...
Neked is boldog nőnapot!
Még jó hogy Sanyi nem felejtette el.
Boldog nőnapot Zoli!
A gyengébb (25 kW) a fojtott változat. Sok esetben csak papíron van bennük a fojtás (ilyen az enyém is) amúgy meg teljes értékűek. Amúgy 47 a normál érték, régebbi japánoknál meg 49 azt hiszem...
Zoli Boldogat!
Ganja-nak:
Köfi...............ennek örömére iszonyat leizzadtam a két szekrénytől.
Lihegtem mint a sörösló.
Ja télleg, Bódogat!...és minden Zolinak ugyanez...
Illetve van itt meg egy kérdés: látok a hirdetésekben 34 és 45 lóerős változatokat is. Valós a kétféle teljesítmény?
Kb. 500 ezer, plusz-mínusz tíz százalék. :)
Mennyit szánsz a GSre?
1999, 55 ezer kilométer és 400 ezerért akarom eladni. Mégpedig azért csak ennyiért, mert kezd fogyni belőle a kompresszio: hidegben (mondjuk tíz fok kornyeken) kicsit nehezen indul és kis fordulaton mar érezni, hogy nehány lóerő megszokott. Persze így is megy,mint a barom, de munkába járni nem való, én pedig most - részben sporolasi okokból - motorral tervezem az ingazast. Nyilván sokkal lassabb egy GS, de ez ezúttal kevésbé szempont, a lényeg a két kerek és a megbízhatóság. Vagy vegyek egy Burgmant? :)
De szerintem inkább egy Fazert vegyen.
Milyen évjáratú R6-os, hány km-el és mennyiért válsz meg tőle?
4 liter alatt el tudsz vele ingázni. Jó a szélvédelme ha nem vagy 2 méteres. És természetesen nagyon megbízhatóak.
4-5-el eljárnak a kollégák vele.
Vegyé nakedet...................és küzdj a széllel.Bár a távolságibusz tuti szélcsendesebb.
Amúgy R6 után keserves lesz.
Összesen 2,9 megy bele. De vehetsz nyugodtan neki 4 litert, hogy tudjon utána töltögetni ha kell. Ennyiből kijön egy olajciklus, ha rendben van a gép, és nem 190-el járkál...
Sziasztok! Tavasszal le akarom cserélni r6-osomat egy racionálisabb motorra munkába járáshoz. Felmerült a GS is, abból is a burkolt változat. Napi 70 km ingázásrol lenne szó, ezért fontos a megbízhatóság. Mennyit fogyasztanak ezek a motorok, milyen a burkolt változat szel védelme és mennyire bírják a strapat?
Köszi!
Ah......mar itthon vok.