Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor fel is tudod venni őket.
Meg a nullason vok......most vegeztem a meloval.
Ha a Zoli mégis beijedt és azonnal írom a címét.
Pontos cím és mindjárt ott leszek velük
Hozd ide.teglat kell pakolni odonbe.
Nem vettetem el az ötletet én sem, csak ott már pénteken szétcsapom magam, a szombat este meg ugye szombat este
Már a jövő héten.
A motorozzos felvonulásra megyünk páran és utána a környéken valamerre....vagy haza.
A gondolat nem is olyan rossz...
Akkor itt a probléma!

Beruházol némi felcsatolhatós térdvédőre sé Bukóra, befűzöl a sok ismerősöd közül kettőt, hogy vállaljon be 1-1 utast és már lehet is gurulni...
A probléma ott kezdődik, hogy nincs felszerelésük és egyébként sem viszek senkit...Ez a hétvége sajnos gurulás mentes, de nagyon remélem a jövő héten legalább ilyen jó idő lesz!
A héten már voltam vele melózni
én mindig aszondom, hogy nyomatékkulcs....erre aszondják, hogy minek az, benne van a csuklóban... ...oszt utána a menetjavítás.
Ne csináld má', ha a gyerek lába nem éri el a lábtartót akkor vagy magasabb talpú cipő kell rá vagy a lábtartót megemelni....,de ez nem lehet ok, hogy kihagyjál egy jó kis gurulást az új géppel.
köszönöm szépen!és a jó tanácsot megfogadom!
Szia,

Ha jól rémlik szűrővel 3,1l, a nélkül 2,7l, vagy 2,9l. Az 1-2 decit már nívópálcával be fogod tudni lőni...

Viszont a szűk keresztmetszet a szűrőfedél leszedése és visszarakása lesz. 3 vékony csavar fogja, sokan azt mondják "csak érzéssel", én azt mondom, hogy nagyon-nagyon-nagyon gyengéden, ne túl erősen minden áttétel (krova stb) nélkül húzd meg sima villáskulccsal!

Itt már többen beletörtük az "érzéssel" tanácsra, persze lehet mi vagyunk vadállatok!?

L.
Hahaha...
Sziasztok!Egy ismerős hölgy megkért,hogy cseréljem le a motorjában az olajat!Valaki irja már meg nekem,hogy mennyi kell bele,szürő cserével együtt!2007-es azt hiszem,bár ezek szerintem régóta egyfajta motorral készültek!
köszi!
magadra zártad az ajtót és elhagytad a kulcsot?
A szombat este, az szombat este
A másnap, meg másnap!
Még pár óra és kezdődik az alapozás
Miért, nincs spanifer?...tudok adni.
Én egész hétvégén nem tudok menni sehova ebbe a jó időbe
Délelőtt még másnapos vagy, mi?
Ha du. lesz az indulás, megyek én is
Én megyek.
Dobj fel egy tervet találkozási ponttal és idővel, így többen tudnak alkalmazkodni, becsatlakozni.